Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Veljača 2017. 07:40

Ugolina uživaj i ti danas sa svojima 😉

Tpol bas te zeza iphone? Nekad treba duze da posalje no trebalo bi pisat saljem i vrtit se u krug. Jel to cupavica vise nema party nocu? 😃

Deeka kako ste spavali? Docekala muza? 😉

Mare budi muza za druzenje 😂😂😂😂 moj nebi znao di je da ga probudim a kamoli da se druzi haha

Ejic nazivcira me tvoj muz dok sam čitala post 😂 tiha misa na snazi! Moras otic negdje cili dan i ostavit ga samog s njim 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Veljača 2017. 07:42

Nikolinaaaa 10! Nece se mama okrenut puhat ce te prvu svjecicu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Jambice sretan 8. minic Evi i ona nam vec velika cura 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    12. Veljača 2017. 07:57

Jutro cure..evo ja hvatam Enu po vikendici. Doslovno. 
    Nama vam je bas fino. Nakupali se jucer. Ena od prve sekunde vristi od srece u vodi. Nije se van dala.
    Pitao netko za swimmtrainer- Dm nekih 180 kn. Imala oni lh 15%off pa je ok cijena. Odlicna stvar. 
    Bili jucer I malo u setnji I na rucku vani.
    Ugl frendovi (nemaju bas iskustva s djecom) se ne mogu naucditi Eni..da zasto ona ne place. Frend me to valjda pitao 20puta. Kao boji je se drzat ovo ono, a sad su si si frendovi. Pjevao joj je jucer nauvecer,igrali se I lovio ju po kuci. 

Nisam zapamtila sto pisete. Idemo nam radit dorucak.
    Uzivajte 

12. Veljača 2017. 08:18

Dobro jutro mame! 
    Sanjarka, može kavica 😊 I daa, već je 10 pa kud prije? Čak sam nekako pomalo tužna, želim da mala beba bude još malo mala. Luda žena 😁
    Sretan minic Evi 🎈🎈🎈! 
    Sanjarka, baš mi je drago za Gigija! Pravi dečko znala sam to uvijek, iznenadit će te još koliko puta 👍
    TPol, tu si, baš super! 😘
    Ellie, samo uživajte! 
    Sa zakašnjenjem sretan polurodendan Aurori! 🎈🎈🎈Torta izgleda baš simpa, Deeka 😁👍
     Sunshine, pa vi ste najvrednije vježbači na forumu. Tena je slatkiš, to se sama popne na vas krevet? Janko u kutu 😊
    Brojčana, wow koji kavez ima tvoja ptičica!Neli je baš baš medena 😍😍😍
    Mare sirena je 😍😍😍 sminkerica mala. 
    Ugolina, super za as! Zlica se vozi ko velika cura 😀

Ugolina
    12. Veljača 2017. 08:22

mare1989

Danas smo opet imali rucak i desert. Zaspala je u 19.30 pa se probudila u 22.30 i opet sama zaspala.Nadam se da ce noci biti ok jer je bila nesto nerovozna. Mm bio obecao druzenje pa je zaspao 😁 pa sam ga probudila jer obecanja se moraju ispuniti 😁😂

Carica 😂😂😂😂😂 ja sam rekla muzu po tom pitanju-sad za koji dan cu se pocet tjerat 😂 budi u pirpravnosti

Ugolina
    12. Veljača 2017. 08:30

Ellie00

Jutro cure..evo ja hvatam Enu po vikendici. Doslovno. 
    Nama vam je bas fino. Nakupali se jucer. Ena od prve sekunde vristi od srece u vodi. Nije se van dala.
    Pitao netko za swimmtrainer- Dm nekih 180 kn. Imala oni lh 15%off pa je ok cijena. Odlicna stvar. 
    Bili jucer I malo u setnji I na rucku vani.
    Ugl frendovi (nemaju bas iskustva s djecom) se ne mogu naucditi Eni..da zasto ona ne place. Frend me to valjda pitao 20puta. Kao boji je se drzat ovo ono, a sad su si si frendovi. Pjevao joj je jucer nauvecer,igrali se I lovio ju po kuci. 

Nisam zapamtila sto pisete. Idemo nam radit dorucak.
    Uzivajte

Zavidim na savrseno provedenom vikendu!!! Pusa eni ribici 😘😘😘

Ugolina
    12. Veljača 2017. 08:31

Sanjarka88

Nikolinaaaa 10! Nece se mama okrenut puhat ce te prvu svjecicu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Jambice sretan 8. minic Evi i ona nam vec velika cura 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Ajme pa kud prije!!!! Sretni minici cure 😘😘😘😘💕💕

deeka
    12. Veljača 2017. 08:56

Jutro!
    Sretni minici Nikolini i Evi.
    Ejic i ja mislim da ona to namjerno hehe. Sad ce brzo i drugi, bae tako kazu. Triba sad izraat, tek je jucer probija zubno meso

Sanjarka da, docekala i napokon se zaljubila! 😍😍😍❤❤❤ Zaspala oko 22ipo. Budenje 3io,5ipo,8.
    Bilo bi savrseno da nema ovog u 5ipo.
    Ona maloprije gleda u njega i nista joj nije jasno, i onda se pocela cerekat. Ovaj put ga nije zaboravila 

Ilani hvala!!

TPol
    12. Veljača 2017. 09:08

Jutro!
    Nikolini sretnih 10 sebi 8 ... bas ide vrijeme i ja bi nekako da su duže bebe bas su slatke 😊😊😊
    Sanjarka lijepo se provedite 👍🏻👍🏻
    Ejic joj mogu mislit ja bi se tako naljutila , moj zna isto tako kao sto kažeš kao da drži ili čuva tuđe dijete ti mi digne tako tlak i onda mi kaže da izmišljam da nije istina 😳
    Elle pa trebala si um rec da je takva beba rijetkost mozda se sad nadaju da će i njihova beba bit takva hehehe 

mare1989
    12. Veljača 2017. 09:41

Jutro
    Nikolini i Evi sretni minici😍🎂🎇🎊

Ejic onaj dan kad se moj muz bude bunio za sex tad ce biti smak svijeta😁😁😂

Noc nam je bila super,zaspala u 19.30-22.30 pricala pa je sama zaspala do 7h jutros bez budenja😁
    mm otisao na teren mora neka vrata montirati😡 a ja sama sa djecom,jos me drzi prehlada,nos curi. Sreca djeca su zdrava i raspolozena,jos se nisu posvadali😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.