Nisam proljetnice odavno skicnula. A prisjecam se. Zubi manje spavanja, kasice... Okretanje puzanje.... Svasta pomalo vreba.
Pedijatar zadovoljan mojim mladuncetom. Ja si mislim da toliko ne bljuje i sere bilo bi bolje (u cekaoni se israla i bljucnula). Presli 6kg. Opet nas oko zeza pa nastavljamo tobrex masaze i sv voda.
Sutra ginicu da se narucim jer im je telefon nesto opasno za javit se. 😣 Jos tu paniku prezivit
Jutro ljetnice!
Da se i ja malo javim, čitam vas redovito, al ne pisem, nemojte me tuć!
Dok dojim se mazimo, kad je budna se igramo i dok spava, najcesce i ja drijemam. Mobitel hvatam samo na wc-u!
Deeka, izdrzi jos malo, i ja sam dusu isplakala u bolnici, doma se preporodila! Znam kako je...mene zbog cica zadrzali!
Sanjarka, cini mi se da si pisala da sumnjas na hipertonus, po cemu to mislis? I ja isto nekako u strahu od toga... Nika drzi glavu gore po pol minute dok se nosi na ramenu i ponekad dok leži na boku zabacuje glavu unazad i hoce se izvit unatrag kad je ljuta, al inače nije ukočena, mogu je obuc i šakice uglavnom drzi otvorene ili palac vani. Al eto nikak se ne mogu opustit i stalno preispitujem jel ovo ok, jel ono ok... Postat cu paranoicna, ne znam jesu sve mame takve ili je problem samo u meni?!
Deeka ne kužim zašto te toliko gnjave ako nije nalaz ni blizu 200, nas su pustili doma nakon 1 dana sunčanja a bio je dosta visok nalaz, mislim ako je za dobrobit bebe naravno da ćeš istrpiti ali ako nije tak los nalaz bolje je i za bebu i tebe da ste u miru doma 😔
Držim fige da te ipak puste
Ja nista ne razumin al cinjenica je da moram ostat. Samo su rekli da je jucer bija povisen, a da je danas malo pao. Buduci ima hematom (od poroda na glavi) da od tu zutilo izlazi u krv.
Jede i kaka dobro. Mama samo place :(
Di ste zene majke kraljice?
evo mi se javljamo, dosli od bake..vracamo se u nasu rutinu pelena cica kolica..
Sanjarka di si se narucila za uzv? firule ili krizine? mene narucilo 31.08 na firulama..odustala od priv. u solinu jer radi pedijatrica a u bolnici ipak ortoped..a i nije da nes dugo cekan..oko misec dana od narudzbe..mome su stisnute sakice i palac je unutra, glavu mi drzi visoko kad je na ramenu ali kad ga spustim.na trbuh i ne bas..i da kad je zivcan izvija se uzasno put nazad, cak i kad dojim..e sad jesan li ja luda i paranoicna ili nisan vidit cemo kod pedijatra..ja malo vjezbam s njim nogice rukice koliko mi on dozvoli..inace je zadnjoh desetak dana tako zivcan i histerican, ne prepoznajen ga nekad..
Deeka izdrzi jos malo, znan da ti je grozno al misli da je to za njeno dobro iako mi nije jasan taj bilirubin i da je to za zadrzavanje..
neko je pita za lineu i trbuh..moja linea je grozna, otkad san rodila i otkad se trbuh ispuva otkrila san i strije pri dnu i more dlaka, ko majmun..valjda od hormona..kazu otpast ce..
jel se kome od vas probava ukomirala iza poroda..moja je u trudnoci bila ok al otkad sam rodila em zatvor em hemici..uzas
Deeka stvarno ne kuzim, pa daj pitaj pedijatra na viziti. Mozda joj je pocetno bio jako visok pa sad zele da se ocisti do kraja, da nebi kasnije bilo komplikacija. Drži se draga, misli pozitivno, sve je u redu, samo jos malo izdržat. Nek ti muž donese tablet ili nešto za čitat da ti brže prođe vrijeme.
Mi danas bili do matičnog prijavit klinca, ostalo će dragi sutra sam riješit. Ja krenula s izdajanjem, i dobro to ide. Nadam se da ćemo bit spremni za skokove. I da, konacno sam narucila knjigu sretna beba, da ju ne moram stalno vadit iz knjiznice. Bas sam sad zapela za to i bas mi je izazov da vidim hoću li uspjeti da mi sa 3-4mj prospava cijelu noć. Jos me zanima hocemo li zaobići grčeve.
Sanjarka po meni su mu nogice skroz oke. A za šake ne znam, bila je Ellie spomenila da im treba zavrnut rukaviće, jer da ih inace automatski drže stisnutima. Moj mi se zasad ne čini ukočen. Vise me brine što zna onako panicno lovit zrak ko da se guši, par puta duboko i glasno udahne i onda je ok... pa ne znam dal da se brinem. Vidjet cemo kod pedice za dva tj, da ne panicarim bzvz... vjerojatno ne moze disat od žderanja hehe... mislim da bih s ovom kolicinom mlijeka bez problema mogla blizance nahranit...
Vidiš sad kada ste spomenike i ovaj moj malj je jako ukočen, sake uvijek ima stisnute sto mi je bilo ok jer se ne grebe po licu, kada ga stavim na rame diže glavicu pa ga moram obuzdavati, na rukama kada ga nosim pa ga muci trbuščić sav se živine kao da most radi užas 😱 Valjda je sve ok?
Isto tako on jos ima žute bjeloočnice, patronažna mi rekla da do mjesec dana se tolerira u licu je dobre boje ali oci su žute, ima netko iskustva? U svakom slučaju bolje sa su ga držali pod lampom jos koji san nego ovak, i njemu je isto ta žutica od hematoma kojeg jos uvijek ima 😔
Marigmar mome su i sa mjesec dana bjeloocnice bile zuckaste i bilo je ok, kaze pedijatar da zutica ide od dole prema gore znaci od nogu prema glavi..tako da je nama to bio znak da je skoro pa gotova i tako je stvarno i bilo, vec sa koji dan su okice bile bistre i ni traga zutilu..
a ovo za sakice mislim da ti je jos prerano za to pratit, to je njima urodeni refleks jos iz maternice i s vremenom bi trebao popustat i one bi se trebale otvarati..neki kazu do 2mj neki do 3mj..a vi tek imate 3 tjedna dakle bez brige
Sortiraj odgovore
Najstariji