Vecer mamite! 😘
Ja napokon u lezeci. Em prehlada, em on spavao 2 puta po pola sata ugl krepalitis sam .
Bio budan od 14.45 do 20.15 sta je puno puno je 😂.
Danas preskocili rucak pa mu oko 17.30h dala "veceru" griz-jabuka. Prvi put mu spremala griz i neznam kad je tako slatko nesto pojeo. Toliko je toga pojeo da mi sad u 20h popio 100ml mlijeka samo. Vidit cemo kad ce ogladnit. Ugl griz ide na nas redovni meni. 👍
Za doručak mu neki dan dala onu kasicu s musliem sta sam spominjala i sve ok. Danas mu dam ovu drugu s musliem ta ima i jogurt u sebi i tu sve ok. Ugl 👍
Mm odveo mudricu na gimnastiku. Moram ga pohvalit da na go daje puni angazman oko malog. Poslala ga prije i po kapi u ljekarnu i sad napokon disem ko covjek. 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brzinsko javljanje..
Rita od jutros 37.4 temp.sama pala na 37 .Prozirna slinaa curi iz nosica po noći se začepi.Satavljsmo efedrin kapi i cistimo fizioloskom.Sinoc lijepo zaspala oko 21:30.U 1 se probudila zbog nosa ,ostistili ga pa se cura razbudila i dobrih 40 min se igrala.😔😔Seka velika je kući ostala jučer i danas.Ona i luka nemaju temp.bitno je da su sestru počastili virozom.
Nisam puno zapamtila bas mi fali sna.Ona spava svoj treći spavanac pa očekujem večeras opet da će u normalno vrijeme na spavanje.
Tena ljepotice sretan ti minić💚💚💚
Bitno da su sestru počastili virozom 😂😂😂
Baš tako
Mare vrijednica kruh peče 👍 daj recept ☺
Ilani mora u shoping 😎 ja bas volim kad moram u shoping 😂
Hvala na komplimentima za mene kao trudnicu 😍 da šteta bi bilo ne imat jos jedno 😂. I ja znam citat malo tu temu i sve mi toplo oko srca ❤ bas steta sto nam se nisi tada javila
Lucy poznat mi problem oko ducana i kolica jos ja za svaki kc moram palit auto 🔫
Bruna kako su prosle vjezbe?
Brojcana ajmeee 😲😲😲 nadam se da cura spava i da se malo opustas
Ellie hoce opet Ena u 4h ujutro pricat? 😂 e koliko ti ona ad popije tokom dana? Moj je na 600-700ml valjda je to ok.
Llr a bas ih sve troje uhvatilo 😔 lako za L&L oni su veliki. Nadam se da ce Rita brzo ozdravit 🤗🤗🤗
Hello!
Djete okupano, sito i uspavljuje se 😊
Danas imali 2 spavanca, 1. od 1,5h, drugi od 2h 😊 Ja se ne bunim 😊
Jeli smo danas i jabukicu za dorucak, a 2h nakon toga smazali cijelu hipp kasicu od tikve i krumpira 😊 Posljepodne nam tata donio baby keksice iz ducana i bilo prefino 😊 Sutra mama mjesa te keksice s jabukicom za dorucak 😊
Citala vas danas usput ali nista nisam zapamtila.
Kako su nam bubanci? Petra, Josip, Rita, Sanjarka, TPol... jel jos tko?
Brojcana, zbog takvih situacija ja uvijek u kolicima sa sobom vozim i ergo. Ako mu dosta kolica, ubacim ga u ergo, vrecice od shopinga, torbica i ostalo u kolica i idemo dalje 😊
Ugolina, znaci imat ces kome ostaviti zlicu na cuvanje 😊
Moj je kod moje mame dobar tako dugo dok ga drzi od sebe i dok on mene vidi. Cim ga okrene sebi i on vidi da ga ne cuvam ja, gotovo je 😀😀
Odoh sad objesit ves i malo na kravljenje pred tv 😊
Ejic Marcel prava papalica? 😎 nek dijete gusta u keksicima i moj ih voli iako vise ne kupujem baby dam mu nekad ove sta mi imamo doma petit ili mc degustive ( jel se tako pise?)
E onaj uredaj za hladiti vodu. Cool twister mi ga kupili u mullera oko 200kn je. Najbolji izum ikad 👍
Vecer cure
Veceras sam djecu kolektivno kupala,prvo kcer pa sina i onda sirenu u tus stavila i tusem je prala i na kraju sam je fenom susila. Nista se nije bunila cak je uzivila. Vecerala je griz i kasicu vocnu i popila 200ml mlijeka,mala moja prasica😍 . Sutra idemo na sistematski,i seka velika ima cijepljenje. Mm ide sa nama jer nebi mogla sa njima dvima izdrzati sistematski i cijepljenje
Brojcana bio je ok. Nece nista dugo sam no na to sam navikla pa se samo vrtimo kauc-krevet-pod-vrtic-viper-hranilica i tako u krug i prodje dan 😂😂😂
Keksici mmm! Ti bas vrijednica 😎
Nadam se da ce te Neli iznenadit nocas.
Moj se evo vec prvi put probudio tj zakmecao dala mu dudu i nastavio. Ovo mi radi zadnja 3 dana nema vise onog čvrstog noćnog spavanca 😏 tko mi ukrao dijete? 🔫
Mare sretno sutra 🤗🤗🤗
llr brz oporavak djeci 😚
sanjarka za kruh : 1kvasac,1prasak za pecivo,malo soli i brasna koliko zelis,otprilike 500gr,kvasac stavis u solju naspes toplo mlijeko i stavis zlicicu secera,a u zdjelu pomjesas brasno prasak i sol,kad kvasac nadode saspes u brasno i dodajes toplu vodu. Sad ako zelis tvrde zakuhano dodas manje vode a ako zelis rijede onda vise vode.
nadam se da sam dobro objasnila
Evo gleda me 😥😥😥😥😥
Sortiraj odgovore
Najstariji