Valjda bi on vec u moj krevet dosao 🔫🔫🔫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Neli voli cicu 😂😂😂😍😍😍
Evo krmi na meni a tek je 21h 🔫. Bit ce ovo duga noc.
Stalno neke promijene ne svidja mi se to 😥😥
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ena spava ko beba. Sve me strah da stvarno kuham kavu u 4 ujutro
Sanjarka ozdravi brzo. Drago mi je da je bar mm angaziran
Evo zaspala.
Sad cu i ja u pidzamu, sta drugo radit nego lec.
Danas sam bila vridna, oprala sve plocice i fuge u kuci, opeglala njenu robu i prosirila puzaliste.
Ona danas jela jabuku, mako se mrstila, mako smijala. Pojela nekih 50ml.
Jos 4 noci same bez mm. Ufff
Moja Ena uopce nije mazna. Mislim ima ona momenata al Vise je mali rambo. A na meni je zaspala mozda jednom. Ne mogu ju ni uspavat na rukama. Nekad bi da se vise mazi, al kad ovo citam...😁
brojcana nego sta nego je mama najbolji jastuk,ja veceras sa svojom za kompom sjedila i ona zaspala na meni ali sam je probudila😁
deeka vrijednice brzo ce proci te 4noci 😘
Ellie tako i kod nas. Volila bi nekad da zaspe na meni al nista od toga. Ne voli se ni nosit bas
Eto i mene.... Danas ludnica... Jedan spavanac od 20min ujutro oko 10 i jedan od 12:45-14:15.... U 17 vjezbe... Ona kaos.... Od 45min vristala 35..... Poslije ja sve radila sa njom sto i teta i ponovila sve bez pol frke... Bem joj misa, tolko je trdoglava da je to strava, i teta vjezbalica komentirala da zbilja vec sada ima karakter.... Kad nece-nece i ubij se! :/
Stigli doma, vecera nama,nju nahranila i konacno spava... Kakva ce bit noc sam bog zna...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Moja zlica je veceras za uspavljivanje bila upravo to-zlica...dusa joj spava al ne,mora jos malo plaziti...turbo je aktivna 💕 ali izmori... Nema sanse da bi se sama umirila i zaspala...ma neka je takva..na momente si mislim da sam u startu pogrijesila s tim uspavljivanjem,a onda si dam samar i kazem si: pa kaj onda da je takva,ona je moja beba,necu nit trepnut odrast ce i svo ovo vrijeme ce otic u nepovrat..i onda se pitam-a zasto bi trebala bit takva da ju stavim u krevet i da ona spava, da meni bude lakse i da ja mogu uzivat?!? Ma neka se samo ona bori za sebe,to ce joj samo dobro donijet u zivotu... Borbeni moj prascic.. 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji