Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    08. Veljača 2017. 10:11

Jutro. 
    Iza nas noc za pozeljet. Zaspala u 8, probudila se u 11 pa spavanac do pola 8. Idemo sad u setnju I kavu. Od sutra opet vrijeme koma 😢

Ena jako voli radijatore. Ove blize njoj smo pokrili al ove dalje jos pohodi. Dodje do njih I oprezno dira s jednom rukom dok ne skuzi da su topli. Istrazivac moj

Sanjarka ozdravi brzo

Srrtan minic Teni😘😘😘😘

Ugolina
    08. Veljača 2017. 10:26

Ja isto sad napisala bibliju,stisla sto puta posalji i na kraju se nije poslalo i nestao mi post

Littleladybug
    08. Veljača 2017. 10:55

ni meni nece posalje post

Littleladybug
    08. Veljača 2017. 10:56

Ugolina

Ja isto sad napisala bibliju,stisla sto puta posalji i na kraju se nije poslalo i nestao mi post

ocito nece posalje velike

Sanjarka88
    08. Veljača 2017. 10:59

Prvi spavanac stupio na snagu. Kravljenje u toku 👍

Vani opet nestalo sunca ubitacno je ovo vrijeme 🔫

Mi danas brzinski rucak tjesteninu s pomama. A njemu jos razmisljam 🤔

Ejic ma ajde nije strasna noc moze to i gore kod vas 😂

Deeka bravo za samouspavljivanje 😚

Ugolina ja se nebi brinula za to povremeno kasljucanje. Podmuklo uvlacenje u krevet dobro si rekla 🔫🔫🔫🔫 dam mu ja....

Lucy ti imas pravu momcinu kuci ☺ noc ce se popravit kad je vec i prije spavao cijelu. Sad to neka faza a mozda i zubici.

Crazy a mis mali 😔😔😔😔 sta kaze pedica? 

Bruna bolje ti je puno ne mislit. I moj dugo vremena ogladne vec oko 1h pa i prije a onda do 9h ujutro ne trazi jest tko ce ih razumit 🤔

Hoce Babycoming vidis da hoce 😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    08. Veljača 2017. 11:00

Jutro cure

Teni sretan minic

Lucy kako si,kako je bebac?

Ja se jutros razradila,digla tepih,brisala sve,usisavala.Sad ce mm na marendu doci,kruh je  pecen,od jucer sam ga prekuhavala da bi ga jutros ispekla.

Sanjarka88
    08. Veljača 2017. 11:01

I meni nece ogromne da posalje zato sam tamo i pitala na onoj temi da nismo valjda ograniceni s brojem slova jer to nije dobro 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    08. Veljača 2017. 11:01

deeka bravo za curu i samouspavljivanje

08. Veljača 2017. 11:09

Dobar dan mame! 
    Nasa noć je bila dobra👍 Skuhale nas dvije ručak, špageti s mesom i povrćem i sada na snazi prvi spavanac. Kad seka dođe iz škole, ići ćemo u šetnju, baš je lijepo sunčano danas. Moram u shopping pod hitno, jučer napravila inventuru u Nikolininom ormaru, nemamo ničega osim bodija, sve prerasli 😨 a strah me ju voditi po centrima, gripa vlada. Kad će Lidl opet s robicom? 

Abies, joj temperatura. Nadam se da će brzo proći. Kako braci uho? 

Sretan minic Teni ljepotici 🎈🎈🎈! 

08. Veljača 2017. 11:15

Striček Hrvoje, zašto ne mogu redaktirati vlastiti post prije slanja?? Odnosno ne mogu ga pomicati gore dolje, a ne vidim ga cijelog ako je malo duži? Ili je to do telefona? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.