Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    08. Veljača 2017. 11:23

Mi papali. Banana, avokado I riza. Lol kombinacije 😁. Popapala sve. Usput je I pjevala I pljuvala pa morala I sebe I nju presvuc.

Illani I ja bas mm rekla da moram u shopping. Sve hlacice nam kratke. Ja cu za vikend solo. Lakse mi tako. 
    Stricek 😁😁😁

Ellie00
    08. Veljača 2017. 11:27

Illani u Njemackoj u ldilu ce od 16.02 biti za bebe
    https://www.lidl.de/de/babywelt-ab-16-02/c19476 kod nas onda za 2-3 tj

Lucy16
    08. Veljača 2017. 11:41

I mi cemo u setnju kad usisam, pa cu onda rucak. Muz dolazi u 16 pa do tada stignem. Jucer isli u shopping i bio je jako dobar. Cini mi se da je nervozniji kad smo doma. Ali vec mi se ne da svako malo ga vezati u auto pa vaditi kolica, staviti ga na kolica, kupiti dvije stvari pa opet sve isto kod drugog ducana. A nemam nigdje da su mi svi ducani koje zelim posjetiti na istom mjestu. 

deeka
    08. Veljača 2017. 11:41

Ejic, crazy ma zavolit ce kad tad, makar kad bude lito. Ipak je Dalmatinka.
    Lucy da sicamo te se, tu smo negdi bili i s terminima. Javila si da je porod bija uzasan, al najbitnije da je to iza vas i da je decko super. Kad se ono rodija?Tu smo negdi s mjerom. Mi laksi 200g, a duzi 2cm.
    Ugolina, sanjarka i ja se zacudila. Inace zaspe tako, ali je mazim,a danas ni to. Ocito joj se spavalo, a s obzirom da je bila u mom krevetu nanjusila me ko zivotinja  😁😁😁

deeka
    08. Veljača 2017. 11:44

Ilani izgleda da je i u nasem lidlu takoder od 16.2.

Ja prosirila malo puzaliste, ali neznam sta stavit ispod dva reda puzzli. Ispod ostalog dijela mi je tepih, a ovamo nije pa mi je sad to malo padnuto?

08. Veljača 2017. 11:48

Ellie, hvala na info za Lidl👍 robica kao i uvijek neodoljiva 

08. Veljača 2017. 11:54

deeka

Ilani izgleda da je i u nasem lidlu takoder od 16.2.

Jeej, super 👍 hvala  Deeka 😘

Ellie00
    08. Veljača 2017. 11:58

Deeka hvala za info. 
    Nama je puzaliste na podu. Nemam nist ispod. Iako je najmanje tamo. Vise ju interesiraju sva druga mjesta na koja ne smije

Evo nas vani

08. Veljača 2017. 12:04

Žene moje, ja išla malo čitati vas na trudnoću  spopala me nostalgija. Onda nisam pisala ali pratila vas redovito. Naišla na Sanjarkine slike, ajme lijepe trudnice 😍😍😍Sanjarka, toliko si slatka s tim trbuscicem, moraš još bar po jednu bebu 😀! 
    Ellie, baš sam i tvoje postove ponovo pročitala iz Petrove i Enine prve slike vidjela, raznježila sam se skroz Kakva mrvica bila a vidi je sad! 😍 Podsjetilo me na sve s Nikolinom. 

Bruna, je sad znam tko si, puno si pisala na trudnicama 😁

deeka
    08. Veljača 2017. 12:07

Ja samo sirim dalje informacije.
    Baby javila za Lidl! 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.