Koja Vera? Gdje? Bruna je naša! Samo je na fejs odselila.
Brojčana brinje znam nekoliko okolo sela. Moj tata je malo dalje i ista priča, većina rodbine otišla u rijeku. A gdje su po rijeci pojma nemam.
Deeka,zakon kak je zaspala sama hihi..
Abies,pusa petrici 😘😘 a kako je zapocelo s njenim kasljem?? Odma intenzivno?? Mojoj desetak dana curio nos prozirno,i pritom je znala kasljucnut tak tu i tam,pretpostavljam jer joj se cijedilo u grlo pa to valjda iskasljavala..e sad vec jedno tjedan dana ne curi taj nos ali i dalje zna kasljucnut..nije to stalno,primjerice svakih sat dva kasljucne..e sad? Dal da idem pedici da poslusa? Pije sljez caj.. Kak je petri pocelo? Nekak me trta da nebi se zakompliciralo pa da ne bude da di smo bili prije..kaj da radim?
Lucy,zeno,jesi ziva? Kak je mali?? 😘😘
Sanjarki se mali navuko u krevet hahahaha 😂😂😂 jesam ti rekla!!! Na isti nacin se i meni moja podmuklo uvukla!! Al ajde uspjela sam je se rijesit nekako ono kak smo spojili krevet i kindac 😂😂😂
Hello Sanjarka, Babycoming, Deeka, Abies.. Niste me zaboravile.
Malac je 5.5 mj. Na zadnjem vaganju 8600 kg i 68 cm. Prezivio vec tri cijepljenja bez plakanja. Papa kasice, voce voli, povrce malo manje. Nesto kupim od hippa gotove, nesto napravim. Kao beba spavao cijelu noc, do 6 ujutro, bila sam sva sretna i ponosna zbog toga. Zadnjih mjesec dana budi se po noci zbog hranjenja. Nekad 1-2, nekad 6 puta. Zubice jos ne vidim. Tjedan dana je vristao po noci, tv bi ga umirio. Hvala Bogu, pa to prestalo. Okrece se, ne smijem ga nigdje ostaviti samog.
Pozdrav cure! Evo mi se vozimo pedici, pa imam koju min da vam tipnem koju riječ. Noć katastrofa, nikad gora, stalno se budio od kašlja, jadan.
Sretni minići naprednim curkama s malim zakašnjenjem. Petra brzo nam ozdravi😘
Mojoj nevisti sretan minić 😘😘😘😘💕💕💕💕💕
Sanjarka brzo ozdravi.
Deeka, Aurora čeka more, ko je vidio kupat se u lavoru 😉
Malac je 5.5 mj. Na zadnjem vaganju 8600 kg i 68 cm. Prezivio vec tri cijepljenja bez plakanja.Papa kasice, voce voli, povrce malo manje. Nesto kupim od hippa gotove, nesto napravim. Kao beba spavao cijelu noc, do 6 ujutro, bila sam sva sretna i ponosna zbog toga. Zadnjih mjesec dana budi se po noci zbog hranjenja. Nekad 1-2, nekad 6 puta. Zubice jos ne vidim. Tjedan dana je vristao po noci, tv bi ga umirio. Hvala Bogu, pa to prestalo. Okrece se, ne smijem ga nigdje ostaviti samog.
Pozdrav svima na Forumu,
kao što vidite popravili smo problem sa citiranjem. Žao nam je što do toga došlo. Javite nam ukoliko imate nekih drugih problema.
Mene zovu kad nešto ne radi...
Ja sam tu stara forumasica haha :D
Nasa noc klasika... Nije mi samo jasno da se izmedu 23:30 - 3:00 budi svako malo i onda spava u komadu do 7.... Hehe ona meni u krevetu od prvog dana... I neda se van, jos cvili i place kad je iz ruku spustim... Neznam jel u kindicu spavala sve akupa 5puta... :/
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Malac je 5.5 mj. Na zadnjem vaganju 8600 kg i 68 cm. Prezivio vec tri cijepljenja bez plakanja.Papa kasice, voce voli, povrce malo manje. Nesto kupim od hippa gotove, nesto napravim. Kao beba spavao cijelu noc, do 6 ujutro, bila sam sva sretna i ponosna zbog toga. Zadnjih mjesec dana budi se po noci zbog hranjenja. Nekad 1-2, nekad 6 puta. Zubice jos ne vidim. Tjedan dana je vristao po noci, tv bi ga umirio. Hvala Bogu, pa to prestalo. Okrece se, ne smijem ga nigdje ostaviti samog.
Pozdrav svima na Forumu,
kao što vidite popravili smo problem sa citiranjem. Žao nam je što do toga došlo. Javite nam ukoliko imate nekih drugih problema.
Kada cete sredit problem mijenjanja tickera? :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji