Ilani bitno da znas :) i ja bi morala malo ponovit gradivo, sve sam zaboravila.. :/
Mi isle u setnju u nadi da ce zaspat jer je spavala nekih 20ak minuta oko 10ujutro... Odmah pocela vristat, sad mi zaspala na rukama, bojim se ispustit je iz ruku, htjela bi da se bar malo naspava jer smo u 5na vjezbama.... Ako bude cangrizava opet nis necemo napravit :/
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ilani izgleda da je i u nasem lidlu takoder od 16.2.
Ja prosirila malo puzaliste, ali neznam sta stavit ispod dva reda puzzli. Ispod ostalog dijela mi je tepih, a ovamo nije pa mi je sad to malo padnuto?
Ja imam spužvu pod tepihom. Meni sup3r osim za usisat. Možda stiropor?
Nas dve kod mojih..mama ovaj cas dosla s posla,nosa malu,zeza se s njom i mama ju spusti jer se mora ic izut,a moja mala pocne plakat za njom 😂😂😂😂 bome se skupa sad tamo izuvaju ..
Ilani,tako i ja neki dan isla pronac na trudnice di sam se pojavila i koje muke sam mucila i one dane iza poroda prve..i bas mi drago sto sam na forumu,barem da se prisjetim toga jer sam sve zaboravila skoro,lijepo vidjet i prisjetit se drugih 😊😊
Hello tete
brojcana imas malu zafrkanticu
Meni bili moji starci,bas su me iznenadili,tata uzeo velike i bio s njima 1h vani da se istrce i izmore,a ja i mama malo tracale sirena spava od 13.30 rucak je gotov.
Brzinsko javljanje..
Rita od jutros 37.4 temp.sama pala na 37 .Prozirna slinaa curi iz nosica po noći se začepi.Satavljsmo efedrin kapi i cistimo fizioloskom.Sinoc lijepo zaspala oko 21:30.U 1 se probudila zbog nosa ,ostistili ga pa se cura razbudila i dobrih 40 min se igrala.😔😔Seka velika je kući ostala jučer i danas.Ona i luka nemaju temp.bitno je da su sestru počastili virozom.
Nisam puno zapamtila bas mi fali sna.Ona spava svoj treći spavanac pa očekujem večeras opet da će u normalno vrijeme na spavanje.
Tena ljepotice sretan ti minić💚💚💚
Nema nikog.
Ena spava od 6. Imat cemo party pred jutro.
Jela danas fino dva obroka. Obukla joj ikea odjelce da ju ne moram stalno presvlaciti. Btw.Sanjarka jel koristite to odjelce?
Hello Sanjarka, Babycoming, Deeka, Abies.. Niste me zaboravile.
Malac je 5.5 mj. Na zadnjem vaganju 8600 kg i 68 cm. Prezivio vec tri cijepljenja bez plakanja.Papa kasice, voce voli, povrce malo manje. Nesto kupim od hippa gotove, nesto napravim. Kao beba spavao cijelu noc, do 6 ujutro, bila sam sva sretna i ponosna zbog toga. Zadnjih mjesec dana budi se po noci zbog hranjenja. Nekad 1-2, nekad 6 puta. Zubice jos ne vidim. Tjedan dana je vristao po noci, tv bi ga umirio. Hvala Bogu, pa to prestalo. Okrece se, ne smijem ga nigdje ostaviti samog.
Pozdrav svima na Forumu,
kao što vidite popravili smo problem sa citiranjem. Žao nam je što do toga došlo. Javite nam ukoliko imate nekih drugih problema.
Kada cete sredit problem mijenjanja tickera? :)
Uskoro :)
Mene zovu kad nešto ne radi...
Sortiraj odgovore
Najstariji