Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    08. Veljača 2017. 21:54

Deeka i to sto kazes,bolje cistit nego jesti 😉

mare1989
    08. Veljača 2017. 21:57

Moj sin nije maza on ce se jedino maziti ako je bolestan i nekad samo pusa,dok kcer ona je maza velika i najvise tatina cura.
    Gledam sad ovaj 3,2,1 kuhaj i imaju ove neke koje se samo smiju ovi ih nesto pitaju a one se samo smiju😠 eto samo se nazivcira 😂😂

Ellie00
    08. Veljača 2017. 22:07

Sutra nam dolazi posjeta opet. Kcer od mm bratica br 2 (bila njena sestra prije 2 tj). Inace su stvarno super cure, odlicno odgojene I jako drage I obozavaju bebo. ostat ce do nedjelje.. malo drustva I bejbisitanja 😁

Abies
    08. Veljača 2017. 23:02

Večer. Bez tempre. Sad navijena. Uživam dok je porodiljni. Mogu ujutro još malo spavati. 
    Deeka mudra si!
    Brojčana vrijednica.
    Sanjarka i meni. Iz dvorišta u autu. A u prvu trgovinu ne mogu s kolicima. Mogu al je mučenje. Tako da je mm zadužen za to. 
    Petra je živac. A sin je i sad velika maza.
    Sad il sutra moram zaostatke uloviti. 
    Ja se idem boriti a vi mi se fino naspavajte

lan@luk@rit@
    08. Veljača 2017. 23:02

Večer cure

Mare sretno sutra😘
    Deeka baš si vrijedna👌👏
    Rita gleda s tatom 321i pjeva mogla bi zaspati uskoro.
    Moja voli spavati na meni,a i ja u tome uzivam😍i dvoje velikih su maze i mamine i tatinee😊
    Hvala vam na željama za brzo ozdravljenje.Čini mi se
    da je i meni prehlada na pomolu.
    Sanjarka brzo ozdravi i svi ostali veliki i mali koje boli😘😘😘😘

ejic
    08. Veljača 2017. 23:43

Sanjarka, da sad je opet poceo lijepo papati 😊 Nadam se da ce tako i ostati 😉 Pokusavam mu sad tokom dana davati nesto vise obroka da vidim jel ce onda nocu manje traziti 😉
    I amazon ima taj uredaj za hladenje vode 😀 Kako to radis nocu? Jel u termosicu ulijes vrelu vodu pa ohladis kad mu slazes ili ohladis prije i ohladeno ulijes u termosicu? Moram naci nacina kako rijesiti bocicu pred jutro. Ovo za u ponoc mu slozim prije nego idem leci i stavim u onu termosicu za bocice. To onda popije kroz sat-dva, smatram da to nije predugo. Ali slagati bocicu u 22/23 za u 4/5h ujutro je ipak malo predugo...
    Iako, sad mu obicno to pred jutro jos ponudim cicu i bude dosta mlijeka da se najede, ali vidim da je sve manje mlijeka pa ce mi uskoro trebati neko rijesenje za to razdoblje 😉
    Imam i ja takvog koji se 1.x budi 1h nakon sto zaspi 😕 Ali smo polako poceli na vojnicki rezim, guram dudu i ostavljam kmecati po nekih pola minute dok se sam ne smiri. Da taj dio preuzme tata, valjda se nebi ni budio. Danas zaspao u 20:30 i do sad se probudio 3x. Ja uspjela 1.x s dudom nakon 15min drugo budenje i onda to nije upalilo pa dala cicu, 10min nakon cice 3.budenje, tata ugurao dudu i evo spava vec vise od sat vremena bez greske...
    Brojcana, i ja sam nekad tako nadobudna kad idemo u setnju, ali onda obicno mm s nama pa ako bi ga trebalo nosati bi mm mogao gurati kolica. U shoping centre sam uvijek obavezno uzimala ergo sa sobom i uvijek bi ga morala ubacivati u ergo jer bi mu dosadilo vozit se u kolicima 😊
    Deeka, bas si bila vrijedna!  Brzo ce proci ta 4 dana! Vidis kako brzo je proslo ovih 11 😘
    Ellie, tako ni moj ne moze zaspati na rukama. Kad ga nocu dignem da mu se podrigne pocne cendrati jer mu se spava i samo sto ga spustim, on spava 😍😍
    Ali na pocetku kad smo dosli iz bolnice je volio spavati na meni, a i ja sam uzivala u tome ali sam ga brzo pocela stavljati u krevetic kad je zaspao da ne navikne na ruke 😊
    Mare, sretno sutra kod pedice! Nadam se da ce obje cure proci bez nuspojava! 😙
    Llr, zar i tebe pocelo hvatati... 😔 Nadam se da je ipak lazni alarm i da nece! 😙
    Zelim vam svima laku i mirnu noc! 😙

Littleladybug
    09. Veljača 2017. 08:22

jutrooo ⛾⛾🍳🍳☕☕🍵🍵🍪🍪🍩🍩
    kava i dorucak posluzeni

Littleladybug
    09. Veljača 2017. 08:23

deeka

Mare bolje da cistim i prode vrijeme nego da jedem 

pametno zboris, mozda bi skinila jos koje kilo da tako radim 😉😉🖒🖒

Littleladybug
    09. Veljača 2017. 08:27

Ugolina

Moja zlica je veceras za uspavljivanje bila upravo to-zlica…dusa joj spava al ne,mora jos malo plaziti…turbo je aktivna 💕 ali izmori… Nema sanse da bi se sama umirila i zaspala…ma neka je takva..na momente si mislim da sam u startu pogrijesila s tim uspavljivanjem,a onda si dam samar i kazem si: pa kaj onda da je takva,ona je moja beba,necu nit trepnut odrast ce i svo ovo vrijeme ce otic u nepovrat..i onda se pitam-a zasto bi trebala bit takva da ju stavim u krevet i da ona spava, da meni bude lakse i da ja mogu uzivat?!? Ma neka se samo ona bori za sebe,to ce joj samo dobro donijet u zivotu… Borbeni moj prascic.. 💕

nekad bi i ja sebi samar najradije opalila, obicno kad je on nervozan a meni je napetno nesto napravit, pogledat,lezat..i onda se mislim glupaco jedna zalit ces za ovim 😓

lan@luk@rit@

Večer cure

Mare sretno sutra😘
    Deeka baš si vrijedna👌👏
    Rita gleda s tatom 321i pjeva mogla bi zaspati uskoro.
    Moja voli spavati na meni,a i ja u tome uzivam😍i dvoje velikih su maze i mamine i tatinee😊
    Hvala vam na željama za brzo ozdravljenje.Čini mi se
    da je i meni prehlada na pomolu.
    Sanjarka brzo ozdravi i svi ostali veliki i mali koje boli😘😘😘😘
    Littleladybug
    09. Veljača 2017. 08:31

evo mene sa sto postova, naime i dalje ne mogu objavit jedan veliki pa objavljivam.sto malih 😂😂
    kod nas noc opet zabavna, vise Kikiju engo emni al dobro..jutros me muz sjebao, ja pitam koliko je sati kaze on 7manje5 i ajd ja pustim malog da se razbudi jer je nesto grintao..kad ono gledam kasniej an sat ustvari je bilo 6manje5..doslo mi da ga upucam😲😲
    papali jucer prvi rucak, pojeo duplo manje nego za dorucak..Sanjarka kod nas griz prolazi super, mislim da mu je najdraze pojest griz s jabukom, smaze sve s takvim gustom da ga je milina gledat 🖒
    jucer narucila domacu koku za K, stize iduci tjedan 🖒 veselim se mesnim kasicama,jos smo u potrazi za kunicom da i to probamo 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.