Ejic imas te dozatore u dm za par kn (eura) stvarno olaksavaju posao, pogotovo po noci I kad si vani. Nisam probala ovo sto sanjarka ima al ovako mi ok I kad sam vani I po noci to sve odnesem u sobu pa ako se budi to sve u par sec.
Meni su sumnjivi ljudi koji ne vole nutellu 😁
😂😂😂😂😂 kaj postoje takvi
Ugolina, znam da nas to sve jos ceka 🙈🙈😁😁 Onda cu ga ubacit u putni krevetic pa neka se tamo zabavlja 😈😈
Treba mi recept za neku brzu tortu koja ne iziskuje previse namirnica. Djete upravo zaspalo i imam 2h da je zavrsim, a nemam nista doma i ne mogu u trgovinu 🙈 (imam 1 jaje, brasno, mlijeko, puding od vanilije, hmmm, ne znam jel mozda i petit kekse imam, moram pogledati) Moramo i mi proslaviti nas polurodendan 😆💙💙💞💕💓 Sunce malo mamino, kako brzo raste 💓💕💖💞💙
Hi!
Mi spavali onako. pribacila sam je oko ponoc kod sebe pa ni neznam kad se sta dogodilo. Sicam se da je u 7ipo otvorila oci i pricala, al je nisam uspavljivala vise jer smo isle vadit krv. Pedijatrica je popodne, pa cu zvat iza 14. Nije se niti namrstila dok je bockalo. Pa prosetale i popile kavu.
Pojela oko 60ml kasice od jabuke.
Sad ona spava, ja rucala i ne mogu disat.
Moram i ja neku tortu napravit, nesto brzo i jednostavno, a fino. Nemam ideja ni volje!
Najrade bi gotovu kupila ali ipak necu!
Marcel sretan ti polurodendan!!!
Luka se jutros probudio s temperaturom🔫🔫🔫
Ima li kraja??Rita se dobro drži trenutno bez temperature.
Idem odmoriti,skupiti snage za ostatak dana .🙋
Brojcana covjece kaj je toj tvojoj maloj kvocki, pa izludi negdje,a??
Llr i crazy, pa ima li kraja, kod vas to samo u krug se vrte te temperature??
Pusa tajnoj priji da ne zakuri 😘😘
Hello
Ejic mome zetu sretan polurodendan,sirena mu pusu salje
Llr brz oporavak djecici
Mi smo se sad vratili sa sistematskog.sirena je duga 66cm i teska tocno 8kg,pedica je zadovoljna sa kilazom i rekla je da je jako napredna cura.Seke su u zboru pjevale kad su se cijepil jer je velika seka rasplakala malu seku :-) pa smo morali drzati veliku seku dok se cijepila pa onda sirenu.kontrola za 2mj ali tad ide brat na sistematski i onda ce nam biti jos gore jer braco ne voli doktore ni na mapi a kamo li uzivo
Sortiraj odgovore
Najstariji