Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    09. Veljača 2017. 10:50

Ellie00

Ejic imas te dozatore u dm za par kn (eura) stvarno olaksavaju posao, pogotovo po noci I kad si vani. Nisam probala ovo sto sanjarka ima al ovako mi ok I kad sam vani I po noci to sve odnesem u sobu pa ako se budi to sve u par sec.

Meni su sumnjivi ljudi koji ne vole nutellu 😁

😂😂😂😂😂 kaj postoje takvi

ejic
    09. Veljača 2017. 12:38

Ugolina, znam da nas to sve jos ceka 🙈🙈😁😁 Onda cu ga ubacit u putni krevetic pa neka se tamo zabavlja 😈😈

Treba mi recept za neku brzu tortu koja ne iziskuje previse namirnica. Djete upravo zaspalo i imam 2h da je zavrsim, a nemam nista doma i ne mogu u trgovinu 🙈 (imam 1 jaje, brasno, mlijeko, puding od vanilije, hmmm, ne znam jel mozda i petit kekse imam, moram pogledati) Moramo i mi proslaviti nas polurodendan 😆💙💙💞💕💓 Sunce malo mamino, kako brzo raste 💓💕💖💞💙

deeka
    09. Veljača 2017. 12:45

Hi!
    Mi spavali onako. pribacila sam je oko ponoc kod sebe pa ni neznam kad se sta dogodilo. Sicam se da je u 7ipo otvorila oci i pricala, al je nisam uspavljivala vise jer smo isle vadit krv. Pedijatrica je popodne, pa cu zvat iza 14. Nije se niti namrstila dok je bockalo. Pa prosetale i popile kavu.
    Pojela oko 60ml kasice od jabuke.
    Sad ona spava, ja rucala i ne mogu disat.

Moram i ja neku tortu napravit, nesto brzo i jednostavno, a fino. Nemam ideja ni volje!
    Najrade bi gotovu kupila ali ipak necu!

deeka
    09. Veljača 2017. 12:47

Ejic stetan polurodendan Marcelu!!!

deeka
    09. Veljača 2017. 12:48

*Sretan!

lan@luk@rit@
    09. Veljača 2017. 13:43

Marcel sretan ti polurodendan!!!

Luka se jutros probudio s temperaturom🔫🔫🔫
    Ima li kraja??Rita se dobro drži trenutno bez temperature.
    Idem odmoriti,skupiti snage za ostatak dana .🙋

Ugolina
    09. Veljača 2017. 13:55

Marsel,hepi polugeburtstag!!😘😘😘😘

Ugolina
    09. Veljača 2017. 13:56

Brojcana covjece kaj je toj tvojoj maloj kvocki, pa izludi negdje,a??

Ugolina
    09. Veljača 2017. 13:57

Llr i crazy, pa ima li kraja, kod vas to samo u krug se vrte te temperature?? 
    Pusa tajnoj priji da ne zakuri 😘😘

mare1989
    09. Veljača 2017. 13:58

Hello

Ejic mome zetu sretan polurodendan,sirena mu pusu salje

Llr brz oporavak djecici

Mi smo se sad vratili sa sistematskog.sirena je duga 66cm i teska tocno 8kg,pedica je zadovoljna sa kilazom i rekla je da je jako napredna cura.Seke su u zboru pjevale kad su se cijepil jer je velika seka rasplakala malu seku :-) pa smo morali drzati veliku seku dok se cijepila pa onda sirenu.kontrola za 2mj ali tad ide brat na sistematski i onda ce nam biti jos gore jer braco ne voli doktore ni na mapi a kamo li uzivo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.