Jutro.
Imali party u 4 al kraci nego sto mislila pa nisam stigla kavu skuhat.
Sad se igramo, volimo knjige. Mislim da cemo morat kupiti vrata za policu
Vani hlaaaaadno.
Baby hvala na finoj kavi
Ovaj moj sinoc do 22.30 vristao, nije htio ici spavati. I evo ga u 8 vec. Legao u 20 ili 22.30, budenje u 8. Sad se vrti kraj mene na krevetu i udara nogama po meni. Jucer bili malo u setnji, ali puhala bura jako. Danas kisa valjda pada, jos nisam digla rolete. Prije spavanja ima fazu vristanja, a spava 30 min preko dana. Ne znam koliko cu jos moci izdrzati to i ostati zdravog razuma.
Joj Lucy ja se vama svima s nemirnim bebama divim. Ena je jako dobra beba pa mi ponekad sve puno.. ne znam kak bi funkcionirala da je nemirnija.
Da, vrijeme je I tu uzas. Nigdje ne mogu 😢
Dobro jutro!
Ovaj moj jos ili opet hrce u kreveticu 😍😍
Noc prosla ok. Nakon sto je tats ugurao dudu jd bilo budenje tek oko ponoci i pojeo ad. Mislim da se oko 1 opet probudio cendrajuci i sad se vise ne sjecam jesam uspjela spasit s dudom ili dala cicu (ja to vec sve kroz polusan 😀😀). Sljedece papanje nesti prije 5 i spavanje do nekih 8 kad sam cula da se igra sli ignorirala i evo, zaspao natrak 😊
Jucer sam i ja malo podigla glas na Marcela. Bio vec umoran i gladan, nebi bio u viperu, a ja mu morala sloziti jesti. Naravno, s njim u rukama, a on poceo sveeee loviti. I idem ja sa zlicom rizinih pahuljica prema zdjelici da to lijepo umjesam u ad i on meni tresne po ruci i sve prosujem. Onda sam ga stavila u putni krevetic da dovrsim. Bilo je malo negodovanja ali mu u takvim situacijama ne mogu pomoci 😀😈
A ujutro mi nije dopustio da se do kraja najedem i uzmem ga sebi u krilo da pojedem jos jednu ynitu kruha, mazem nuttelu gore a on rukom direkno za noz pun nutele 😨😨😨 Ok, noz nije bio ostar pa nije postojala opasnost da se poreze ali ne zelim zamisliti kakvi bi bili da je takvom rukom poceo capkatibpo sebi, meni, stolu, svojoj kosi 😨😨
Marcel voli nutellu. Razumijem ga 😁
Nego, pitala si za pripremanje ad. Ja ohladim prokuhanu vodu prije I stavim ju tako toplu u termosicu. Imam onaj dozator iz dm.a I kad treba to dvoje pomjesam..par sec posla. Nije mi trebao do sad ni grijac ni rashladjivac.
Inace u dm je bio hrana 20% off. Kupila joj zitarice I par kasica bio
Ellie i moj je kao beba bio zlatan. Nije se znalo za njega. Spavao cijelu noc. Kako je stariji sve se promijenilo. Nimalo nije slican onom novorodencetu. Nekad bude dobar, a nekad, kao sinoc, katastrofa. Ja sam vec bila izgubila zivce, pa mu je muz pustao crtice s yt i tako je zaspao. Ja ga ne zelim to uciti, da ga se mora nosati, crtici,....da bi on zaspao. Jedes, krevet i gotovo. Inace spava od 20, a sinoc.... Mozda ga zubi muce.
Deeka, roden je 20.8. Termin je bio 12.
Ellie, hvala na savjetu! 😙 Mislila sam tako ali nisam znala jel se nebi voda ohladila ipak. Nemam ni ja grijac, samo onu termosicu za bocice. Sad moram jos kupiti klasicnu termosicu za vodu jer ova sto imam doma nije ispravna pa se ohladi voda. Dozatore sam isto vec gledala (sjetila sam se da ste jednom pisale o tome 😉)
A mora djete voljeti nutelu kad je i mama voli 😁😁
Ejic imas te dozatore u dm za par kn (eura) stvarno olaksavaju posao, pogotovo po noci I kad si vani. Nisam probala ovo sto sanjarka ima al ovako mi ok I kad sam vani I po noci to sve odnesem u sobu pa ako se budi to sve u par sec.
Meni su sumnjivi ljudi koji ne vole nutellu 😁
Dobro jutro!
Ovaj moj jos ili opet hrce u kreveticu 😍😍
Noc prosla ok. Nakon sto je tats ugurao dudu jd bilo budenje tek oko ponoci i pojeo ad. Mislim da se oko 1 opet probudio cendrajuci i sad se vise ne sjecam jesam uspjela spasit s dudom ili dala cicu (ja to vec sve kroz polusan 😀😀). Sljedece papanje nesti prije 5 i spavanje do nekih 8 kad sam cula da se igra sli ignorirala i evo, zaspao natrak 😊
Jucer sam i ja malo podigla glas na Marcela. Bio vec umoran i gladan, nebi bio u viperu, a ja mu morala sloziti jesti. Naravno, s njim u rukama, a on poceo sveeee loviti. I idem ja sa zlicom rizinih pahuljica prema zdjelici da to lijepo umjesam u ad i on meni tresne po ruci i sve prosujem. Onda sam ga stavila u putni krevetic da dovrsim. Bilo je malo negodovanja ali mu u takvim situacijama ne mogu pomoci 😀😈
A ujutro mi nije dopustio da se do kraja najedem i uzmem ga sebi u krilo da pojedem jos jednu ynitu kruha, mazem nuttelu gore a on rukom direkno za noz pun nutele 😨😨😨 Ok, noz nije bio ostar pa nije postojala opasnost da se poreze ali ne zelim zamisliti kakvi bi bili da je takvom rukom poceo capkatibpo sebi, meni, stolu, svojoj kosi 😨😨
Aaaahahahaza zenoo draga,sad se na to ljutis,a crk kad prohoda pa tam s godinu pa na dalje kad krene sve sto ne smije,prospi ovo prospi ono,diraj ovo diraj ono,saraj po maminoj cistoj kuhinji, vadi smece iz kante, kopanje i cupanje stvari iz ladica, brljanje s hranom ,uzmi tanjur pa si prospe sve po kosi,jede rukama pa drljaj po stolu i stolcu i sebi, srusi ovo srusi ono, prsti u stekere, itd itd itd i to sve taman u oblnoj jednoj sekundi kada ti odes na wc ili okrenes leda 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji