Tpol,tak se i meni se cini nepregledno i previse boja i kaj ja znam, volim jednostavnost,a forum je takav i bio prije,samo da su taj ocisti maknuli i ko bog
Brojcana, da ja to nebi morala placati, nebi smjela imati tv, internet niti radio u kuci. I onda je jos pitanje jel me nebi pitali dali imam auto jer i u autu koristis njihove radioferkvencije, a danas se i preko moba svasta moze pa je pitanje bi li smjela imati uopce mob. Zakljucak, zatvori se u drvenu supu nasred sume bez mogucnosti komunikacije s vanjskim svijetom i onda mozda neces morati placati 😠😠
Tako je kod nas, ne znam jel svugdje tako. I nista ne vrijedi svadati se, probala sam i zena na telefonu mi kaze da je takav zakon i ona tu nista ne moze napraviti...
Evo, ja se vec navikla na novi dizajn foruma 😉 Ali mi smeta to sto ne mogu poduzi post poslati u komadu... 😠 A mozda je i do mog moba...
Jutro. Noć 0-4 al u 4 uzmem ju ko peć vruću. Čepić i već je normalna.
Mišica mala. Buraz joj sve klice prenese.
Brojčana sad kad znam kako se prezivaš, to prezime znam iz Otočca. Imaš tamo familije?
Slabo se snalazim tu. Moram na kompu vidjet kako izgleda.
Pozdrav cure, baš se dugo nisam javljala. Nekako nikad ne stignem, uvijek nešto, a sad sam došla u fazu da ne mogu spavati??!! Spavat će mi se kad mali bude budan. Inače smo dobro, super napreduje. Vidim da je staro društvo još uvijek aktivno i samo naprijed!!! Vidjela sam na temi Sisačko rodilište da nema mog posta o iskustvu poroda i iznenadila se. Sigurna sam da sam ga objavila, a zasto su ga maknuli tko će znati??
Btw, ne sviđa mi se novi izgled foruma.
Ja sam za kavuuuu copila me prehladaaa 🔫 glava ko bubanj aaaaa!
Dobro jutro svima btw ☕
Naspavala se bas i nisam no dobro. P. spava ja moram budit mudricu i spremit joj sendvice idu na neki poludnevni izlet.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani Bruna je forumasica koja je tipkala na trudnoci s nama za Veru se i ja pitam 🤔
I moj zna izvodit gluparije u zadnje vrijeme tokom hranjenja pa ga znam uzet na sebe i tako mu davat jest pa bude mirniji. Inače ljuti se, hoce uzet zlicu iz moje ruke pa sam jest....ma show.
Bitno da su se noci popravile doc ce i dan na red 🤗
Tpol znaci moze se postat s iphone sad? Triba javit Kleopatri i Marigmar 😃
Lucy pa gdje si? Bas mi je drago da si se javila. Kako ste? Kako malac? Koliki je? Hajde tipkaj nam cesce 😘
Abies 😥😥😥😣😣😣 ima visoku temp?
Brojcana opet uzas noc kod vas 😥😥😥 ne znam uopce sta da ti kazem na to 😏
Sretan 8. minic Teni nasoj rastemo, rastemo! 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Jutro mame ⛾
Tena Sretan ti veliki minic 🎀🎀💖💖 bas vrijeme brzo prolazi, jos nekoliko dana i sve bebice ce prec 6mj 😲
Lucy hello..lijepo te opet vidjetda tipkas 😁 ah kod svih je veselo, al nekako sve nademo vremena za tipkanje 😀 javi nam se cesce
ko je Vera? padobranac neki? super mi je kako se samo usaltala da posavjetuje Ejic 🤔
Sanjarka uff prehlada is is..jel puno? brzo ozdravi, iskoristi muzev godisnji i danas odmaraj cijeli dan da sto prije dodes sebi 😘 za brze ozdravljenje
Brojcana a da mi imamo nocni on line tulum kad nam vec djeca ne daju spavat? moj je sinoc krenuo kenjkat oko 10 i nastavio u tom tonu cijelu noc..dio noci sam prehodavala od kreveta do krevetica, dio ga prebacivala u nas krevet, dio pokusavala spavat desetominutnim snom😂 uglavnom, ludo i nezaboravno 😂😂
Abies puse ozdravilice za Petricu 😘😘
beba gmize po podu, ja popila kavu i doruckovala..sad se kravim a vani sunce..mogla bi u setnju malo kasnije
Brojcana i moj nemilice trlja taj nos,pa iscupa sam sebi dudu pa u plac, pa je vrati nazad u usta pa opet trlja taj nos i prica ispocetka..vidis nisam nikad isla za tim da to trljanje nosa moze imat veze sa zubima 🤔al sad kad bolje razmislim pojavilo se to.trljanje kad i ove najnovije muke sa zubima 🤔🤔 gornja lijeva jedinica mu je nize od desne i cini se kao da ce svaki cas probit, oteceno je danima al nista se ne dogada 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji