Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    08. Veljača 2017. 08:56

Ejic vidit cemo, mozda se popravi, a mozda tek kad ode u more. Ovako mi je trauma to kupanje!!

Lucy welcome back!! Kako ste ti i mali?

Teni sretan minic!!!

Mi budni od 7ipo. Zaspala u 22. Do 3 je nije bilo cut, onda cicala i pocela govor drzat. Aha kako da ne, pricwat cemo u 3 ujutro. Sutnila sam joj dudu pa nastavila do 6 i u 7ipo se probudila i razbudila, onda se javila pa je nisam mogla vise uspavst. Sad ce uskoro prvi spavanac!

Sanjarka88
    08. Veljača 2017. 08:58

Ma nemam temp klasicna glupa prehlada 🔫 nije mi dovoljno dobar razlog da legnem cijeli dan 😂 

Babycoming opet losa noc? 😥😥😥😥 s ovim klincima nikakvog reda i ritma malo dobro malo lose. Meni je pola noci proslo u izbacivanju gigija iz mog kreveta. Kod mene spava bez pol muke a u kreveticu se vrti, namista, cupa dudu sebi iz usta pa je opet vraca u usta...pustim ga u tom nemiru nebi li se smirio no obicno je scenarij isti nakon cca 10min njega previse uznemiri sto ne moze nastavit spavat i onda krene cmizdrit i onda stupam ja na snagu...cim ga stavim kraj sebe odma krmi ko veliki 🔫🔫🔫

Brojcana ajme jos to dnevno spavanje po tebi 😥😥😥😥 negdje ti nije lako 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Veljača 2017. 09:02

Aurora bi pricala u 3h 😂😂😂😂

Babycoming ja sam gornju jedinicu skuzila kad je predizlazak. Doslovno je na dnu mesa bio rez i malo ispucalo meso kroz 2 dana je izasla. Druga jos nije u tom stadiju pa cekamoooo 
    Jesi ti to minjala ticker? 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    08. Veljača 2017. 09:06

Dobro jutro!
    Djete me probudilo jer je bacio dudu na pod. Tko zna koliko dugo se igrao u kreveticu dok ga je mama ignorirala 😁😁
    Noc nije bila bas pohvalna... Prije ponoci mislim da su bila 3 budenja, zadnje oko 23:30 i onda popio nekih 150ml ad. Sljedece oko 1 ali nista nije htio. Nije bio gladan, nece dudu a cendra. I do 2h sam morala jos nekolikoputa ustajati, ne znam jel on uopce spavao u tom razdoblju. Na kraju sam mu dala vode i lijepo zaspao. Sljedece budenje oko 4/5, popio opet nesto ad i nastavio spavati. Bilo jos jedno budenje, ali ne znam kad 😁 Onda ga digla, ponudila cicu ali nije htio, vratila u krevetic i sad ili je sam zaspao ili je to bilo oko 8 pa se igrao jos nesto vise od pola sata 😀

Teni sretan minic!!! ❤🎉🎊🎀

ejic
    08. Veljača 2017. 09:07

Sanjarka, i tebe uhvatilo 😔 Neka ti tm malo pomogne ako je na go. Zelim ti sto brzi oporavak! 😙

Abies, i Petra kuri 😔 Nadam se da ce sto prije proci! 😙 A to sto brat donese klice iz vrtica, to mi je poznato od kolega s posla. Svi uvijek bili smrkavi jer im djeca sve donjela iz vrtica. Ne zelim ni razmisljati kako ce to kod nas biti 😥

Baby, ti se do pol 9 najedes, popijes kavu, a ja jos ni ne ustanem iz kreveta 😂😂 Lijepo ce to mene tresnut kad cemo morati poceti ustajati u vrtic i na posao 🙈

Brojcana, ma svugdje isto, samo da izvuku sto vise novca iz nas, na bilo koji nacin 😕

TPol
    08. Veljača 2017. 09:09

Moram 100put stisnut pošalji da pošalje 😐😐😐

ejic
    08. Veljača 2017. 09:12

Tpol, malo duze traje da reagira i pocne slati 😉

Deeka, nadam se da ce uskoro zavoljet vodu. Kao sto kazes, mozda ce joj se u moru vise svidati 😉

deeka
    08. Veljača 2017. 09:15

Nahrabnilanila je i prominila pelenu. Dala joj dudu i ja gledam tv, a ona se umirila. Cirnem priko nje, a ona spava sama. Prvi spavanac krece!

deeka
    08. Veljača 2017. 09:16

*nahranila

Abies
    08. Veljača 2017. 09:28

Lucy 😘😘😘😘😘
    Maknut post. Valjda ne žele plašiti trudnice
    Koliko je sad dečko? 5 mj  Smišljaš kašice, hoće jesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.