Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Kolovoz 2016. 22:53

Deeka sestre na drugom katu su za upucat se 😂
    Ne kuzim sad sta je to. Moj imao 230 pa dan posli 229 i na dan izlaska 189. Rekli granica 210. Pa ti budi pametan.
    Rodila 2.6 kuci isli 7.6.
    Kako ona podnosi fototerapiju spava ili?
    Sutra idete vi kuci 😊 uletila ti nedilja i blagdan nema tko napisat otpusno 😬😬😬

Crazy samo jede i sere 😂😂😂
    Stariji toliko lose spavao? 😱😱

Sunshine ja isto mislim da reagiraju na vrijeme. Moj danas jako pospan cili dan. Malo me zabrinuo jer nije bio miran u šetnji predvecer a u kolicima je uvik zen. Bio sit i čist.  Zaspao normalno pa cemo vidit jel ga sta muči

Frajer je poceo otkrivat rukice. Onako nespretno. Saka u zrak i gleda u nju i danas stalno je pokusava stavit usta pa mlati po cilom licu dok je ne nacilja 😂😂😂 show!
    Jel vasi jos imaju stisnute sakice?

I jel koja beba zna spavat s ovako rasirenim nogicama??

Neznam jel ovo ok??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    15. Kolovoz 2016. 23:02

Sanjarka bas su grozne sve od reda!
    A ona je dobra, zakmeci kad je vrime za jest i to je to.
    Nadam se za sutra iako mi bolje da budem hladne glave, ova dva dana sam u iscekivanju pa se razocaram. :/

Sanjarka88
    15. Kolovoz 2016. 23:17

Kao da sebe slušam. Kao necu se nadat pa sta bude totalno sam cool kad ono vijest da necemo kuci a ja u plac ko ljuta godina nisam bila u stanju ni normalno javit to mm a da ne krenem cmizdrit 😅
    A da su mi jos jedan dan rekli da ostajem nebi prestala plakat do navečer. 
    I onda me puste a ja se vratim autr opet i ostanem 7 dana sama! Pa nevjerovatno 😂 kad nisam onda dobila onu postporodajnu depru necu nikad! 

Ides ti sutra kuci s njom nema nikakvog razloga da je sa bilirubinom 160 drze!

CrazyPuppet
    15. Kolovoz 2016. 23:57

Deeka ne znam ti tocno, to je individualno. Uz pravilnu toaletu rane nebi trebalo jos dugo bolit. Mozda dan dva... ja jos osjetim šavove, al ne bole... drži se, stvarno ima da vas sutra puste kući. 
    Moj je evo navlačio moje jadne cice od 5ipo do 10ipo... pa jel taj skok svaki drugi dan ili šta!?!? Baš sam mortus, nadam se da.će kroz noć bit oke. A vašim slatkišima šaljem iste vibre.

deeka
    16. Kolovoz 2016. 06:38

Sanjarka bas tako isto je i meni!!! Cmizdrim otkad recu da ostajemo, pa sve do posjeta. Onda malo i u toku posjeta i na kraju. I navecer opet kad me mm ili neko moj nazove. Hrabro!

Crazy mene jos ka na jednom dijelu pecka, a ovde pregledaju al niko nista nije reka, vec ok. 
    Bude li dosla u vizitu normalna sestra, rec cu da bolje pogleda. .Meni ne pada na pamet dok ne zaraste i vrati u normalu

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2016. 09:16

Tiny! 😊 hvala ti sad mi je lakse. Na uzv kukova nas narucilo tek 7.9 pa se jos vazem ic privatno ili pricekat dok baka pokusava s vezama ubrzat proces u bolnici ah!

Pratim proljetnice redovno i totalno sam u toku sto nam se sprema uskoro 😃

Crazy to sam se i ja jedno vrijeme pitala za skokove 😅
    Cim je dan losa odma sam se uvjeravala da je skok hehe

Deeka sretno danas! 😘

Marigmar
    16. Kolovoz 2016. 10:13

Cure kaj je sa vitaminom K, meni u otpusnim za malog napisali da od 8 dana života se daje vit K, nisam mu davala ne znam zašto sad i to 🤔
    Mi ćemo na UZV ranije sa 6 tjedana posto su napisali siroko povijanje da vidim da li treba ili ne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.