Ugolina ma bubamarica ti je preslatka...nije tolka bucka kako ti pricas!! Pretpostavljam da joj tepas debela kao ja svojoj.
Mi danas za ujutro obukli tigraste tajce. Tigraste!!! Koji smijeh
url=https://lilypie.com]
danas je baka dan..pa sve bjezimo..
Sunshine ako ce ti biti lakse,nisi sama sa takvom situacijom u obitelji..moj tata je tata samo na papiru, alkoholicar i zlostavljac..prvog i jedinog unuka nije vidio a zivimo jaako blizu jedno drugog..mene nije nazvao vec 2god kad je svatio da sam okrenula novi list u zivotu..tako da ima nas puno takvih, i znam da boli i bolit ce..nadala sam se bar da mojoj djeci nece falit tata u punom smislu te rijeci..i na kraju zivotne li ironije udam se za pomorca 🙈🙈 glavu gore, svaka ruzna stvar u zivotu nas cini jacima..tjesi se tim da imamo priliku pruzit nasoj djeci ono sto mi nismo imali 😍
Bas mi je zao zbog vasih losih obiteljskih situacija..super da ste ostale toliko pozitivne!!! Treba to prezivjet,covjece..
Cure bas mi je žao zbog vaših obiteljskih situacija, meni su moji super, al su 400km udaljeni. Od mm familija je ok, al ono nisu toliko međusobno povezani. Tako da smo zapravo sami, i opet ti nema bas tko uskociti.
Bebačica ja sam ti s izdajanjem dosla do toga da sam uspjela danas izvadit izdajalicu iz kutije i sterilizirat je hehehe. Jel imas obicnu ili elektricnu? Navodno je najbolje izdajat se ujutro. Ja ću probat po tom rasporedu iz knjige, pa tu kaže izdajat se u 6:45, u 10:30 i u 21:30 i to po 60-90ml. Nadam se da ću sutra uhvatit vremena za izdajanje pa ću već biti pametnija :-)
Danas su svi pobjegli mamama. Meni je moja dosla malo bebana pricuvati jer sam strgana. Imali smo borbe cijelu noc sa grcevima, budenje svakih 20 min, znaci placemo i ja i on.
Vise ni sama neznam sta da radim, jedino sta znam je da se bojim noci i mraka jer imam osjecaj da je svaku noc sve gore i gore 😭.
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Ugolina 💕💕💕 kak je medena bubamarica 😊 Tak su i mene zvali debela iz milja pa bome u neko doba sam s počela ljutiti 😁
Eto i mi bili kod bake i dede ali sa muževe strane radili roštilj nadala se da ćemo biti na zraku međutim mali je imao naravno svoje planove koji su sadržavali cicu tako da smo većinu vremena proveli u sobi na cici 😂 Nije spavao sve skupa sat vremena od 6 ujutro e sad ili ce mi zaspati sad pa Ko jucer odrapiti do 11 i cijelu noć me dresirati ili neće uopće zaspati pa ce klonuti oko ponoći, kako god bilo cim zaspe i ja cu se prisiliti, u Nazad par dana sve skupa mogu reci da sam nakupila 8h sna 😔
Ugolina gica je bas cukrena 😍
I ja k mojima. Petru i flasu ostavila pa u trgovinu.
Crazy ma mogu ja s njima. Malo je razmazena na moru. Nego sam sebi smijesna jer sam uvjerena da spavam nocu. Onda citam druge pa mi hmmm
Sweet dreams
Sortiraj odgovore
Najstariji