Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 16:55

Dobro,hb ja nisam morala ostat ali sam se bojala jer je i moja zuckasta bila,al nije dobila zuticu prema krvi

deeka
    15. Kolovoz 2016. 18:51

Abies jede i kaka dobro i nakon svak

deeka
    15. Kolovoz 2016. 18:59

Abies jede i kaka dobro i to nakon svakog obroka, a kazu da je to dobro jer kroz stolicu izbacuje bilirubin. Danas je malo uspavana, al ja je izmaltretiram ram ako se ne probudi kad je obrok.
    Jednom je dojim, drugi put dam izdojrno jer su rekli da triba sta vise bit na svjetlu.

Sanjarka tu sam 
    Tugujem u ovoj ustanovi. Jucer je bio 160, to su mi reklli da nijre puno al je za ostat u bolnici. Ne mozes ni dobit neke informacije, na 2.sam katu di su sestre ubij Boze.
    Petar ima zuticu? Koliko? Koliko ste ostali duze?

Znam da je bolje da je preboli nego da se vracamo posli jer nije izlijeceno. Al mi fali mm, kuca i mir i komod. Ufff

Do kad bole punti? Krvarenje se smanjilo ali ne mogu sidit :/

Sunshine1
    15. Kolovoz 2016. 20:23

160 i za ostat u bilnici? Hm
    E sad ne znam jel postoji vise ljestvica ali meni su u KA rekli da je gornja granica 250, nas ostavili jedan dan jer je bila 245 i iducu dan pala na 216 i pustili nas....

url=https://lilypie.com]

CrazyPuppet
    15. Kolovoz 2016. 20:52

Deeka mi isto s 200 isli doma. A punti bole, nemoj se ni forsirat sjedit, bolje će zarast ako ležiš. Meni se sve razislo kad sam dosla kući pa se tek sad sljepilo donekle. 
    Marigmar istrpi sad ovo malo, mi smo isto svakakvi s tim spavanjem. Al u biti je puno bolje nego s prvim pa se tješim. Sanjarka tvoj super spava, i mi takvom rasporedu težimo. Samo za usporedbu, stariji mi se sa 16mj još uvijek budio 4x noću... 
    Linea i trbuh od slucaja do slucaja... u prvoj T pojavila se odmah i ostala do nekih 6-7mj iza poroda, sad se pojavila kasno i neka slabašna, vidjet cemo kolko će potrajat. A trbuh, brzo će to uz dojenje i šetnje ;-)
    Ovaj moj mali samo jede i sere, evo sad sam ga nunala da konacno zaspe (proslu noć nismo.ništa spavali) i stavim ga u krevetić kad ono iskenja se... baš me zeza, vec sam ga 3x prematala od tog seruckanja... i sad ga opet moram razbudit... sreća njegova da je tolko meden ♡

Sunshine1
    15. Kolovoz 2016. 21:30

Jel moguce da su bebice tolki meteoropati? Tena danas luda popodne. I kako nije nista spavala pa kad joj se prispavalo vec je bila premorena pa nikako... Onda sam stavila ranije kupanje i uspavljivanje.jedva sam je slomila. Od 12 do 8 je spavala 15 min u setnji. Ona jedva gleda ali se neda.
    Ovo je vec treci,cetvrti put da sam primjetila kako je luda i onda se vrijeme izmjeni. 
    Sad mi se mm smije a ja nemam drugog objasnjenja.....

url=https://lilypie.com]

deeka
    15. Kolovoz 2016. 21:58

Sunshine koliko sam shvatila svaki novi dan ima drukciju ljestvicu pa sad neznam....vidit cemo ujutro sta ce bit s vadenjem krvi opet. Ovde mi je najgore sta sam vec 5 dana, nema mm, dosadno....a kuca je kuca. Jos imam cimericu koja me frustrira :(

Crazy ocito samo nas zajeb***.
    I jos je na foto jutros od 11 pa ujutro do 6. Bila je paiza jedino za vrime posjeta.
    Ja sam je podojila maloprije i vratila nazad na suncanje...budenje vjerojatno oko ponoc.
    Do kad ce bolit?

deeka
    15. Kolovoz 2016. 22:24

Ugolina nista meni osobno nego je dosadna. Cili dan slusam o njenom izdajanju, njenim grudima itd. 
    A to grustrira kad nemas s kim drugim pricat. Ocu kuciiiiiiiii!

Mm me utjesija da misli da cu tek preksutra izac, to bit ce da se ne nadam ka i ova dva dana. To bi bija taman dan termina :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.