Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    15. Kolovoz 2016. 03:57

I tako evo nas budni, vec dva dana za redom isti obrazac, zaspe u 18h i probudi se oko 23:30h nakon sto cijeli dan nije spavao odguli si on uredno 5h probudi se jedva presvučem ga i pojede te nastavi spavati do 2,2:30 i to je to, nakon hranjenja nema vise šanse da zaspe i tak smo budni dalje cijeli dan. Morat cu ku sutra prekinuti tu foru i ici ga kupati oko 18h ili nešto smisliti da ne zaspe tako rano makar posto ne spava cijeli dan njemu to nije rano 😁

Sunshine1
    15. Kolovoz 2016. 07:29

Marigmar uh uh bas imate napet raspored. Ja muku mucila sada jedno tjedan dana,spavala je preko dana nikako,ali nikako. Skupilo bi se mozda sat i pol i to na rukama pa 5,10 min dok je spustim i opet u krug. Sad vec tri dana bolje,ocito bila faza. Imali smo takve dane spavanja cijeli dan po sat sveukupno kao i cijeli prespavani dan. Ocito neke faze pa je mozda i vama ovo kratkotrajno. Probaj ga ununat popodne pa makar da ti odrijema na rukama a onda u 18 kako kazes kupanje ili ga skini golog...Tena se tada razbudi. Trebat im par dana da se reprogramiraju 

Nama opet uspjesna noc tako da sam naspavana. 
    Danas smo kod mog ujaka,ima rodendan pa neka festica. Jucer curku predvecer opleli grcevi pa ono dva sata. A bas utjece i smeta ju sta pojedem tako da sam.dosta stvari izbacila. Znate kolko treba hrani da utjece na mlijeko? Jucer sam pojela pola paradajza i nekoliko kolacica sa orasima. Sad jel odmah od toga ne znam....

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 08:22

A jadne..ja ne kuzim kak imaju toliko  snage a tak mali pizdeki.. Marigmar,zamijenio dan i noc,uf,nebi ti bila u kozi..pa ti si negdje sva strgana.. Stvarno pokusaj ovo sto ti je napisala sunshine,pop ga nekako uspavat,a oko sest razbudit

Marigmar
    15. Kolovoz 2016. 08:56

U principu cijeli dan ga pokušavamo uspavati, zaklopi oci no za par min gleda sirom otvorenih očiju, i baka ga nosila jucer i kad misliš to je to vraga on gleda 😂 U autu je zaspao i kad sam ga izvadila van se probudio, a strgana sam jer koma li je to noću bauljati jedino sto sam ju we uspjela kada je zaspao to u 18h ja sam isto zaspala moram iskoristiti svaki njegov san a i ja spavam a do sada mi je to bio problem. U svakom slučaju proći ce valjda a ja cu canas probati sve da ga održim budnim bar do 20h

Marigmar
    15. Kolovoz 2016. 08:59

Ide tko na prošćenje danas? Ko dijete sam obožavala to, uvijek smo u Stenjevec isli sa dedom, bas je to bila fešta, sa godinama smo prestali kak smo postali veliki al kad mali poraste voditi cu njega jer volim te tradicijske stvari 😊

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 09:07

Mi uvijek isli na bistricu..nekoliko puta smo isli i pjeske,bas onak dozivljaj bauljat cijelu noc..onda si strgan i jal ove godine nikud

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 09:09

Onda si strgan i jedva cekas da te furaju doma u autu..i bas to sto kazee,stvari iz djetinjstva,bauljas poslije mise po onim standovima i svake godine iste pizdarije gledas i kupujes hihiho i onda uvijek neki opaki rucak doma..ove godine ne idemo,ali zato idemo kod bake i dede na doticni opaki rucak..taman dok se oni vrate s bistrice

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 09:12

Svakako idemo iduce godine jer zelim i djetetu kao usaditi te neke tradicije koje su mene veselile ko klinku..gospa,uskrs,bozic, obiteljska okupljanja

Sanjarka88
    15. Kolovoz 2016. 10:49

Jutro mame 😘

Vidim opci kaos kod ljetnica malih i opce bizanje kod staraca 😃😃
    Marigmar zamijenio ti je dio dana za noc. Gadno! Prosla sam to s malom u jednoj kratkoj fazi i nema gore opcije. Nije lako bebu odrzat budnom ako se njoj bas tada spava. Nemam ti sta pemetno rec nego izdrzi i spavaj kako god kad i on spava. 

Kleopatra jel prosla noc bolje?

Bebacice, Baby, Sunshine.... Zao mi je zbog obiteljskih situacija 😞 ja sam stvarno sretna zena s mojima. Mm je dosao kod mene zivit i stvarno sve funkcionira bez greske jer su moji super. 
    No moja mudrica zbog takvih ljudi kao sto opisujete nema oca ni na papiru! Takvi se ocem i ne trebaju zvati.

Bebacica jel muz spavao kod svojih? 😂

Mi imali super noc jos jednu kuc kuc. Pojeo i zaspao u 21.30h. Spavao ko top do 4h pa pojeo i do 7.30 se nije maknuo. Evo sad zaspao uz more.
    Jucer smo bili cijelo popodne kod svekica. Bio mu rodjak mladi 7 dana. Ovi moj mu se samo smijao hehe.
    Danas rucak kod mojih 😊
    I kao i vi jedva cekam usadit mu tradicionalne obiteljske obicaje za blagdane i ostalo ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.