Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    15. Kolovoz 2016. 11:02

Cure kad vam je nestala Linea negra, i kaj je sa trbuhom i kozom to ostaje tak mlohavo ili?

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 14:15

Hahaha,ista stvar,dobila bebu i lineu..tocnije,postala je vidljiva kad trbuh vise nije bio razvucen..al nestala mi je nakon nekih mozda mj.dana

Abies
    15. Kolovoz 2016. 14:18

Meni jos vidljiva

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 15:11

A mlohavost mi je djelomicno evoluirala u tvrde salo haha

deeka
    15. Kolovoz 2016. 15:51

Evo me mame, da se malo izjadam!
    Mi nikako da odemo kuci jer je Aurora zuta. Tuzni smo i nestrpljivi :(
    Pod foto terapijom je i jede i moje izdojeno i nadohranunu ali eto jos to nije to izgleda. Vidi se da je cila pospana.

Neko neki savjet da odemo kuci sta prije??

Abies
    15. Kolovoz 2016. 16:03

Deeka nemam savijet. Sto vise na cicu. Svaka 2h. Zutica uspava dijete, vise spava vise je gladno, ali i lijeno jesti, a zutica jaca. Tesko ti je, no bolje da si tu nego doma i svi se dive bebici, patronazna tko zna kako prepozna, na kraju se zakomplicira. Ovako ides u miru doma da je sve ok.

Sanjarka88
    15. Kolovoz 2016. 16:45

Ja imam lineu i dalje 😦 i neki cudni trbuh pripremam se za trbusnjake. Ugl da se to sredit ne znaci da ce koza ostat mlohava 😉

Deeka tu si ❤
    Koliki joj je bilurubin? 
    I ja sam sebe uvjeravala da je bolje da smo tamo dok je tako. Proc ce i neces se ni sjecat viruj mi 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    15. Kolovoz 2016. 16:54

I ja sam htjela sto prije kuci iz bolnice,ali sam si razmisljala da ak je ista da bolje ostat dan,dva duze nego da nes bude..to si nebi  oprostila da sam forsala doma ic..tak i tak zaboravis bolnicu cim joj predes prag

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.