Cure kad vam je nestala Linea negra, i kaj je sa trbuhom i kozom to ostaje tak mlohavo ili?
Hahaha,ista stvar,dobila bebu i lineu..tocnije,postala je vidljiva kad trbuh vise nije bio razvucen..al nestala mi je nakon nekih mozda mj.dana
Evo me mame, da se malo izjadam!
Mi nikako da odemo kuci jer je Aurora zuta. Tuzni smo i nestrpljivi :(
Pod foto terapijom je i jede i moje izdojeno i nadohranunu ali eto jos to nije to izgleda. Vidi se da je cila pospana.
Neko neki savjet da odemo kuci sta prije??
Deeka nemam savijet. Sto vise na cicu. Svaka 2h. Zutica uspava dijete, vise spava vise je gladno, ali i lijeno jesti, a zutica jaca. Tesko ti je, no bolje da si tu nego doma i svi se dive bebici, patronazna tko zna kako prepozna, na kraju se zakomplicira. Ovako ides u miru doma da je sve ok.
Ja imam lineu i dalje 😦 i neki cudni trbuh pripremam se za trbusnjake. Ugl da se to sredit ne znaci da ce koza ostat mlohava 😉
Deeka tu si ❤
Koliki joj je bilurubin?
I ja sam sebe uvjeravala da je bolje da smo tamo dok je tako. Proc ce i neces se ni sjecat viruj mi 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I ja sam htjela sto prije kuci iz bolnice,ali sam si razmisljala da ak je ista da bolje ostat dan,dva duze nego da nes bude..to si nebi oprostila da sam forsala doma ic..tak i tak zaboravis bolnicu cim joj predes prag
Sortiraj odgovore
Najstariji