Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    14. Kolovoz 2016. 11:08

Morate vidit nes najslade na svijetu 

Littleladybug
    14. Kolovoz 2016. 12:20

A daaaj Ugolina preslatkooo 😍😍

CrazyPuppet
    14. Kolovoz 2016. 12:48

Ugolina ajme koja slatkoća ♡♡♡
    Abies drži se, moj stariji je bio takav... nemoš maknit od njega... 
    Cure čuvajte živce, neće bebi nista biti ako i plače te 2min kolko vam treba za wc ili što već... djeca vam odmah pokupe vašu nervozu i onda ste u začaranom krugu... 
    Ja od mm nemam neka očekivanja pa me nekad ugodno iznenadi hehe

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2016. 12:50

Ugolina aj stvarno nesto preslatko 😍😍
    Bravo za tvog muza, Marigmar i tvog 👍

Baby pametan potez za odlazak u bake bar ces malo odmorit 😊
    Prirast je odlican bas je velik decko ❤

Sunshine hocu prvom prilikom. Sta ti je tocno problem?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Kolovoz 2016. 12:51

Crazy pametno si ti to rijesila s tm 😄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    14. Kolovoz 2016. 13:12

Ne kuzim kako sa pojasem od auta. Jer kad ga provucem onda je kao stisne na koljenima,a ako je povucem prema nazad onda pojas od autosjedalice ne drzi nista nego noge...oko koljena mi dode. Probat cu jos kasnije nariktat

url=https://lilypie.com]

bebacica
    14. Kolovoz 2016. 15:07

Dan mame 👶

Mi smo pobjegle kod bake i djeda. Jer kako babycoming kaze, uhvati me vec neka siza kad sam cijeli dan s njom, a ona nece pa nece spavati. Al evo sad ova dva dana lakse podnosim to njeno nespavanje. Zaspe i budi se svakih 10 min i onda ja nunaj i tako ukrug sat i pol dok se macka kolko tolko ne naspava.
    A mm pomogne oko male, al ima takvo radno vrijeme da ispada da ga nema cijeli dan. Jedino je dobro kaj navecer pomogne kod uspavljivanja jer sam ja strgana. 
    Ali zato danas bi ga najrade poslala u klub! Nogometni je sudac i sad 4 dana sudi turnir. Danas ga nema cijeli dan i utorak ga nece biti cijeli dan, a ove ostake dane ode u pola 4 i dode u 11h. I eti nema pomoci ni kod nocnog uspavljivanja. Mene bas briga ja ostajem s malom kod mame. Dode mi da se rastavim, sta ce mi, ionako sve sama napravim on mi dode ko ukras 😡😤 ne znam kod njega doma mi sve to tesko pada, mozda zato jer se ne osjecam ko doma tamo, a jos uvijek se nismo odselili. Ni necemo u narednih godinu dana najvjerojatnije. Pricala sam vec da je i njegova sestra doma. I dosta su se bezobrazno ponili prema meni, pokazali su mi da tamo nece nikad biti moj dom jer su sve to oni stvorili i sve je to njihovo. Zalosno je da sam se udala tamo, a nemam si ni di u kupaoni ostaviti svoje stvari. I sobi imam sve i zamazani ves i peglam i spavam i boravim preko dana u njoj. Samo mi fali mali reso da si i kuham u sobi 😒 bas sam down zbog svega toga i ne zelim da se to na malu prenosi ah. Nisam bas takva osoba da sutim i trpim, mogu tak 20 godina i kaj cu onda imati od zivota, nista, samo cu zaliti za izgubljenim vremenima. Sva sreca da mm sve to vidi pa idemo na proljece u aktivniju potragu za stanom u zg posto on radi u zg ne isplati nam se raditi potkrovlje ako se i ja zaposlim u zg. Potrosit cemo 2000kn/mj samo na prijevoz.
    Morala sam se malo ispucati post ce biti kilometarski 😚

Crazy vidim da se ti izdajas moze koji savjet? Kako organiziras izdajanje i dojenje. Ja sam ujutro nakon sto se najela iz te iste izdojila 20ml i onda jos iz druge 10ml al me boljela bradavica (ta mi je nesto bolna vec duze vrijeme, ko da je raspucala)pa nisam dalje, nego je popala za sat vremena kad se probudila. Planiram sutra s njom na misu pa bi htjela izdojiti za jedan obrok barem, da ne pokazujem cicke 😂 al tim tempom ne znam kolko cu. 

Ugolina kako je slatka mala 😍

bebacica
    14. Kolovoz 2016. 15:10

Evo je vec je budna nije proslo ni 15 min, vise nece ni na trbuhu spavati. Moji su svi otisli na popodnevni odmor, samo ga ja nemam! Aj ti mater nunat 😍
    E bubnut ce taj moj muz veceras u zakljucana vrata ahahahah nek ide doma k svojima spavat😎

Sunshine1
    14. Kolovoz 2016. 15:46

Danas je ocito dan za odlazak mami ja isto kod svojih cijeli dan. Dosli na rucak pa u 1 mm otisao na krstitke kolegi s posla. Oni su pravoslavci i bas mi zao da nije isao na obred da mi kaze kako to izgleda,inace krstenje bilo jucer ali danas rucak za decke s posla. 

Tena spava od pola 2, ja pijem nes,cekam da se probudi pa ritual "pelena-cica-podrigec" da krenemo u setnju i doma predvecer.

Bebacica bas mi zao zbog tvoje situacije. Malo sam osjetljiva na obiteljske situacije pa si mi skoro suze natjerala.... mozda jer ja nemam bas neki odnos sa tatom i patim na sloznu familiju. Mogu rec da mi je otac ali mi nikad nije bio tata,srecom sam uvjerena da ce mm bit divan otac a jos bolji tata. Al jbg mozda mi prrvise ocekujemo dok su ovako mali. Bot ce njima lakse kroz par mjeseci kad budu na dohrani i kad budu cvrsci tako da ce mozda svi gore navedeni muzevi bit manje spotani na forumu. Za svekrvu i familiju ti nemam sta rec nego bjezi!! HB da ti muz primjecuje situaciju.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.