Ugolina kraljice hahahaha a vjerujem da je kava prefina jer je mlijeko slatko i fino,ja probala svoje
Sanjarka bacila racun,mislim da je oko 70,80 kn sa popustom.
Jutric svima
Ja pijem kavu i uzivam u tisini dok mogu. Mm u krevetu tipka po mobu a curka jos jednu turu spavanja u zibki. Spavala je ovu noc ok,od 9 do 6,s tim da sam je u 2 kad se pocela migoljit i isprdila digla na cicu u polusnu i nastavila mirno spavat kao i prvi san.
Tako da se toplo nadam da nesto onu vecer nije stimalo.
Jucer smo se isli prosetat i na sladoled. Ona je zaspala pa sam odmah s njom u kolica i reko sad nozemo i setnju na sat vremena. I nakon 10 min mm je tolko mrdnuo kolicima jer je trebalo usporit i malo odignut preko pruznog prijelaza. naravno da se probudila,prepala i plakala. I reko sta sad...a ti ces je smirit!!!! Ma reko super. Ne kuzim kako im ne padne na pamet malo pripazit i bit njezniji. A bas popodne nije spavala i reko taman da odnori pa da nije nervozna prije spavanja. Zato sam mu je ujutro uvalila situ i cistu ali cendravu pa nek se bakce,ja sam ostala u krevetu... Bas me ljuti. Kaze ja ne znam sta njoj je,a reko ja znam,mi inace imamo tajni jezik!!! Ah muski
url=https://lilypie.com]
Jutroooooo 😘
Mi imali super noc. Jeo je oko 21.30h, zaspao malo posli 22h i u 5h se tek probudio za jest i to bas cvrstim snom a u tom tonu je nastavio i posli boce i evo jos spava 😊
Sunshine super da ste i vi imali dobru noc i da je ono bila iznimka 😘
Ah muskarci! A to ocito u većine njih funkcionira isto. Nepopravljivi su. Ja stalno pricam sa svojim kako moramo nac rjesenje jer da nije normalno da ja ne mogu negdi otic sama dok ga on cuva. A on ga ne moze smirit i nezna sta mu je.... A ono rekla sam mu nije da ne moze nego nezna i da ga triba bolje upoznat i vise se potrudit pa ce to bit ok... Skuzila sam da se osjeća nesposobnim jer mu mali uvik place pa izbjegava to....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ista situacija kod nas,kad je ona dobre volje druze se i pricaju po pola sata i duze,kad mm hoce onda je i umiri i sve. Jucer bas vodili isti razgovor. Reko ovako vise ne ide,ja sam po cijele dane doma s njom i luda sam. On je kao ne znam smirit,pa kako i bi kad si s njom sat vrrmena na dan. A prvi tjedan kad smo dosli je uspavljivao svaki dan. Ok kuzim da je onda bilo lakse ali bas to sta kazes ja ne mogu niti pod tus da ne razmisljam kako ce njih dvoje. A tm barem lakse sa ad. Rekla sam mu da si izabere jedan tjedan da on radi nocni ritual jer sta ako ja moram negdje,sta ako mi se dogodi nesto ili se razbolim. E i zanimljiva situacija.... pricamo u krevetu i meni padne ideja i reko ja bi se mogla izdojit i onda bi se ti po noci nekada mogao dignut i obavit hranjenje i sve....muk!!! Kao zaspao je hahahaha a majko mila meni s njim. Al oprostim mu sta cu,kad mi je sve u svemu jako dobar
Moj je bio s njim 7 dana sam pa je sve radio ( ok ok mali je tada spavao samo) a sad cim triba malo vise truda e jbg....
Kad je dobre volje stalno se druzi s njim u protivnom je moj sin ah!
Mrzim taj grc kad se mislim kako cu nešto obavit jer zamisli oni moraju ostat sami ! 😬
Tu smo mi krive otic i ostavit ih cili dan same pa nek se snalaze kako znaju.
Hahaha "zaspao" je! Genijalan je 😂😂
Ellie ako ti se bude dalo opisi koju vježbu koju vam pokazu
Ja totalno zabrijala i da junior ima hipertonus 😕
Zar samo ja jos si mislim kako spavam. Pa junior i tena su premija. Petra 23-24-3:30(do 4 zena papala) -5-6-7
Mm je samo jednom ju uzeo svojevoljno. U prvim danima jedno jutro i dao ad (ja spavala kao u nesvjesti). Inace kao da je otrov se ponasa. 😔
S drugim djetetom kao da svi misle, jedno imas sad mozes sve sama 😱 Crazy i mene jelo u ledu spasilo. Jos imam par juha samo.
Abies nisu ni nama sve noci ovako dobre ako te to moze utjesit. Al meni je sreca jer on i ujutro zeli potegnit duze.
A tm uh! Meni bi to vec opako smetalo. I ovo mi smeta al moj bar njega uzme vise puta i igra se, prica.... A jbg kad je cendrav onda je mamin. Jel se bar sinom bavi dok ti oko male?
Meni i to znaci kad ide navecer s malom u sobu dok zaspe i to.
Moj je isto bio takav,cim place evo ti je,ja ne znam.. Dok jednom nije imala grceve katastrofa i vise su mi ruke otpadale,nisam mogla vise ju nosit i onda ju je on primio gore na rame,a mala zamuknula..i onda je skuzio da on moze,zapravo ju smirit i da ipak zna kaj da prica s bebom..i od onda vise nije bed da ju pricuva..od toga dana,zene moje,ja mogu bezbrizno na zahod, cak se i oprat mogu u miru
I mm je zakon po tom pitanju samo sad ste me uplašile kad ste rekle da su i vaši u početku bili takvi 😱 Samo sto je razlika između moje bebe i vaše sto moja ne spava ovih prvih par tjedana kak su vaši spavali tak da ja sama to ne bi nikak mogla tj. Mogla bi ali to bi značilo da ne jedem, pijem, tuširam se kosu operem a ovak hb to sve mogu u miru napraviti pa čak i kada ga nahranim i spava mi se a mm je doma on legne sa njim u jednu sobu da ja odspavam sat vremena u drugoj, u svakom slučaju za pohvalu je no ne smijem ga previse hvaliti 😊
Jutro mame..evo da vam se i mi javimo..mi smo opet smugnuli kod bake, izludi ja vise sama s njim..ruzno zvuci al jbt ni u zahod bez njega..jos je zadnjih dana nesto kenjkav pa i kad zaspe probudi sam sebe sto puta..skuzila sam da me opere takva nervoza da sam na granici toga da se ljutim sto place pa rekoh vrime je da mama malo razlufta glavu i odosmo tako u bake..racunam pomoc ce mi bar da ga pripazi da se u miru otusiram pojedem i to..
vidim prica se o muzevima i sudjelovanjima oko beba..ja sam zasad sama s malim,24/7 oko njega, prolazimo sami i grceve i nervoze i nespavanja i nekad sam stvarno na izmaku snaga..jos kao treba jesti kvalitetno radi mlijeka, neznam kada😫 tako daaa bude li mm kad dode doma niskoristi, ma promisli li samo da nece nesto il da nezna il mu je tesko u top cu ga stavit i ispalit, nece znat sta ga je snaslo
mi dobili odijelce za krstenje od prabake, od malog anđela..valjda ce mu moc za 2mj s obzirom kako raste..jucer se vagali kuci i po mojoj racunici ispada 700g u 15 dana,tako da sad imamo 5700..
cini mi se dobar prirast,sta vi kazete? u farmacie vam je 30% na mustelu ja kupila nedavno mlijeko za tijelo za juniora, a u bipe sam isto na 30%ulovila 2u1 gel za kupanje..znoji mi se puno ali nema crvenila u pregibima, kupamo se svaki dan i masiramo s mlijekecom ako smo od volje
Sanjarka mi mozes poslikat juniora u autosjedalici kad ga stavis...ja to nikako nariktat. Da vidim kako izgleda. Jer do sada smo isli autom na 5 min i to bi isli u kosari.
Sortiraj odgovore
Najstariji