Red je da malo pohvalim Enu, nisam dugo 😇😇😇
Spavala je od pol 11 do pola 1. Pa smo lijepo papali I cak otvaraali sami usta.
Od 2 se sama igra na podu (uz moju asistenciju). Dosao mm sad mislim da ce oni zajedno na spavanac

Sretan minić velikom Kikiju😍s malim zakašnjenjem.
Josipu sretan polu rođendan😍😍
Ilani nadam se da ćete imati bolje noći kad izađu ti zubici!!
Bravo za Kikija i kakanje na skoljci😺
Ena počela papiti,bravo !!!
Ugolina moja spava s menom skoro od početka meni tako lakše ..ne moram se dizati za hranjenje.Mm isto spava s nama tako da sam navikla spavati na dasci ali gust mi je da je ona u sredini!!!
Mare se druži i zaljubljuje u svog mm više puta dnevno!!!Bravo Mare.😹😹
Brojcana tebi je veselo s Nelicom a bome i s papigom.
Sanjarka aktivistica💪💪💪
Moja cura je zaspala u 22:22 do 8:30 (dva papanja)ja sam nedugo nakon nje pa sam se baš lijepo naspavala!!u 9 s prijom popila kavu.Uzela Ritu i pjehe na žnjan.Našla se s prijama jedna ima bebu od 4 mj. druga od 7 ..lijepo se nasetali i popili kavu.Pridružio nam se mm s ostatkom moje ekipe nakon škole.
Odlučila sam se vratiti pjehe kući 💪šta da vam kazem već se ne mogu pomaknuti..Sutra nastavak.Skidanje kila i vraccanje u formu na tapetu✌

Moja petit jede ima dva tri mjeseca,ali u vocnim kasicama
Moja petit jede ima dva tri mjeseca,ali u vocnim kasicama
To jos nisam probala, mogla bih 👍

Gigi, zuuuub!!! Bjaaavooo!!
Znaci, vi uvodite treci obrok?
A zasto? Tj on pokazuje zelju za vise ili ti? Pitam jer bi i ja uvela, ali ne znam je li ipak prerano? Mi imamo dorucak i veceru i bas mi fali taj rucak 😀
Kad sam isla glupim redoslijedom, tak mi ped rekao. Valjda i on mislio da ce bolje spavati od vecere. Htjela bih malo reda u to, ovako ispada da cijeli dan cica, osim pocetka i kraja.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji