Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    30. Siječanj 2017. 15:49

Red je da malo pohvalim Enu, nisam dugo 😇😇😇
    Spavala je od pol 11 do pola 1. Pa smo lijepo papali I cak otvaraali sami usta. 
    Od 2 se sama igra na podu (uz moju asistenciju). Dosao mm sad mislim da ce oni zajedno na spavanac

lan@luk@rit@
    30. Siječanj 2017. 16:03

Sretan minić velikom Kikiju😍s malim zakašnjenjem.

Josipu sretan polu rođendan😍😍

Ilani nadam se da ćete imati bolje noći kad izađu ti zubici!!

Bravo za Kikija i kakanje na skoljci😺

Ena počela papiti,bravo !!!

Ugolina moja spava s menom skoro od početka meni tako lakše ..ne moram se dizati za hranjenje.Mm isto spava s nama tako da sam navikla spavati na dasci ali gust mi je da je ona u sredini!!!

Mare se druži i zaljubljuje u svog mm više puta dnevno!!!Bravo Mare.😹😹

Brojcana tebi je veselo s Nelicom a bome i s papigom.

Sanjarka aktivistica💪💪💪

Moja cura je zaspala u 22:22 do 8:30 (dva papanja)ja sam nedugo nakon nje pa sam se baš lijepo naspavala!!u 9 s prijom popila kavu.Uzela Ritu i pjehe na žnjan.Našla se s prijama jedna ima bebu od 4 mj. druga od 7 ..lijepo se nasetali i popili kavu.Pridružio nam se mm s ostatkom moje ekipe nakon škole.
    Odlučila sam se vratiti pjehe kući 💪šta da vam kazem već se ne mogu pomaknuti..Sutra nastavak.Skidanje kila i vraccanje u formu na tapetu✌

Ugolina
    30. Siječanj 2017. 16:26

Brojcana-njena glupa faca 😲😂😂😂😂😂😂😂😂

Ugolina
    30. Siječanj 2017. 16:27

Moja petit jede ima dva tri mjeseca,ali u vocnim kasicama

summerbaby
    30. Siječanj 2017. 16:52

Ugolina

Moja petit jede ima dva tri mjeseca,ali u vocnim kasicama

To jos nisam probala, mogla bih 👍

Jambica
    30. Siječanj 2017. 17:07

Gigi, zuuuub!!! Bjaaavooo!!

Znaci, vi uvodite treci obrok?
    A zasto? Tj on pokazuje zelju za vise ili ti? Pitam jer bi i ja uvela, ali ne znam je li ipak prerano? Mi imamo dorucak i veceru i bas mi fali taj rucak 😀
    Kad sam isla glupim redoslijedom, tak mi ped rekao. Valjda i on mislio da ce bolje spavati od vecere. Htjela bih malo reda u to, ovako ispada da cijeli dan cica, osim pocetka i kraja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI