Ejic opet riba kucu 😁😁😁
Mi tek sad zaspali. Bila je presmjesna. Imamo kutiju s igrackama- uspjela ju prevrnut I onda je igracku po igracku vadila van,igrala se s svakom pa bacila. Bili sat vremena mirni.
Mm ju uspavao,ja prala kosu
Ejic opet riba kucu 😁😁😁
Mi tek sad zaspali. Bila je presmjesna. Imamo kutiju s igrackama- uspjela ju prevrnut I onda je igracku po igracku vadila van,igrala se s svakom pa bacila. Bili sat vremena mirni.
Mm ju uspavao,ja prala kosu
Haha a ena 💕 smijesna beba.. Ja svojoj zalijepila u kutiju za igracke njenu sliku i nasu obiteljsku sliku,ajme kad je skuzila..pa zeli uzet,a ne moze, pa guzicu u zrak pa na koljena pa na bok pa opet guzicu u zrak skroz na stopala se digne pa lupa po slikama 😂😂

Vecer mamite! 😘
Ja bila odvest malu na gimnastiku i napunit friz. Cekam da prokuha voda za nocas pa odoh u krpe. Neka mi lagana zima cilu vecer nece me valjda sto copit.
Gigi danas bas bio super volje. Cak i na podu dugo bio. Al ne pazljiv je skroz. Okrece se tako naglo i brzo da zna glavom od pod sto bas i nije zgodno kad s puzzli zavrsi na laminatu... ugl ne mozes ga ostaviti na podu mirno jer se razbije cili 😂😂😂 dosao do vipera nekako i uvukao se ispod njega pa jedno 3 puta je glavom cipnio od njega. Jesu vasi nepazljivi?
Sta jos?
Aha, marelica je ucinila svoje 👌😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hahaha a gigi... Moja si pazi glavu kad se kotrlja ili kada ide lec na leda,polako glavu spusti..ali ovako ide svugdje i svagdje i udari se..ne znaju oni kaj je opasnost 😊😊😊 a misevi

O da. Ena se lupi koliko god pazili. Al tjesimo se da je cetvrtinom bosanka . Meni neki dan frendica bila u soku kad joj rekla da mi jos nije pala..
Mi sutra idemo na pokazne vjezbe senzorike za lijevu ruku. Iako mislim da je to sama ispravila

Tpol dan za kravljenje? 👌 nek samo cupavica spava 2h u komadu super je to 😎✋
Crazy i kakva je torta? 🎂 3 noci zaredom? To je to, nema natrag 😃😃😃 bravo!
Nadam se da ces ti brzo ozdravit 😘
Summerbaby kako su ti cure i rekle moze meso sa 6mj 😉
A gle nam Ene 😍 super ona to motoricki vidim ja
Brojcana papagaj 😂😂😂 glupa faca? Hahahaha. To ti uvijek za treci obrok jede rizine?
Llr bome si imala lipo ispunjeno jutro što setnje, sto kave...super
I super i za lijepo spavanje
Jambice pa ne znam sta bi ti rekla. Idem onim svako 2mj novi obrok a kako smo krenuli s 4mj doslo vrijeme i za to. A i on voli više zlicu nego bocu.... iako da valjda nije prerano 🤔
Koliko nam sirena spavala. Wow 😎. Moj 2 puta po 40min 😂😂😂
Sunshine opet si Tena minja raspored? Kako to sad izgleda. Moj spava oko 11 pa oko 15 ( prosjek)
Ejic opet cistis? 😂😂 ajme da je meni tvoja volja. Ja se cili dan kravim

Ugolina e moj se najviše i razbije u kotrljanju. A ako sam ga negdje posjela mrtav ladan se baci unatrag kad mu dosadi tako da....nije još sazrio meni se cini.
No dobro svi se udaraju sad mi lakse 😂 samo sta su curice vjerovatno hrabrije? Moj odma u plač kad se udre i tu staju sve aktivnosti 😂😂😂 zato on voli krevet haha
Ugolina e moj se najviše i razbije u kotrljanju. A ako sam ga negdje posjela mrtav ladan se baci unatrag kad mu dosadi tako da….nije još sazrio meni se cini.
No dobro svi se udaraju sad mi lakse 😂 samo sta su curice vjerovatno hrabrije? Moj odma u plač kad se udre i tu staju sve aktivnosti 😂😂😂 zato on voli krevet haha
😂😂😂😂😂 mozda zato kaj ne zeli bit na podu,a na krevetu ni ne skuzi da se moze udarit kad je mekano..moja vec dugo po podu plazi pa je skuzila valjda

Odoh spavati, sutra u lov na 1400. 😎

A sta cu, treba tih 140m2 odrzavati... Prije u stanu od 60m2 mi je trebalo 2h 1x tjedno, sad samo ciscenje kupaone traje 2h 🙈 Ali evo i kravila sam se. Od 20h kad je Marcel zaspao do 21:30 sam lezala u sobi i citala zaostatke 😊 A mm nakon ucenja napravio meni caj za noc a Marcelu bocu 😊 Tako se nisam ni selila sad vise u dnevnu nego ravno pod tus, oprala fino kosu i sad se opet osjecam ko covjek 😊
Marcel prije pola sata popio oko 150ml ad, nadam se sad miru par sati 😉
Toliko od mene. Zelim vam laku noc! 😙

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji