Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Siječanj 2017. 13:08

Zene! 😘
    Ja i sin se kravimo na krevetu. 👌 al doslovno se oboje kravimo, on i vise od mene 😂😂😂. 

Rucak mi kobasice i krumpir u pećnici, njemu cu palentu sa sirom. Za doručak mu dala marelicu nadam se da ce proraditi probava kao i uvik od nje 😉

Zvala jedan privatni vrtic u st. Mozemo li se upisati bez obzira na prebivaliste, moze po punoj cijeni. Ok koja je? 1000kn. Ok , nije strasno ✋
    Zvala jaslice u Stobrecu, mozemo li se upisat bez obzira na prebivalište? Ne mozete? Ok
    Slala i mail nacelniku da mi ponudi rijesenje ( jedne jaslice na opcinu s najvecim natalitetom u hr). Odgovorio covjek kroz par min da primio na znjanje i da ce mi se javit. Ok
    Danas sam aktivist 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Siječanj 2017. 13:19

Nikolini cestitke na zubicuuu ✋😎

Ellie bas mi je drago da papanje napreduje znam koliki vam to bio problem. Mi sljedeci tjedan uvodimo treći obrok. 

Cupavica rekla mamama 😃😍😍. Mi smo od jucer i na tata 👌

Sunshine i meni moj rekao jucer da se nećemo skupa vozit na skuteru. Oh well 

Ugolina vozi muza okolo 👌

Deeka drzi se! 🤗

Brojcana muz i to ti je jedina briga 🔫🔫🔫🔫
    A papagaj 😂😂😂

summerbaby
    30. Siječanj 2017. 14:02

Pozzzz
    Vidim da ste vrlo aktivne od jutros 😃

Sretan minic Josipu 🎈🎈🎈🎈

Zavidim vama kojima bebaci "mamacu" i "tatacu" preeeeslatko 💙 mi jos nista

Zubica ni kod nas na vidiku
    Prihvata je vrtic pa se sad i do 15- ak min sama igra u njemu jeeeeejjjjj

Problem je sljedeci...ne znam kako da joj poslozim obroke. Dajete li vi bebicama obroke po nekom rsporedu? Moja je imala 2 bocice od jutros i sad bananu, sljedeci obrok bi trebao biti batat-kruska, ali mislim da joj je puno dva obroka zaredom a da izmedu njih ne ide mlijeko 😕😕 Kako vi??

Ugolina
    30. Siječanj 2017. 14:50

Cica cica,izmedu 9:30 do 11 vocna kasica jer ovisi kad se ujutro probudila,ako ranije onda i kasica ranije, cica cica izmedu 14-16 povrce ili povrce i meso cica cica,laku noc kasica oko 19, cica cica i tako... Ove cice sam bezveze bacala,nije bas da toliko puta cicamo,po potrebi

Sanjarka88
    30. Siječanj 2017. 14:55

Summer super da hoce u vrtic 😊 

Nas raspored: boca, voće-zitarice, povrce-meso, boca, boca. 

Ja se sad mislim ako treci obrok ubacim umjesto ove predzadnje boce da li ce mu bit predug period izmedu te 2 boce na koje ostaje i hoce li toliko izdrzat

Sunshine1
    30. Siječanj 2017. 15:08

Ugolina se razbacala cicama😂😂😂😂
    E Nikolini crstitke na zubicu. Jeeei. Sad mali pusti mamu da idmori.

Kod nas raspored cica-voce,zitarice-cica-povrce,meso-cica,cica

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    30. Siječanj 2017. 15:17

Izašao je! Gornja lijeva jedinica 🎉🎉🎉🎉
    A ja se cudim kako je dobar danas 😂

TPol
    30. Siječanj 2017. 15:25

Znaci Nikolini i Gigiju cestitka za zub! A Josipu sretan minic! 

Moja odspavala dva sata sto je bas cudno i jucer isto tako u komadu 🤔 Al neka nemam nista protiv , ja sam za to vrijeme ispeglala vesa i kravila se na krevetu , sad se isto kravim hahah danas je valjda takav dan 
    Tmurno i snijeg
    Sutra imamo kontrolu kod pedice bas me zanima kolko je grama dobila 
    Probala sam joj dat malo jabuke uzela mi je onu zlicicu i duda zlicu tako da cekam jos hehe .... 

Sanjarka pa valjda ce se nesto rjesit s vrticem bez veze

CrazyPuppet
    30. Siječanj 2017. 15:41

Pozdrav žene, evo brzinsko javljanje 😉
    Hvala na čestitkama za minić, baš vrijeme leti 💕 mi danas bili leteći, pa smo i malog za poluročkas izveli u McDonalds 😂😂😂 mi tučemo po big macu a on po kašici od tikve 👍 
    Kupili smo i mikser, pa sam smutila tortu iz kutije koja se eno hladi 😂😂😂 ništa posebno, al ajd da se debljamo 😂
    Stresno mi je ovih dana s tim pločicama, parketima, rasvjetom, već tri noći spavam na kauču u sjedećem položaju, jer kad legnem guši me kašalj ko da ću dušu ispustit. Aliiiii... Josip već tri noći za redom prespavao, pa sam presretnaaaa 💕💕💕 sunce moje, predobar je (samo da se ne usere sad kad sam ga pohvalila😂) 
    Ugolina, ili skinut stranicu pa priljubit uz krevet, ili odite vi na bračni, pa nek tata spava na malom krevetu. 
    2410 papagaj ahahahhahha umirem 😂😂😂😂😂
    Nikolini i Petru čestitke na zubićima 💕💕💕💕
    Ne pamtim dalje
    Puse 😘😘😘

summerbaby
    30. Siječanj 2017. 15:47

Ugolina, Sanjarka, Sunshine hvala vam na savjetima 😘😘😘 vidim da nema pravila osim sto sve dajete prvo voce onda povrce

Ja se pokusavam drzati nekakvog rasporeda ali ponekad mi predvecer bude bas gladna pa joj ubacim jos jednu vocnu kasicu, probala sam s Rizolinom ali nema sanse da otvori usta na to 😂😂😂 prasence moje malo, bitno da uvelike zijeva kad namirisi meso, ali je za to ipak jos premala

Sanjarka, cestitke na zubicu 🎉🎉

Tpol, samo neka spava, takvo je vrijeme, bljak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.