Evo pijem kavu. Još operem sebe i kuhinju i sve ispočetka. Ručak nemam pojma.
Super da ima bazen. Pa gdje joj snage.
Vidim svi imali krasne noći.
Brojčana, ah da koma kad padnu.
Sanjarka skuter. Ni ja ne bih bila baš sretna.
Ena se probudila prerano??? Očito nešto u zraku.
Dalje nemam pojma što ste pisale
Brojcana mm je inace tvrdoglav ko pravi jarac, ne voli zabrane i naredbe i na to ce udrit kontru..ali ja mu nisam ni mama ni tata da mu branim bilo sto, ja to onako vise na psiholoskoj razini rijesim razgovorom..objasnim,iznesem misljenje, ucijenim po potrebi 😂 al ono bez teskih tonova jer znam da cu dobit kontraefekt budem li urlala i branila mu..i sama sam takva pa otprilike znam kako to u njegovoj glavi funkcionira
a za kakanje na skoljci,jutros sam skuzila da se K umirio i da nesto stenje, brzinski mu svukla pelenu i odnila ga u wc nad skoljku onako u polozaju nogice privucene trbuhu i on se pokakao i popiskio😁😁
Ilani ide bazen kave i za tebe 😀
Ugolina ja sam tako privukla krevetic nasem i skinula stranicu kao da mi bude lakse.. Da, bude mi lakse prebacit ga kod sebe u krevet😂 probaj pa ces vidit
Sanjarka pridruzujem se klubu ne znam sto cu za rucak ni ja ni on
Sanjarka,nesto cemo rijesit po tom pitanju svakako..sad me muz zvao i reko da cemo probat,da ne mogu tak zivjet haha
e da, ne znam jesam zahvalila al hvala svima na cestitkama za minic ❤
O da, viri desna gornja jedinica! Probila je ali je i dalje muči, možda ide i lijeva. Ajoj. Iscrpljena i ona već, baš ju boli.
Ručak,nama kupus sa krpicama. Njoj ne znam, možda puter tikvu s rižom, možda probam i njoj kupus dat, ali još ga nismo probali pa ne bih da ju sad još opteretim dodatno. Jogurt ja sam davala svakakav. Od običnog tekućeg iz Veronike do vindijinog vitaktiva.
Sretan veliki polurodendan Josipu! 🎂🎈🎈🎈
Ugolina mi zasad nemamo problema s spavanjem u kinderbretu. Zaspi brzo. Al ju moram uglavit nasim jastucima (pa ih izvadim kad zaspi) ako ju ne uglavim onda se vrti I svadja sama sa sobom. Ovako zaspi za par min
Imam puzzle za pod problem.
Kupila sam par paketa Muelleru (dok je jos skroz mala bila) I onda htjela kupiti jos pa takvih nisam vise nasala. Najslicnije sam nasla u Sparu al bio jedan paket samo. Nisu sto posto iste al sam ih nekako spojila. I sad mi treba jos I nemaaaaaa ni u Muelleru ni Sparu. Bila valjda u svim ducanima u zg. Grrrr. Sad mi je zao sto nisam veliki paket narucila.
Baby wc??? 😁
Mm je vozio utrke tamo prije 10 god I prije mene. Sad vozi monovolumen 😁. Jos uvijek je u auto svijetu (forumi, ekipa I to) I kad dodje vrijeme kupit ce si sportski auto za svoj gust (on bi Mazdu mx5, al je previsok malo 😁😁😁). I ja ga zapravo podrzavam..odrastao je I odgovoran, zna vozit jako dobro tako da...
E da, nisam se pohvalila. Mi vam pomalo papamo. Nisu neke velike kolicine, al bolje je. Ujutro voce popodne povrce/meso. Samo me brine sto na najmanji komadic se jos zgcne pa mora sve biti bas glatko I kasasto. Al kak je bilo dobro je...
Idem sad po tabeli vidjet sto smo propustili da uvodim...
Dobro juto mi se valjamo jos po krevetu, tmurno vrijeme i hladno .... Vidit cemo sta cemo danas , muz dode kasnije s posla morat cu negdje da mi nije dosadno heheh
Noc ok, naravno tek u 24 al zato jer je imala beuty sleep u 22.. Al kao sto sam rekla odustajem od nada da ce zaspat ranije heheh
Elle super da je pocela papat👍🏻👍🏻👍🏻
ilani mislis da su zubi? Na zalost nisam popamtila ko ima zube ko ne 😬
Ejic joj za post , sve pricaju promjenit ce ovu kolkanicu a ono nista ....
Sanjarka bravo za Petrica neka nastavi tako
Ugolina meni je ovako lakse kad hoce jest ja se njoj samo primaknem pojede i nastavi spavat bez da sam ju pomicala a i ja imam dosta mjesta sada 😀😀 nekad ju pred jutro skroz uzmem sebi i tako....
Moja stalno kad se buni vide mama mamam e pa racunam da je rekla mama hahahhaha 😂😂😂😂
Btw zast moj bebo ne kaka? Od subote. A prije tog cetvrtak.a prije kakao 4x dnevno.. Ne kuzim
Sortiraj odgovore
Najstariji