Lllr zavidim na setnji. Jedva cekam da se ovo vrijeme sredi da mozemo I mi. Sva sam zakrzljala.
Od slj tjedna idem opet na jogu al solo. Ena prebrza za jogu

Hello
Ellie profilna je predivna
sanjarka cestitam na zubicu 🎉🎏🎇
Sirena spavala od 12.30-16.20😤😄 ja se za to vrijeme uspjela kraviti,napraviti smjesu za tortilje i ves sloziti. Sad je pojela 120gr kasice od breskve i rize (gotova kasica) pa ce jos malo mlijeko piti i spavanje.

Ajme sirenice pa kolko spavas! A jel ti ujutro spavala?
Ena nam je 'vrtni patuljak' 😂😂😂😂😂
Ajme sirenice pa kolko spavas! A jel ti ujutro spavala?
Ena nam je 'vrtni patuljak' 😂😂😂😂😂
Uzela mi rijeci iz usta, bas sam htjela rec vidi vrtnog patuljka 😂😂😂

url=https://lilypie.com]
Sunshine spavala od 10-10.30
Tako ona meni zna ujutro 30min i popodne 2-3h nekad 4h. To si je ona sama raspored napravila,a meni i pase
Sunshine spavala od 10-10.30
Tako ona meni zna ujutro 30min i popodne 2-3h nekad 4h. To si je ona sama raspored napravila,a meni i pase
Ajme odlicno. Samo nek potrajr. Tak je i Tena znala,samo ne tako dugo popodne. Al sad mijenja i mislim da ce ovaj jutranji spavana pretvorit u popodnevni i jedini. Jer kako je sve duze budna ga sve kasnije odgada i produzuje a ovaj popodnevni skracuje

url=https://lilypie.com]

Sanjarka bravo za zubic sad će Petar bit onaj stari do novog zubica😂😂😂
Sirena super papalica a bome i spavalica..
Ena mala pozerica..preslatka je😄
Moja cura spava već pola sata svoj 3 spavanac očekujem skoro budenje.
Dobila je i prve modrice po nogama ,okrene se leđima od kauča pa malo zaboravi da nezna setat bez da se drži za nešto😂😂

Hello! Evo i mene malo. Ja zadnjih dana nista ne stizem, uvijek nesto... U subotu malo cistila, kuhala i bili kod necaka odnjeti poklon za rodendan, jucer opet cistila sta nisam stigla u subotu, rucak, pa zamolila mm da usisa jednu paucinu a on od paucine dosao do pranje nape i cijelu je odmontiro tako da sam onda to jos ribala, navecer sam ja dobila popizditis od nereda u radnoj sobi pa smo oboje poceli sklanjati vece stvari koje nam ne trenaju ili im tamo nije mjesto, a danas ja nastavila sortirati papire i ostala sranja koja su se nakupila i uvijek samo nabacala na police. Uh
Glavnom, zadovoljna sam rezultatom 😉
Marcel je dobar, vec 2 dana spava po 2 spavanca, danas onaj u podne odspavao 2 i pol sata tako da sam ja u miru mogla pospremati tu papirologiju 😉. Danas me i pocastio ujutro sa spavanjem do pol 10 😆 I usprkos 3-4 ustajanja od ponoci do 6, sam se lijepo naspavala 😊
Sretan minic svima kojima zadnjih dana nisam cestitala!
Sretan minic i nasem malom polumedimurcu Josipu!! 😙😙💙🎉🎊 I veeeliki bravo za prospavane noci! Neka samo tako nastavi 😙
Cestitke Nikolini i Gigiju na zubicima! 💙💙🎉🎊
Bravo za Enu i papanje!! Neka samo tako nastavi 😊
Komentirale ste mm i aute, moj nikad nije bio fanatik na brze aute ili motore sto meni odgovara jer ni ja ne volim jurnjavu.
Sta se jos pisalo... Nemam pojma. Odoh se sad malo kraviti. Morala bi i ves sloziti s vjesala ali mi se neda...😩

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji