Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    31. Siječanj 2017. 01:07

Ejic čišćenje ah tu smo po m2 ali nemam crve u guzici za čišenjem. Ne stignem. Previše me svi zatrpali 😫
    Ellie profilna 😍
    Gigi zub! Sav se satre 😂
    I ja počela rješavat vrtić. Da u lipnju ne bi bilo nema mjesta. 
    Josip velikih 6!
    Petra zaspala nedugo. Popodne je odrapila fino. Bili u zg. Naručila neke hlače grow with me i piđame petri pa u banku. Slabo mi jela danas. Pola obroka.
    Summer ujutro ja kavu ona keks. Cica. Ručak kako kad. Povrće. Cica I navečer voće. Cica... Ko Ugolina cica cica cica.
    Hoda p uz kauč i na guzu. Pa opet. Mm i ja komentiramo koji joj klinac da toliko pada. On u krevet. A ženska mi se otkrije. Samostalno stajanje od cca 5sek. Aaaaaaa
    Ln

mare1989
    31. Siječanj 2017. 07:43

jutro cure

☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵☕☕☕
    🍩🍩🍪🍪🍫🍫🍰🍰
    Posluzite se kava i caj gotovi i slatkisi

Noc nam je bila kao i uvijek super,probudila me sirena pocela rano pjevati i jos se ne gasi. Nocas nam je nestalo struje pa sam nocas morala traziti lampe na batereije. I jos nije dosla struja,ja nemam pojma kako cu kavu popiti jer kafe masinu 😁😂

Sanjarka88
    31. Siječanj 2017. 07:46

Jutroooo! 😘

Evo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕! I bazen kave za Babycoming 😥

Mi spavali ok. 8-1.30-7.30. Al bio malo nemirniji pa mi se 2 puta uvukao u krevet od 5h konacno. Nije neka drama bitno da spava al ipak bi volila to regulirat. 

Ejic 140m2 uh! Triba to održavati. 
    Nadam se da je Marcel lijepo spavao 😘

Abies ma Petra je zakon! Bit ce hodanjeee jos malo 😍😍. Ona ide u jaslice u 6mj? Kako su kod vas dezurstva?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    31. Siječanj 2017. 09:02

Dobro jutro!

Nasa noc 😣😣😣😣 Nakon ad se ponovo probudio oko 1, pa oko 2:30, pa u 4 i onda tulum do 6 😩😩😩 Zaspao kad je tata otisao na posao pa sljedece budenje oko 7 i nadala sam se da ve potegnut kao jucer ali evo ga, vec pola sata prica i pjeva uz mene. Ja zadrijemala uz njega a on bas onda mora najglasnoje pjevat i svirat bubnjeve po mom licu 😁😁
    Sta reci, nije dobra noc ali proci ce i to 😉

Abies, razumijem te, tesko je sve stici bez pomoci muza, a posebno s 2 djece. Jel imas mogucnost ostaviti djecu kod svojih nekoliko sati pa da ti i on popricate malo oko nekih bitnih stvari?
    Ja sam svom u nedelju opet sve stresla na glavu. On gospodin umoran i ide leci, ustane i zamolim ga da bude malo s Marcelom da ja dovrsim nesto od zapocetih poslova i pocne on meni da on mora uciti, zasto ja to moram raditi uvijek kad je on doma, a kad cu?? Kaze on kroz tjedan kad djete spava. Da, kad spava 2-3x dnevno po 1h onda cu pospremat i cistit ko manita i ne moram ni jesti. Malo sam mu objasnila neke stvari i prisjetila ga one subote posljepodne kad sam ga ostavila par sati s njim a ja cistila. Nije da se ja izlezavam po cijele dane doma... 😡😡 Zato je i poceo onda sklanjati te stvari u radnoj sobi, inace je uvijek njegov odgovor da se nema motivacije i vremena to napraviti, aludirajuci na mene da ja nemam motivacije 😡😡 Rekla sam mu da se ne moze on ponasati ko da je samac a ja cu sama s djetetom u rukama pospremati i cistiti za to vrijeme kad on spava jer je umoran, a nocu ustane jedino kad ja vise nemam volje/snage i direkno kazem jel moze on jednom ustati i ugurati dudu ili sta vec... Sad je opet razuman, pitanje kako dugo. Ocito cu ga jednom morati ostaviti cijeli dan samog s njim i svim obavezama doma pa da osjeti kako je meni svaki dan...
    Opet sam se raspisala na tu temu 😂😂

Abies, bravo za Petru i samostalno stajanje! Brzo ces je poceti loviti po kuci 😆

Sanjarka, da je meni takva noc kao sto vi imate 😣 Rekla sam da se vise necu bunit, jelda? 🙈

Mare, mi ni nemamo lampe na baterije, u takvim sizuacijama se spasavamo sa svjetlom na mobu 😁😁

Ja mislim da cemo i mi uskoro uvest 2.obrok. Jedino razmisljam kojim rasporedom jer sad jede povrtne kasice oko pol 12. Da mu odmah nakon budenja dam vocnu kasicu pa oko 2 povrtu?

Abies
    31. Siječanj 2017. 09:13

Jutro! 
    Sanjarka to je kao donji stan kuće pretvoren u vrtić. Jedna polovica je jaslice druga vrtićka grupa. 6-8 su svi u jaslicama, kao dežurstvo. Onda su do 16/16:30 svako svoje. Pa opet na kraju svi u dežurstvo u jaslički dio. Vrtić radi 6-17. Privatni. Ima 4tete i kuharica. 

Ejic ne mogu. Nit on više nema razumjevanja. Nit ja volje da se potrudim.

Ugolina
    31. Siječanj 2017. 10:34

Jutro...
    Sanjarko draga,nemoj se ko ja zajebat!!!! Vracaj ga u kinac!!!!
    Znas koliko je nocas spavala u kindacu??? TRIDESET SEKUNDI!!! Ostatak noci kod mene...pokusala sam ju ostavit oko jedan da se izurla i mozda zaspe..aha drek.. Naposlijetku kad je vidjela da ju ne fermam si je sjela,pocela pricat i razbudila se skroz... E boga mi ne treba mi to,a ona je dijete koje odspava po cijelu noc zapravo...i tako je spavala kod mene,kaj cu...propucat cu se jos ako ce mi se usred noci naucit zabavljat..i ovako me danju izludi,ne mogu mrdnut vise od nje..koji joj je vrag.. Skroz drugo dijete 😥😥😥

[OBRISANO] 31. Siječanj 2017. 10:36

Ellie00
    31. Siječanj 2017. 11:52

Dan zene. 
    Mi odradili kratak spavanac I sad se vrtimo po podu.
    Ja napravila rucak vec, kotlete I izdinstala povrce s kus kusom. Malo eksperimetiranja. Fiiino je.
    Ena ce sad griz s kruskom.

Njoj svejedno gdje spava. Ako joj se spava zaspi u sec, ako ne onda se svadja sama s sobom I moram ju uglavit

U cetvrtak idemo u kazaliste. Nova dadilja bukirana.

Danas popodne Goljak, idemo obiteljski.

Ugolina
    31. Siječanj 2017. 11:54

Ellie00

Dan zene. 
    Mi odradili kratak spavanac I sad se vrtimo po podu.
    Ja napravila rucak vec, kotlete I izdinstala povrce s kus kusom. Malo eksperimetiranja. Fiiino je.
    Ena ce sad griz s kruskom.

Njoj svejedno gdje spava. Ako joj se spava zaspi u sec, ako ne onda se svadja sama s sobom I moram ju uglavit

U cetvrtak idemo u kazaliste. Nova dadilja bukirana.

Danas popodne Goljak, idemo obiteljski.

Kako si napravila griz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI