Samo prijavak
Plakao je od vaganja do izlaska iz ordinacije 😆 mimoza.
Sto ce njega dirat tamo netko nepoznat mos mislit.
7850g i 72cm. Nije mi zapisala mjere a čini mi se da mi je za glavu rekla neku veliku mjeru 😲 sad nisam sigurna koju...psmt. kolike su glave vasima?
Nadam se da nece bit reakcija na cijepivo. Spava sad
Citam vas posli 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina imam onaj instant griz, prokuhala kratko krusku, pomjesala griz s vodom od kruske i krusku. Pojela je ajmo rec dobro
Sanjarka mi smo na 44cm
E upucala bi nekog, mala je tsk mirno spavala zadnjih sat vremena i jos bi,i sad tocno u stanu iznad nas,valjda bas u sobi iznad poceli stemat 🔫🔫🔫🔫 sva se jadna stepla
Pozdrav svima
I mi smo danas bili na kontorli kod pedijatrice imamo 6900g i 67cm... Kaze to je ok. Sljedeca kontrola tek u 3mjesecu. Super
I ja sam se jutros naljutila na mog kaze odjednom u jutro ide s nama doktorici, pa za pola sata kaze da nekde, e to mi je diglo paru pa reko odluci se, i na kraju je išao 🙄
Elle bas je slatka mala Ena kako se samo namjestila 😍😍
Brojcana dobro da ju mozes jos nosit evo mene bole ramena od erga , jer moja se nekako nagne vise desno i onda me boli ljeva strana.... Jako mi je praktican ali na duge staze ne...
Ejic joj ti si bas vrijedna ali da ako se ne odrzava za cas se zabava, mi moramo nas podrum sredivat i polako bebinu sobu, to cemo sve na proljece
Sanjarka bravo za mjere Petric je bas velik.
Spavanje , dosta se je mrdala tako da sam i ja slabo spavala, i zaspala u 22 probudila se u 22-30 i do 24 bila bas nervozna i cendrava....imam osjecaj da jos uvijek ponekad ima grceve po trbuhu , a i tako je bila znojna sinoc , temperaturu nije imala samo je bila mokra, dal se to desi vasima?
Bili majstori (elektricari). Bili brzi I ucinkoviti. Promijenili par lampi I stavili par senzora za paljenje. Vise ne moram lutat po mracnom hodniku (prekidaci na glupim mjestima).
Sanjarka I Tpol super za sistematske. Mi za tj dana. Nismo bili od 11 mj
Ellie prezestoko za senzore ovo,ne moras se zajebavat,di ides tu se pali,ko u hogwartsu
Sortiraj odgovore
Najstariji