Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    31. Siječanj 2017. 12:11

Samo prijavak

Plakao je od vaganja do izlaska iz ordinacije 😆 mimoza. 
    Sto ce njega dirat tamo netko nepoznat mos mislit. 

7850g i 72cm. Nije mi zapisala mjere a čini mi se da mi je za glavu rekla neku veliku mjeru 😲 sad nisam sigurna koju...psmt. kolike su glave vasima? 
    Nadam se da nece bit reakcija na cijepivo. Spava sad
    Citam vas posli 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    31. Siječanj 2017. 12:17

Ugolina imam onaj instant griz, prokuhala kratko krusku, pomjesala griz s vodom od kruske i krusku. Pojela je ajmo rec dobro

Sanjarka mi smo na 44cm

Ugolina
    31. Siječanj 2017. 12:28

Mojoj glava 42

Ugolina
    31. Siječanj 2017. 12:50

E upucala bi nekog, mala je tsk mirno spavala zadnjih sat vremena i jos bi,i sad tocno u stanu iznad nas,valjda bas u sobi iznad poceli stemat 🔫🔫🔫🔫 sva se jadna stepla

TPol
    31. Siječanj 2017. 12:53

Pozdrav svima
    I mi smo danas bili na kontorli kod pedijatrice imamo 6900g i 67cm... Kaze to je ok. Sljedeca kontrola tek u 3mjesecu. Super 
    I ja sam se jutros naljutila na mog kaze odjednom u jutro ide s nama doktorici, pa za pola sata kaze da nekde, e to mi je diglo paru pa reko odluci se, i na kraju je išao 🙄
    Elle bas je slatka mala Ena kako se samo namjestila 😍😍
    Brojcana dobro da ju mozes jos nosit evo mene bole ramena od erga , jer moja se nekako nagne vise desno i onda me boli ljeva strana.... Jako mi je praktican ali na duge staze ne...
    Ejic joj ti si bas vrijedna ali da ako se ne odrzava za cas se zabava, mi moramo nas podrum sredivat i polako bebinu sobu, to cemo sve na proljece
    Sanjarka bravo za mjere Petric je bas velik. 

Spavanje , dosta se je mrdala tako da sam i ja slabo spavala, i zaspala u 22 probudila se u 22-30 i do 24 bila bas nervozna i cendrava....imam osjecaj da jos uvijek ponekad ima grceve po trbuhu , a i tako je bila znojna sinoc , temperaturu nije imala samo je bila mokra, dal se to desi vasima?

Ugolina
    31. Siječanj 2017. 13:03

Mozda joj samo vruce bilo?

Ellie00
    31. Siječanj 2017. 14:05

Bili majstori (elektricari). Bili brzi I ucinkoviti. Promijenili par lampi I stavili par senzora za paljenje. Vise ne moram lutat po mracnom hodniku (prekidaci na glupim mjestima).

Sanjarka I Tpol super za sistematske. Mi za tj dana. Nismo bili od 11 mj

Ugolina
    31. Siječanj 2017. 14:43

Ajmo na 1400 💪💪💪💪💪

Ugolina
    31. Siječanj 2017. 14:44

Ellie prezestoko za senzore ovo,ne moras se zajebavat,di ides tu se pali,ko u hogwartsu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.