Ugolina miguce da ju morov refleka probudi,al isto cudno kako je do sada to nije mucilo. Ma jel to ona zeza otkad je bila bolesna o spavala s tobom u dnevnoj? Kod mene je otpocetka u kindiju,od rodilista. Njen madrac isto nizi od naseg kreveta...sad kako je uvreci...stavim ruku pod glavu zgrabim dolje vrecu i dignem je k sebi kad se probudi...ko vrecu brasna😂😂😂 al vrstim i sve 5... Spavam na rubu pa valjda misli da smo zajedno...nekad samo ruku stavim. Sinoc sam je stavila k nama oko ponoci i noc nije bila nista bolja.
Tpol bravo za malu maam mamamaaaam. Moja jos nista samo pljuje po cijele dane.
Ilani jakna? 🤔 mozda bi treba uzet. Tesko zabu u vodu natjerat.
Motor...ne spominjite. Al isto ko Ellie raumisljam. Odrastao je,i odgovorno vozi. Motor je za gust a ne za divljanjre. Iako...sad je i on rekao da nije pozeljno da se zajedno vozimo🤐
Baby bravo za wc. Ja tako znam isto svako malo...i skuzila da se ne muci tolko dugo. U polozaju kad je zgrabi u cucanj iznad skoljke obavi sve puno brze i kvalitetnije😂😂😂😂😄
Mom dragom zetu sretan veliki polurodendan!😘😘😘
url=https://lilypie.com]
Jutro tete
Josipu sretan polurodendan 🎂🎈🎉💋
Sanjarka lijepa noc,bsretno sutra sa cijepljenjem
ilani nek sto prije izadu ti zubici da je ne muce puno 😚
Ellie bravo za malenu,pomalo ali sigurno 😊
Sto se tice noci pa standardno super je spavala 😁 sinoc je dobro vecerala,ismijali smo joj se,ja je hranila i uzelamaramicu da je obrisem i ona se pocela ljutit i bacati jer je mislila da joj vise necu dati 😁 a kad je vidila da joj dajem smijala se ono haha evo jos hrane 😁😂😁
Muz nije lud za motorima ali je zato lud za bmw-ma,voli driftat,sad kako imamo ovu mrcinu,ne moze brzo ici ali on sa njim ide na off road po blatu,brdima i itd. Pustim ga nek uzivs jer nije balavac da sebi zivot ugrozava,jednog dana ima zelju kupiti sebi bmw m5 pa nadam se da ce mu se zelja i ostvariti 😁
O da sunshine,tocno od kad sam spavala s njom blesnom od tad me zaje, isto inace spavala u svom kindacu..e jesam se sje...
Masho,nama kindac nije u nasoj spavacoj sobi jer kad smo namjestali ko bi se sjetio da cemo jednog dana imat dijete haha,eto budala, nego ja ti spavam s malom u njenoj sobi,u mom bivsem krevetu 😂 tako da za ta druzenja s muzem ipak imam svoju sobu i svoj krevet hihi... U pocetku nam bio bed sto smo odvojeni,al vise nije, sta cu,moram bit kraj nje,al nije ni lose, ovako muz rano ustaje na posao,on se naspava pa mi moze pomoc kad doma dode
Muzevi i auti/motori... Kaj samo moj muz nema vozacku??? 😂😂😂😂😂😂😂 i znate kaj, HVALA BOGU!!!! Imam auto samo za sebe!! 😈Dva si nebi mogli priustit..rodila sam se s volanom u rukama valjda,obozavam vozit 😂
On je odrastao skoro pa u centru grada tako da njegovi takoder nisu polagali jer im auto nikada nije trebao nit ih je to zanimalo,a na taj nacin je i on odrastao..onda ga stari dugo nagovarao da ide polagat i ovaj pristao,cak je i polozio ove znakove i to,ali jednostavno je bio prezivcan za volanom jer je na to bio prisiljen,nije htio i nikad nije polozio..kad je takav glupan i drago mi je da nije,jos bolje..ako za nesto nisi onda nisi..
Mare 😂😂😂😂 znaci normalno da jedu pretjerano u gostima. A da,to je ona stara.. Susjedovo je uvijek bolje
url=https://lilypie.com]
Evo me.
Beba spava ima po ure, oce li bit sad budenje ili ce produzit vidit cemo.
Mm otisa 😢
Mi isto idemo malo u mojih, malo u njegovih. Ustvari ja prvo istrazim ko kuva bolji rucak tu nedilju 😃😃
Ova moja je postala cendravica, mislim i nadam se da ce zubi izac sta prije. Ne da mi ni da provirim u usta.
Sortiraj odgovore
Najstariji