Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    30. Siječanj 2017. 08:24

Meni bazen kave. Ima baby?
    Noć koma. Em je so ponoći skakala. Pa do sad valjda svakih poka sata. Nije ni uz mene htjela odspavati. Evo je puže stoji viče bababa...

Ellie00
    30. Siječanj 2017. 08:27

Jutro. Kavu. Da.
    Mi se budili u 5!!! Umislili da je jutro pa se htjeli igrat. Srecom pa se tata probudio 10min prije nje pa mu je odnjela u dnevnu. U 7 mi ju je vratio I evo spava jos

Danas nemam nista u planu. Od sutra neko zatopljenje ali I kisa. 
    Idem vas citat

Littleladybug
    30. Siječanj 2017. 08:32

ajmo malo o meni😂😂
    noc relativno ok, jutros ne pocastio spavanjem do 6:45, beskrajno sam zahvalna..mozda sutra bude bar do 7 😂 jucer cijeli dan u setnji, rucali vani..jutros kakio i piskio u wc skoljku 💪💪💪 
    trenutno gmize i jede puzzle..cini mi se da bi mogla gornja jedinica uskoro van..danas soliramo cijeli dan, tata radi a onda iza posla ide na tattoo..onaj rodendanski sto sam mu poklonila..mene pere menga i lije ko iz kabla 😓😣
    mame koje ste uvele jogurt koji ste davali? 
    Sanjarka kod vas to stvarno ravnopravno sto se tice odnosa sveki-tvoji..lijepo mi je to, volila bi i da je kod nas tako..no sto se moze, mozda u nekom drugom zivotu 😒 skuter? to da ti imas auto a tm ide na posao s njim? sta je uzeo?znam da nisi odusevljena 😥 mm je najavio da ce uzet iza broda sebi nesto na dva kotaca
    Sunshine jednostavan recept, bit ce isproban 🖒za zubice, K mene isto gricne i ja recem veliko NE on se rasplace i tako u krug..nekad mi se samo isceri u facu na moje ne al uglavnom mu je onda iscupam iz usta i ne dam neko vrijeme..
    Tpol dosadna si cupavici😂 ma i mom pradne mrak na oci kad me vidi 😂😂 
    Brojcana ja da svom recem da ne dolazi u obzir kupnja motora on bi ujutro vec dosao s njim pred vrata 😂 to je njegova velika ljubav, ko klinac je vozio jurilice jake, kum mu vozi autotrke tako da je od malih nogu u brzini..ako mu zabranim dobit cu kontra efekt, ja to s njim idem psiholoski pa mu objasnim da vise nije sam i nema glupiranja jer ima sina i zenu iza sebe..i molim Boga da me shvatio i razumio 😁
    eto i nisam vise zapamtila, ovaj svicarski sir u mojo glavi ima vise rupa nego sira pa je i ovo super

Littleladybug
    30. Siječanj 2017. 08:35

Sanjarka slatko nek donosi svako sebi, kod mene zdrav zivot 😂😂 eto napravi mi kolac sto sam ovako vrijedna na forumu 😂😂
    Abies ima bazen, zaroni slobodno..znam da ti je potrebno

30. Siječanj 2017. 08:51

Jutro mame! 
    Baby, i ja bi trebala bazen kave. Noć katastrofa. Ne znam da li je bio sat vremena mira u komadu. Nadam se da je to bila kulminacija i odsad će biti bolje. Nisam joj gledala jel možda izašla gornja jedinica. Uglavnom i danas je zombi dan. Nekako ćemo.

Sanjarka88
    30. Siječanj 2017. 09:08

A sad dobro jutro svima 😘
    Upravo jeli bocu, pa ce mama jest. Pa cemo do bake na kavu ☕
    Zvali naa iz ordinacije ped. se razbolila cijepljenje prebačeno sutra za 11h. 

Spavao dobro. 21.30-0:30-8.15. Spavao mirno 👌
    I tek sad nakon skoro 9h jeo i nije sve ni pojeo. On mene zeza s tim cudnim rasporedom 😂

Nemam pojma sta cemo rucat ni mi ni on. ✋

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    30. Siječanj 2017. 09:14

Kaje to s tim balavcimaaaaaaaaaa???????????????????? Ova zlicaaa!!!! 😈😈😈😈😈😈😈😈😈 vecinu noci je spavala samnom!!! Zaspe cvrsto ko top,idem ju prebacit i osjeti kako ju spustam i urlaona!!! Samo u jednom navratu sam ju uspjela spustiti a da se nije previse probudila pa je zaspala nazad!!! Pa kakvi su to moderni senzori u toj maloj zlocestoj guzici ?!?!?
    😂😂😂 al ajde,nisam se jako ukocila nocas...al kavu evo pijem u puzalistu, pitanje za razmisljanje? Hoce li mi dat da nesto pojedem??
    Uglavnom,to tako nece ic, razmisljam da skinemo ogradicu od kindaca i zavezemo ga uz moj krevet,onako.ko sto je tpol napravila...da misli da smo skupa,al svaka u svom..kaj mislite o tome?? Problem je u tome sto kada ju spustam,morali smo nisko spustiti madrac zbog tog podizanja na noge,ali glupa ogradica se neda spustiti i sada kada ju spustam,koliko god da ju cvrsto drzim,prevlada onaj refleks,valjda osjeti kak pada pa ju zapravo to probudi jer se probudi uplasena i zgrabi se za mene..ali mi nije jasno kako ju nije budilo proteklih dana?!?!?ah...zapravo nije zlica-zlica,nego ju taj refleks probudi...pa mozda zato da maknemo ogradicu i probamo tako..bojim se jer kindac je kraci od kreveta pa da mi nebi dole ispuzila van s kreveta..mozda zasad nece jer kind je nesto nizi od razine kreveta pa cu valjda skuzit da je budna...ajme koliko tog sam napisala

Masha
    30. Siječanj 2017. 10:11

Ugolina

Kaje to s tim balavcimaaaaaaaaaa???????????????????? Ova zlicaaa!!!! 😈😈😈😈😈😈😈😈😈 vecinu noci je spavala samnom!!! Zaspe cvrsto ko top,idem ju prebacit i osjeti kako ju spustam i urlaona!!! Samo u jednom navratu sam ju uspjela spustiti a da se nije previse probudila pa je zaspala nazad!!! Pa kakvi su to moderni senzori u toj maloj zlocestoj guzici ?!?!?
    😂😂😂 al ajde,nisam se jako ukocila nocas…al kavu evo pijem u puzalistu, pitanje za razmisljanje? Hoce li mi dat da nesto pojedem??
    Uglavnom,to tako nece ic, razmisljam da skinemo ogradicu od kindaca i zavezemo ga uz moj krevet,onako.ko sto je tpol napravila…da misli da smo skupa,al svaka u svom..kaj mislite o tome?? Problem je u tome sto kada ju spustam,morali smo nisko spustiti madrac zbog tog podizanja na noge,ali glupa ogradica se neda spustiti i sada kada ju spustam,koliko god da ju cvrsto drzim,prevlada onaj refleks,valjda osjeti kak pada pa ju zapravo to probudi jer se probudi uplasena i zgrabi se za mene..ali mi nije jasno kako ju nije budilo proteklih dana?!?!?ah…zapravo nije zlica-zlica,nego ju taj refleks probudi…pa mozda zato da maknemo ogradicu i probamo tako..bojim se jer kindac je kraci od kreveta pa da mi nebi dole ispuzila van s kreveta..mozda zasad nece jer kind je nesto nizi od razine kreveta pa cu valjda skuzit da je budna…ajme koliko tog sam napisala

Svi al svi isto razmisljamo. Ja s Malom. Nema sta nisam pokusavala. Evo oval ce ti bit. Srusit ces stranicu, priblizit kinder i ona ce ti prvu mozd i drugu noc tak prespavat. I onda bye bye skuzit ce da nije kod tebe. De pusti ju i naviknut ces se. Tak brzo porastu i odu ti iz kreveta. Budi sretna sto je 1.pa se mos sexat u dnevnoj..

Sanjarka88
    30. Siječanj 2017. 09:22

Abies, Ilani uh lose noci. Bas mi je zao da djecica tako zezaju nocu 😏 valjda ce ubrzo na bolje ne mogu si ni zamislit koji je to tempo pogotovo jer slabo spavaju preko dana uh 

Brojcana kupio biciklu za utjehu 😂😂😂 cura prvi put papala losos? 

Mare se druzi 2 puta dnevno? 😲😲😲😂

Ejic oh znam kako ti je 🤗🤗🤗

Babycoming mantramo da sutra bude do 7h 😃 kako ste uspili to s wc-om? 👌
    Sta tata tetovira? 
    A da. Ono kad su ovo lito imali sudar auto je bio totalka. Mjesecima je trajalo dok dobijemo novce od osiguranja i prodao je olupinu od auta. S tim novcima smo zatvorili kredit sad i kupio polovni skuter. Dogovor je da s njim ide radit samo i to je to. I to kad idemo radit u razlicite sate. Nadam se da ce poštovati dogovor 😥 mislim skuter je oni najslabiji 50kubika, prije braka je vozio od 200kubika tako da je ovo sad 👌 ne moze brzo ni da hoce. Al svakakvi kreteni voze po cesti. No ne želim ni razmisljat o crnjacima. 
    I mene zanima jogurt.
    A svekice ti posudim svoje ionako su ti blizu 😂 salu na stranu. Bas mi zao da je tako 😥
    Kolaca ima u frizu 😋

Brojcana vidim kod vas padovi pod normalno kad se ne sekiras više oko njih 😂😂😂

Ugolina uh ti si u dilemi. Skini ogradicu i pokušaj. Tamo di mislis da se moze provući i past da ogradis s nečim? 🤔

Sanjarka88
    30. Siječanj 2017. 09:24

Josipu zelimo sretan polurodjendan, velikih 6!!! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈. Crazy si radila tortu? 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI