Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Siječanj 2017. 21:41

Sunshine ma da mu nebi dala bocu u 6 opet 😂😂😂 ni u 9h ne pojede kako treba. No on u 1h bas popije cilu bocu. To u 6h meni i nije budenje čujem ga, duda u usta, neces? Ok dodi ovamo i nakon minut opet spavamo ko da nije nista bilo 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    29. Siječanj 2017. 21:41

Keksi sa čokoladom

Sastojci

200 g brašna
     85 g maslaca
     75 g šećera
     1 vanilin šećer
     1 jaje
     1/2 žličice praška za pecivo
     160 g sjeckane čokolade
     4 žličice ruma

Priprema
    U zdjeli mikserom izradite maslac ili margarin sa šećerom i vanilin šećerom. Dodajte rum pa jaje i dobro izradite. Zatim dodajte brašno koje ste pomješali sa praškom za pecivo. Promješajte da se sve lijepo sjedini. Dodajte nasjeckanu čokoladu ali nju umješajte žlicom..Oblikovati rukama kuglice veličine oraha i stavljati na lim za pečenje na koji ste stavili papir za pečenje. Kuglice slagati u razmacima. Peći u prethodno zagrijanoj rerni na 200C dok ne budu gotovo. Peći 15 minuta.

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    29. Siječanj 2017. 21:45

Uh,ok dobro je ispalo. Imam recept na mailu od frendice nekim velikim slovima. Sad vidim da je nasla na kulinarici.

Uglavnom cesto ih znam napravit pa da podijelim sa vama. Tolko su dobri ja me sveki trazila receot jer joj se tope u ustima😂😂😂😂🤗😇 a ona radi divne najdivnije kolace.

Danas napravila duplu dozu i nema niti jednog vise. Al ajd zdjelicu sam odnijela frendovima. Isli na caj k njima. Bilo narezanog voca...Tena prolupala tamo...oa malo banane,pa malo jabuke,pa probala ona smoki bas za bebe...ispada da je izgladnjujem i da joj nis ne dajem 😂😂😂😂 da si nismo tak dobri sram bi me bilo

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    29. Siječanj 2017. 21:54

Recept spremljen 😎 bit ce isproban. Ja radila jucer neke griz kocke, nisu lose 👌

Izgladnjela Tena 😂😂😂

Sanjarka88
    29. Siječanj 2017. 21:57

Sta ste još pisali? 

Cupavici mama dosadna 😂😂😂

Marini uzivali sa unučadi 😉

Brojcana gdje si? 😊

Ugolina
    29. Siječanj 2017. 22:11

Screenshotano!! Hvala sunshine!!! Volim ovako lijepo jednostavne recepte s normalnim sastojcima

29. Siječanj 2017. 22:11

Vecer mame! 

I nama je dan proletio. Bili kod sveki dopodne, onda ručak kući pa starija seka išla igrati utakmicu (odbojka), ekipa išla navijati, ja i Nikolina solirale kući, malo vježbali, malo odmarali, spremali večeru. 
    Najavljeno osjetno zatopljenje od srijede jeej, to se čeka. Moram djetetu kupiti jaknicu, nećemo biti u skafanderu na +13 valjda. Ona od jeseni nam je premala postala. Opcenito mi nekako odjedanput narasla i puno toga joj je odjednom premalo. Bit će shoppinga😄

Sanjarka, ajde skuter nije toliko brz pa time i nije tako opasan, ma da i ja se užasavam motora. 

Sunshine, recept se čini super. 👍

mare1989
    29. Siječanj 2017. 22:39

sunshine recept izgleda super 😋

sanjarka bas su uzivali,a i ja sam se maknula iz kuce i mm da odmori. Kaze jutros nije mogo vjerovati da u tisini pije kavu 😁😁 kaze mislio sam da sanjam😁😂😁

Tpol cist je dok mm ne bude nesto vozio,dok ne napravi moj auto ova mrcina nam je zajednicka

Ugolina bravo za zlicu,jos malo ce i ona pocet hodati

sunshine tako je to kad dodes sa djecom u gostima,kao da nikad nisu nista pojeli 😁😁 ne znaju sta ce jesti.

Moja djeca spavaju zaspali su vec veliki u 20.30 a sirena u 19.30.sad sam joj gurnula bocu u usta da bude mirna makar do 5-6. Ja i mm se stigli i druziti😍😍 jutros i veceras😉😉 dok nije stigla vjestica

ejic
    29. Siječanj 2017. 23:28

Evo, ja napisala lijepi post i pukla veza kad sam htjela poslati i sve oslo. Sad placem i idem spavati 😭😭😭😭

Laku noc!

Littleladybug
    30. Siječanj 2017. 08:07

jutrooo 
    jel ovo opet ja kuham kavu 🍵🍵☕☕☕☕🍵🍵☕☕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.