Sunshine ma da mu nebi dala bocu u 6 opet 😂😂😂 ni u 9h ne pojede kako treba. No on u 1h bas popije cilu bocu. To u 6h meni i nije budenje čujem ga, duda u usta, neces? Ok dodi ovamo i nakon minut opet spavamo ko da nije nista bilo 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
url=https://lilypie.com]
Uh,ok dobro je ispalo. Imam recept na mailu od frendice nekim velikim slovima. Sad vidim da je nasla na kulinarici.
Uglavnom cesto ih znam napravit pa da podijelim sa vama. Tolko su dobri ja me sveki trazila receot jer joj se tope u ustima😂😂😂😂🤗😇 a ona radi divne najdivnije kolace.
Danas napravila duplu dozu i nema niti jednog vise. Al ajd zdjelicu sam odnijela frendovima. Isli na caj k njima. Bilo narezanog voca...Tena prolupala tamo...oa malo banane,pa malo jabuke,pa probala ona smoki bas za bebe...ispada da je izgladnjujem i da joj nis ne dajem 😂😂😂😂 da si nismo tak dobri sram bi me bilo
url=https://lilypie.com]
Recept spremljen 😎 bit ce isproban. Ja radila jucer neke griz kocke, nisu lose 👌
Izgladnjela Tena 😂😂😂
Sta ste još pisali?
Cupavici mama dosadna 😂😂😂
Marini uzivali sa unučadi 😉
Brojcana gdje si? 😊
Screenshotano!! Hvala sunshine!!! Volim ovako lijepo jednostavne recepte s normalnim sastojcima
Vecer mame!
I nama je dan proletio. Bili kod sveki dopodne, onda ručak kući pa starija seka išla igrati utakmicu (odbojka), ekipa išla navijati, ja i Nikolina solirale kući, malo vježbali, malo odmarali, spremali večeru.
Najavljeno osjetno zatopljenje od srijede jeej, to se čeka. Moram djetetu kupiti jaknicu, nećemo biti u skafanderu na +13 valjda. Ona od jeseni nam je premala postala. Opcenito mi nekako odjedanput narasla i puno toga joj je odjednom premalo. Bit će shoppinga😄
Sanjarka, ajde skuter nije toliko brz pa time i nije tako opasan, ma da i ja se užasavam motora.
Sunshine, recept se čini super. 👍
sunshine recept izgleda super 😋
sanjarka bas su uzivali,a i ja sam se maknula iz kuce i mm da odmori. Kaze jutros nije mogo vjerovati da u tisini pije kavu 😁😁 kaze mislio sam da sanjam😁😂😁
Tpol cist je dok mm ne bude nesto vozio,dok ne napravi moj auto ova mrcina nam je zajednicka
Ugolina bravo za zlicu,jos malo ce i ona pocet hodati
sunshine tako je to kad dodes sa djecom u gostima,kao da nikad nisu nista pojeli 😁😁 ne znaju sta ce jesti.
Moja djeca spavaju zaspali su vec veliki u 20.30 a sirena u 19.30.sad sam joj gurnula bocu u usta da bude mirna makar do 5-6. Ja i mm se stigli i druziti😍😍 jutros i veceras😉😉 dok nije stigla vjestica
Evo, ja napisala lijepi post i pukla veza kad sam htjela poslati i sve oslo. Sad placem i idem spavati 😭😭😭😭
Laku noc!
Sortiraj odgovore
Najstariji