Da...i nama je dala mast i kapi na bracinu zdravstvenu....tak da nemoramo kupovati...dok se ne upisemo kod pedijatrice...
Uspjeli smiju mi dobiti na braticevu zdravstvenu kapi 👍🏻 vec mu je danas bilo bolje kapala sam sa mlijekom ali budem sa kapima da mu se ne vrati
Eto i nas s prvog pregleda, mican ima 4200 i dugacak je 55 cm.
Sto se tice grceva, rekla sam pedijatrici da sumnjam da je od vitamina d, ali je rekla da je to nemoguce. Dala nam je savjet da nikada bocice ne muckamo, neko da promijesamo kad stavimo ad u vodu, da na taj nacin ne ulazi zrak. Ja sam pametna do sada svaki put muckala bocice kao kreten.
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Mama i baka su maloj kupile predivne tajice i gore ko tunika/haljinica,mornarski uzorak, i kupile br.80 kao malo vece da joj bude.. Znaci,taman joj je da ne moze bit vise taman
Kleopatra ja od kad smo promijenili bocice (sad imamo dr Browns) ne bljuckamo vise i nismo imali grceve. One imaju onaj sistem da ne moze zrak progutat..
Ugolina moja sveki je kupila pidjamu 110!!!! 😊
Vec me malo ljuti to s brojevima.. svi znaju da je rodjena mala- 44 cm i onda kupujes hrpu super skupe ljetne robe broj 74.. zahvalna sam stvarno na svakom poklonu al brate sto da radim s kratkim pamucnim hlacicama na ili s ljetnim haljinicama i romperima po zimi?
Beba pava ide i mama 😊
Jutro mame 😊
Moje dijete relativno ok spavalo. S tim da sam mu jutros sat ranije dala jest jer totalno vise neznam tko mi glavu nosi kad me probudi 😂😂
Evo se taman budi, ja mislila da spava a gleda mami u mob sta pise hehe
Nos mu proslinio čini mi se 😱 nadam se da ce sveta vodica i to rijesit bez problema...
Ellie hvala puno na svim savjetima 👍
Daj mi reci po cemu su skuzili da Ena ima hipertonus?
Sta se slojeva vrata tice 😂 zna pocrvenit a tretiram samo baby puderom nakon kupanja kao i sve pregibe na tijelu.
Ja s poklonima nemam problema svi nosili vece al dugo. Al ne kuzim te ljetno pa broj 74. Ako te mogu utjesit moja mala je s godinu dana nosila 74 pa mozda iskoristite sljedeće ljeto 😊
Sunshine uziva tata ha? Je im lipo hehe
I mi imamo malo tjemenice. Mustelom se samo opere glavica i to je to? Nema nekih drugih postupaka?
Super da Tena voli sve vise vremena provodit sama 😊
Kleopatra super malac napreduje ❤
A to za muckanje 😱😱 i ja muckam ko kreten a jbt
Ugolina 80?? A daj 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crnatockice drago mi te vidit na ovoj temi 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro mamice i mirisljave bebe!!
Mi smo bile same proslu vecer i bilo je povuci potegni. probudila se oko 2 za papat (od 9) i pocica i podrigne i u kindic kad krene cendranje. Ja je naravno dignem da se previse ne razbudi pa na rame jer sam mislila da ima jos za podrignut,pa malo pritisni trbuscic jer se mozda mora isprdit...nis. Pa pipam pelenu koja nije puna al kako nije prestajala idem presvuc i upalim uvijek svjetlo u hodniku da je ne razbudim kad vidim da ona zmiri. Pa malo cica i zaspi pa se budi i tako dva sata. Uzas,mislim si da nije tako strasno,nekome je tako stalno ali nisam navikla. Ona se obicno probudi,popipam i posnjofam pelenu,cica,na rame i natrag spat.
Kako kod vas izgledaju ta nocna budenja?
Sanjarka uzela sam iz dm knjizice bon sta crazy kaze na 30%. Jedan potisak na glavu napjenis i ostavis 2,3 min...taman da je okupas i isperes. A ove cipice sa ebaya su ti cvrste i kvalitetne?
A vrat...jao bas mi je muka taj vrat. Meni se naravno uspjelo zacrvenit skrozn ispod brade. Namazala sam dva puta sa sudocremom prije spavanja i proslo. Inace isto kupanje ja i mm,on drzi a ja pokusavam oprat. I kroz dan kad se nakrene pokusavam sa vaticom....
Ellie hvala na opisu,vise manje sam sve radila tako,ali kad joj brisem guzu ipak primim nozice i dignem nekako na boku mislim da nebi sve uspjela obrisat.
Robicu i mi dobivamo od 62 do 80 ali barem dugacka...samo kaj mi jos nismo napunili 56 kako se spada pa ne znam kad ce nam ti 74 i 80 doc.
Mm stize valjda do 12, tesko su mi padale te njegove voznje a pogotovo sada kad je Tena tu. Nekako mi je bilo lakse kad sam ja s njim na motoru!!
Oko2 mi stize vjencana kuma iz Rijeke. a kako se najavila jucer popodne nisam nista pripremila,mozda ih izvedemo negdje,vidit cemo.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji