Sunshine uh gadna noc ne ponovilo se 😰
Kod nas buđenja izgledaju tako da prvu turu odradi relativno mirno, onda se krene vrpoljit kroz san. Pa njega u ruke, u kuhinju po bocu i hranjenje u dnevnom. Podrigne i natrag u krevetic nastavi on spavat nekad bolje a nekad bas nemirno.
Koliko te na kraju dosao sampon uz popust?
Meni mama uzela pelene u dm dok sam ja bila u bolnici al nije dobila tu knjizicu. To mogu naknadno dobit ili prosao voz? 😕
Racunaj 74 proljece/ljeto ako ostane sitnija beba.
Joj i mene bi bilo strah pogotovo motora, sreca mm prodao motor prije braka no profesionalni je vozac i bas me strah te glupe ceste pogotovo zbog ovih nesreca koje nas prate
Uživaj s kumom! 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka poslala ju njena pedijatrica neurologu jer je nedonosce. Tamo je dr primjetila da joj glava ide vise u jednu stranu i da su joj noge kruce... al s jedne strane mi drago,strucni ljudi su ju pregledali i sve je super osim te dvije stvari. Ipak sam imala rizicnu trudnocu i hitan carski
Nama dosli rodjaci iz inozemstva pa cemo turisticki na gornji grad,nismo dugo.
Upravo pijem nes s majcinim mlijekom.. Mogu vam rec da je kava prefina,al smrdi.. Jucer sam se isla navecer izdojit i mlijeko stajalo do sad u frizideru..cudno mi zas kava smrdi po bljuvotini,pa nije se ukiselilo u friskacu,probala sam i bilo je ok.. Al nisam to htjela dat djetetu kad imam friskog ko u prici.. Steta bacit,hahaha
Pozdrav cure, eto mi bili danas u šetnji i kavi prvi puta, ok u šetnji kratkoj do patronažne smo bili sa tjedan dana ali ova je kao službeno😀 I kako je prošlo.... Tako da vec sad vidim da ce mali da nas trenira, znaci nema stajanja, nema kave nema pauze samo guraj guraj guraj 😂😂😂 kavu sam na kraju pila sa frendom od dragog jer je dragi morao malog gurati u krug posto se odmah javi cim stojimo i nema fore da ga guraš naprijed Nazad kuži on to 😂😂😂 u svakom slučaju prije tjedan dana je bio bolji pa cu ovo uzeti sa dozom rezerve da je samo bio nervozan nešto. Od kada smo došli doma vec je bio sto puta na cici i jedva zaspao prije pola sata tak da vjerujem da mu nije dan.
A bitno da ja sanjam kak cu sa frendicom koja je rodila 3 dana prije mene šetati po kvartu i pijuckati kavicu posto smo ljetne bebe 😂😂😂 Najbolje od svega je kada vidim te njegove obraščiće sve mu opraštam 💙💙💙💙
I sad napišem jos jedan post i zablokira mi stranica 😡 Uglavnom u kratko imam neko čudno peckanje u bradavicama kao da mi struja ide kroz njih i crvenije su od ostatka aureole nekak kao da su upaljene ako je to moguće mislim nije ni čudo posto su u opticaju 24/7 ali me zanima da li je to nešto normalno ili predznak za nešto nenormalno? Mažem sa mlijekom svojim i purleanom
Marigmar nemas razlog za brigu, samo su malo izmučene, takve su i moje kad nam "nije dan" hehe...
Ugolina ja ću svoje izdojeno probat davat starijem. Pa cemo vidit hehe. Proslo je 4,5mj od kad sam ga prestala dojit.
Ja danas sama bila s klincima, uz par kaoticnih momenata dobro je sve ispalo. I da, sama bih sebe najrađe u guzicu poljubila što sam prije poroda skuhala spizu za 20dana... moji starci su jucer otisli, pa će sad bit zanimljivo :-)
Ugolina ovo s mlijekom show! 😱😂😂😂
Marigmar tvoj sin odmah pokazuje tko je gazda 😁 sreca sta su tako slatki inace bi vecina toga nila neoprostiva 😂
Crazy joj znaci krece solo izvedba s dvoje malih 😱 sretnooooo! 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji