Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Kolovoz 2016. 11:37

Sunshine prosao skok?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    12. Kolovoz 2016. 12:09

Oprostite cure bila sam strgana kad sam pisala pa nisam do kraja zavrsila.
    Pokusat cu ponovit savjete koje smo dobili.
    Kada se beba presvlaci obavezno rotirati (ruke izmedju nogu pa na desnu i lijevu stranu kad se brise), isto tako kod oblacenja bebe. 
    Kad se beba dize (naravno kad se moze tako, pozeljno sto cesce) s boka i tako se spusta. 
    Drzanje i nosenje bebe- ne preporuca se da se  bebu drzi prema sebi zbog njihove glavice i tendencije da onda krivo gledaju. Najbolje ih je drzat ispred sebe u polozaju kifle. Ako ih se stavlja podrigivat treba ih skroz prebacit na rame (da njihova ramena budu iznaad vasih).
    Napominjem da Ena moze sama drzat glavu.
    Ako imate mobil igracke joj moraju biti u visini trbuha. Ogradica oko glave u kinderbetu nebi smjela biti zarkih boja da ne izokrece glavu, nikakve igracke iza glave. 
    Rukavi na rukama podvrnuti bar za 1 cm od sake jer ce ih inace automatski skupljat. 
    Treba izbjegavat ih drzat da kao sami hodaju (ako me kuzite) jer krivo razvijaju stopala... 
    Klokanice u pravilu ne preporucaju, ako ih se uzima mora biti ergonomska jer inace moze biti stetno i bebi i vama. 
    E da jedan dobar savjet- ako vam se nesto cini cudno probajte sami napravit na podu. 
    Trazila sam video koji je ok i iskreno nisam bas nesto nasla. Ovaj od DM-a je ok https://www.youtube.com/watch?v=989NUMVkS9s

Ako imate pitanja pucajte... Ne znam jesam li bila bas jasna

Ugolina
    12. Kolovoz 2016. 12:18

E ta mustela kosta ko zlato.. Iznenadila sam se kad sam vidla,nisam uopce znala,a dobila neke proizvode za krstitke,ljudi se istrosili.. Zasto su njihovi proizvodi tak posebni?

Ellie00
    12. Kolovoz 2016. 12:23

Ugolina mi smo isto dobili poklon paket od njih (mislim 6 proizvoda) tako da samo to koristimo i stvarno su super. bas svi.Jedan od korisnijih poklona. 

Pitanje- imaju li vase bebe vrat  i kako se borite s onim naborima. Ja i mm svaki dan moramo zajedno prati/susiti da joj se ne upali.

CrazyPuppet
    12. Kolovoz 2016. 13:55

Ellie hvala na uputama, dobro se podsjetit. 
    Sanjarka hvala ♡ liče malo, ali oblik glavice skroz drukciji. 
    Ima vam u dm-ovoj knjizici (ona sto se dobije kad prijavite bebu) -30% na mustelu.

Marigmar
    12. Kolovoz 2016. 15:42

Znaci taj baby handling od 2 mj života?

CrazyPuppet
    12. Kolovoz 2016. 18:04

https://m.youtube.com/watch?v=Fvi3jv6uzC0
    Evo jos jedan link, tko zna engleski. 
    Marigmar od rođenja...

Ellie00
    12. Kolovoz 2016. 18:16

Marigmar od rodjenja. Samo naravno neke stvari ne radis dok jos ne moze samostalno drzat glavu. 
    Trebala sam snimat tetu kako ona to 😊 i Enu kako joj guguce i smije se

• crnatockica
    12. Kolovoz 2016. 19:08

Marigmar…i mi isto desno oko...2 dana od dolaska iz rodilista ..sbe nesto oteceno...suzi...ja kapala majcino mlijeko...prodje dan dva...kao bolje je...ali neki dan okeco sljepljeno...zuto zeleno...mi fino dezurnoj pedijatrici...jer nasa na Go...a i nismo jos ni upisani nigdje...tek smo 13dana od rodjenja...i fino dobili Tobrex mast i kapi...i vec danas je super..samo treba nastaviti ukupno 7 dana...
    Rekla da je baktetijska upala oka...koju je mogla dobiti na sto nacina...ali nije to strasno...moze ici i van...samo terapiju odraditi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.