Jutrooooo!
Ajme koja noc. Zaspao je sinoc vec u 20h i nije ponoc dosla poceo je vec vrtit se i glasat u snu. U 2h bocica i opet u 5h nemir ga uhvatio. Jos se mm s njim raspricao prije posla kao da je podne i normalno da ga je razbudio ima sat "priča" evo tek je sad zaspao. A ja cu sipak zaspat..... Bit ce ovo duuug dan
Marigmar netko ce vas primit otidi kod zamjene. Nama je tobrex dalo na sekinu zdravstvenu.
Do tad ispiri fizioloskom. I masiranje, i prstom prolazi uzduz nosica na toj strani. Nije to nista strasno i dosta beba to dobije.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hehe sveta vodica :-D
Nama bila patronazna, i mali dobio 220g u 4 dana... kaze to je rekord, 55g na dan. Samo na cici... Ugl sad ima 4210g. Žderonja
Sanjarka nazalost nemam knjigu u pdf-u nego iz knjiznice i to vec skuplja zakasninu hehe
Jutro.
Evo nas s Goljaka. Ena spava ko beba izmaltretirali su ju, stalno upozoravali sad ce mozda plakat, ovo ce joj biti puno a ona se samo smijala
Uglavnom- jako sam zadovoljna i s pregledom i doktoricom i fizioterapeutom.
Potvrdili su da ima balgi oblik hipertonusa (noge), ali kaze dr da je od pregleda prije 2 tjedna puno napredovala. Uglavnom ici cemo 2 puta mjesecno na vjezbe i radit cemo ih naravno doma. Nakon doktorice smo bili kod fizioteraputkinje (koja rijec). Pokazala nam je detaljno baby handling. Ja sam vec neke stvari znala iz Petrove, al sad smo prosli sve. Bitno je da se beba rotira stalno. Uglavnom puno stvari koje smo radili smo radili krivo. Objasnila nam poveznicu nekih krivih pokreta s kasnijim poteskocama u razvoju. Sad kad se sjetim kako je patronazna nama pokazivala kako s njom da hendlamo, sve je bilo krivo...
Umorna sam nisam mogla spavat po noci (Ena spavala ja zujala) tako da mislim da se idem Eni pridruzit.
Bravo Ena! Super za te vjezbe, ja znam samo onu rotaciju kad podizem bebu. I to me mm pita ko da sam tulava, kak ti to dizeš to dijete!?!?! Imate koji dobar link na youtubu za to?
Crazy veliki decko ❤
Imas jedan dan u godini kad si oslobodena placanja zakasnine samo vratis knjigu 😂
Ps. Vidjeh ti malca na profilu predivan je 😍 slici na bracu kad se rodio ili?
Ellie super nije to uopce lose proc kroz vjezbe i znat kako i sta treba 👍
Mene malo sad strah jer ima par dana junior kad ga uzmem u ruke dok hodam i drzim okrenutog prema sebi izbaci noge i glavu put van a leda ostanu iznutra ako me kuzite? 😕
Ono kao da pokusava nesto gledat u nekom nemogucem smjeru
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji