Sanjarka wow to si sve kupila ili si sta dobila? Bas ste opskrbljeni...a ove krem cizmice mi imamo samo jedne balerinkice...morat cu u shopping.
di si kupovala? Niti znam di se kupuju tako male stvari.
Ellie sretno sutra. Vas dvije bas uzivate,ja mislim da necu tako skoro sama sa njom u shopping. U nedjelju cemo same autom do mojih
Mame koje imate vece dijete ili koje ste vec spremale robicu. Kako ste to spremile? U kutiju direktno ili u neku vrecicu ili plahtu?
url=https://lilypie.com]
Mi vec dva broja prerasle 😆 kupila sam u Ikei one prozirne plasticne kutije. Imam ih od prije za svoju robu. I unutra spremam njenu robu. Bas sad micem sve od 50 sto je ostalo.
Imam cijelu ladicu robe sto smo dobili, i sveeee je od 68 na vise, cak i haljinice.
Sad znam kad idem nekom u babinje da nosim manju robu definitivno..
Ola cure!
Evo kod mene se zaredala neka kaoticna dva dana. Mi vjerojatno imamo neki skokić jer noc nismo nista spavali, a danas cika u pogonu bez ikakvog plana i reda. Ja ću se sad malo uhvatit u koštac s tim rasporedom iako je malac malo veci... inace je iz knjige Sretna beba. Stigla mi izdajalica i plan je svakodnevno po malo izdajati i postupno povecavati kolicine mlijeka pa kad dođe skok vec su cike spremne. Nije mi se još dalo sve proucit do kraja.
Sanjarka wow za kolekciu cipelica. Ja bih crvene starke ;-)
Sunshine ja imam one velike kartonske kutije za spremanje pa u to stavim. Zadovoljna s tim.
Mi uzeli mam dudu i sa gađenjem ju pljuca van ahahaha :-)
Uvalim mu ja dudu i nekih 5 min je ok al onda pljune i neće vise ni usta otvoriti 😂
Sad je isto htio cicu nakon 40 min šta je cicao ali nisam mu dala, malo je kmecao dok ga držim na rukama sav se izokreće prema cici onda sam ga stavila u kolica i otišla pojesti nešto kad on zaspao sam od sebe 😁 I sad recite tko tu koga zajebava, sad ke zaspao a cijelo jutro se borimo ja se tresem od umora i frajer zaspe sam od sebe
Ellie joj ti si i shoping solo s njom obavila 👍 a ja se bas mislim kako bi se odvazila.
U babine i mi dobili sve 68 i 74. Duga je robica iznosit ce je sigurno no meni zao sta ne moze odmah sad to nosit jer mi je sve predivno.
Sunshine pola ja kupila pola dobila 😁 ja sve sta sam kupila uzela na ebayu.
Robicu mislim u one manje vrecice kao za smeće samo u nekoj bojici, dobro zapakirat pa u kutije.
Crazy izgurajte skok 😊 imas tu knjigu u pdf-u?
Idemo u starkama na krštenje pa neznam bas crvena 😁
Marigmar 😰 umorio se i on od silnih zahtjeva
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joj koji je to mali pizdek, došla sogi u posjetu ona kaj je rodila dva dana prije mene, i moj mali zaspao 5 min prije nego su došli i odspavao 3h i naravno taman oni otišli a on se probudi. Prvo ispao je super beba a drugo naravno da je odspavao kada ja nisam mogla 😂😂😂
Imamo problema sa lijevim okom svo se zakrmeljalo i zalijepilo nije ga mogao otvoriti dok ga nisam očistila, sad sam kapnula malo mlijeka vidjeti cu šta da time posto pedijatra jos nemamo, savjet možda netko? Mislim ak bude koma idemo u Klaićevu, nema mi druge
Bome mu je vec sad i crveno, a ako nemamo pedijatra jos i posto je na GO ta doktorica kod koje ćemo ici kaj da idem na hitnu sutra ili?
Obicno ima zamjena pedijatra. Kontra smjena?! Sad su poceli i kvartove spajat
Ne znam kak to funkcionira posto nismo upisani nigdje, dal ce me primiti zamjena ako nisam kod nikog, budem zvala ujutro bas da vidim, mislim netko nas mora uzeti 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji