Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Kolovoz 2016. 09:51

https://youtu.be/FDBqs7GOY_w

Upozoravam zarazno je 😁

Ima li tko benneton odjecu za klince? Modeli veci, manji , normalni??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    11. Kolovoz 2016. 10:52

U Karlovcu oblacno i hladno,mi u dugackom... 
    Sanjarka ovo je nasa pjesmica od prvog dana  mi ne spavamao opet nikako,ali nije jos vrijeme. Vidit cemo kako ce bit tijekom dana. Cijepila se jucer da,i sad mi frendica kaze da znaju bit zivcani 2,3 dana od ovog cjepiva.  i da stavljam obloge da ne dobije temperaturu....inace,eno je vec neko vrijeme u viperu gleda stalazu sa knjigama 

url=https://lilypie.com]

Marigmar
    11. Kolovoz 2016. 10:53

Mi ne spavamo duže od 1h ok on vjerojatno spava i na cici pa si nabere nešto sna a ja nula bodova, ne kužim kak nije umoran, cica je Non stop u opticaju ne mogu uvesti ono svaka 3h hranjenje jer on zijeva Ko Ptičica kaj da mu radim 😔 A iz spavanja ga nešto budi jer cendra a sad ili ti plinovi ili nekaj drugo nemam pojma samo se nadam da ce prestati p

Marigmar
    11. Kolovoz 2016. 10:58

Sanjarka 😂😂😂 zakon je uspavanka 😂😂😂

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2016. 11:23

Marigmar vidit ces kako ces se uhvatiti da je pjevusis cili dan 😂
    Nije ti lako...nemam pametni savjet mali ste jos treba to izgurat.drzi se 😘

Sunshine da normalna je nervoza nakon cjepiva. Jel plakala kad ju je bocnilo?

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2016. 11:25

Mjerila jutros juniora (ima zelenu stolicu zadnje pa se prepala da nije gladan) i dobio je 200g u tjedan dana mislite da je to ok prirast?

Sunshine1
    11. Kolovoz 2016. 11:36

Sanjarka mislim da je 150-250 tjedni prosjek. Lijepo napreduje. A kad ju je bocnula nije plakala. Vristala je  a suzeeee jao!
    Marigmar niti mi.nemamo raspored hranjenja. Kad ona zijeva ja dam,kad je jako vruce trazi cesce po malo. Zadnjih tjedan dana smo bez ritma i pameti. Malo sam luda i nadam se da ce sve sjest na svoje.Ne znam kako bi je istrenirala da papa svaka tri sata.Crazy ti si rekla da ces probat napravit reda? Koji ti je plan? Imas neki savjet?

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2016. 12:26

A srce malo joj!
    I nas to čeka uskoro. Rekla dr. da se javimo posli Velike Gospe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.