Sanjarka,nije nam prvi put, nego treci,hehehe,s tim da me prvi put bolilo,ko da sam djevica covjece, ali uz lubrikant juuuhuuu!!!
Ko je pitao za kakanje,moja je imala period kad nije pet dana,pa cetri dana,isto sva jadna,napuhnuta, nervozna.. Dobri starinski trikovi.. Toplomjer malo nauljiti i gurnuti u guzu taj vrsak,ko da ides mjeriti temp,malo ga zavrtiti i to potakne bebicu da se odma zasere..inace pijem guste sokove svaki dan i to sve te neke drekaste marelica breskva, zbog mlijeka jer ga onda imam ko u prici,pa mi mala ne kaka bas.. Zvuci koma to s toplomjerom,al kaj,i kad mjeris bebi temp to napravis
Sad sam sredivala komodu. Jbt koliko moj mali ima patika 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Malo mi sliku izvrnilo
Jos kad dodu bijele starke 😍
Jbt koji sam ja pacijent 😱
Ajme sanjarka pustila san mu ovu pismu i ovu "imam jednog medu plišanog" i odma je zaspa a baš je bia grintav
Pozdrav cure.
Evo nas iz shoppinga. Bila sam se klela da necu s bebom (jezik pregrizla) al mm radi po 10 h i vise i vikend ce radit tako da nam nema druge. Bila na kraju u CCOW, odmah ujutro bilo je poluprazno kupila njoj sto joj je falilo,popile kavu kod tate i vec u pola 11 bez problema bile doma. Ona se samo smijala u ducanu 😆.. veselo moje.
Sutra Goljak,drzite fige
Sortiraj odgovore
Najstariji