Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Kolovoz 2016. 17:10

Sunshine zvuci kao skok da....
    Bemti te skokove! 
    Curice moguce da je i kod vas u pitanju, treba samo izdrzat 😕

Nama je biogaja super za kakanje 😊

Ellie tatino dite hehe 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bebacica
    10. Kolovoz 2016. 19:22

Vecer mame

Ja nikako svoju curku uspavati od 16h i sad mi pava na sisi, uopce nije jela samo da je u ustima. Luda sam, dajem joj dudu svaki dan al ne zanima ju.
    Ellie kako je tvoja uspjela prihvatiti dudu sa 2mj? Imam i nuk i avent i ni jednu nece. Da probam s nekom drugom? Prijedlozi?
    Ugolina hahahhaa carica
    Curica za (ne)kakanje kupi gusti sok od breskve (vindi,fructal) i popij litru u sat vremena. Mala se pokaka ko grlica. Sad sam dva dana pila i oba dana je kakala, a inace ne kaka po par dana 😉

A druzenje s mm. Hmm prvi put propali slucaj, mene bolilo i jos se mala probudila 😣 drugi put je bilo bam al me opet na pocetku bolilo i to tamo di sam pukla. Isla sam ja to neki dan provjeriti, jebote raspukla se ko lubenica prema klitorisu, al sve je zaraslo super. Vidi se malo oziljak. Pomislila bih da cu prije puknuti prema su**u nego gore 😂😂😭 Uglavnom sad kad sam to proucila, svaki put me strah i sva se stisnem i ne mogu se opustiti i jedino gel pomaze 😆

Sanjarka88
    10. Kolovoz 2016. 20:20

Jel jedino ja nisam pogledala dole stanje? 😰

Bebacica nadam se da curka mirno spava 😊

Ellie00
    10. Kolovoz 2016. 20:31

Bebacica moja Ena ti sve hoce . Bilo koju dudu- nema problema. Izdijeno mlijeko ili ad. Moze. Promijenimo Ad, ni grimasu nije napravila. Spava u kinderbetuu, AS, viperu. Baby gymu, kaucu,na rukama, u mraku, svjetlu, miru, galami... Na nista se ona ne buni. 

Zaključak- sve bebe treba na 3 tj na neonatologiju u boot camp 😊. Salim se naravn, nikom to nebi pozelila, al mislim da su tap 3 tj ostavila traga

Sunshine1
    10. Kolovoz 2016. 20:49

Curka upravo zaspala,sad dezuram da vidim hoce se probudit.
    Ellie sigurno da je to ostavilo traga jer je nisi nosala i uspavljivala u svasta i svatko. A kad izades iz bolnice za par dana svi to rade i oni se naviknu. Netko je pisao ovdje ili na fejsu da bebe kad se rode ne znaju nista a mi ih naucimo i na ruke i pjevanje i dudlanje sise...

Mi bili kod pedijatrice. Tenusica je 4700g i 54 cm. U drugom mjesecu je dobila 1400 g i 4 cm doktorica je bila koja je i mene i mm 'odgojila'. Inace dvije godine u penziji ali mijenja na ugovor. Malo je cudno pogledala za kilazu ali veli da je to za dojenu bebu ok. I prasica mala je digla glavu visokooo,odigla ramena i gleda i bulji preko minute. Ja sam pocela skakat od srece jer meni to nikada nije napravila. Znaci drzi glavu kad mi je na ramenima ali kad je na trbuhu  je lijena za popizdit. Kasnije se salili kako je ko kobra stala u obranu od dr jer je spomenula pikicu!! E i ne znam kaj sa mojim djetetom i pisanjem po doktorima hahahaha. Idem jest i peglat...
    A za dudu...rekla je da iskljucivo dojena djeca jedbostavno ne zele dudu. Iz dude nista ne ide 

url=https://lilypie.com]

curicax3
    10. Kolovoz 2016. 21:04

Bebacica, hvala na savjetu za sok, pokušat ću ubuduće s tim! Danas se zenska čim sam je istračala na forumu posrala do vrata i to dvaput moja ti hoće samo MAM dude, isto pokušavam Avent i Nuk, al nikako ih neće...ovu ima cijeli dan u ustima, a tak i od moje sestrične mala pa probaj

curicax3
    10. Kolovoz 2016. 21:05

a moje sve tri ovisnice o dudi, najstarija je nosila do 4,5 godine, a isključivo dojila sve, pa mislim da nema to baš veze s tim

Sanjarka88
    10. Kolovoz 2016. 22:14

Sunshine kako lijepo Tena napreduje ❤ tu su ona i junior negdje po kilazi on ima cca 100-200g vise. 😊
    Cijepili se?
    Bravo za dizanje glavice mustre male i neznamo sta oni znaju hehe
    Meni je presladak u tom polozaju lice mu dobije totalno drugu dimenziju ❤
    Popisala ona dr ha? 😂 junior nije jos ni jednom, mala je jednom hehe

Ellie tako i moj malac sve hoce i cicu dok smo cicali i bocu i dude ma sve...

Na pocetku smo koristili mam i nuk no nuk mu bio drazi pa sam od mam odustala (bitno da sam ih 3 kupila jos u trudnoci 😂😂)

Moje dijete zaspalo idem i ja danas sam sva slaba nekako valjda ne spavanje, ne jedem bas puno i pocela sam opet pusit nakon trudnoce... Doslo na naplatu eh 

Ln mame 😘

Ugolina
    11. Kolovoz 2016. 04:59

Znaci,dijete nahranjeno jos prije sat vremena i spava,a ja budna i nebi zaspat da me jebes..pa to ti je za poludit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.