Meni bila rodica vidit malog pa sam je odvukla na more, lipo na stol u hladovinu skuhala kavicu, izvadila kolace....i super.
Njena cura ide s mojom u razred pa su se lipo nakupale a junior sve prespavao u kolicima.
Joj sta volim te neformalne babine
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
moja beba nije već 4 dana kakala i vidim da se baš muči, šta da radim?noćas smo imali i prvu besanu noć, cijelu noć uguravali dudu, cicala 4 puta, baš sam sad ukomirana
Curke koliko dugo ste cekale prije nego sto ste prvi puta nakon poroda bacile se na muza?
Mi smo probali sinoc, ali je uzasno bolilo i onda sam prokrvarila. 😐😭
Pa ne mogu vise cekati 😕
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Hahaha ah ta Ugolina......
Sanjarka ja takoder zavidim tim tvojim setnjama uz more. I svima na moru. Mi idemo tek 01.09. Nadam se da cu se barem.jednom uspjet bucnut.
Ja i mm se samo jednom druzili...i nije bas bilo nesto ekstra tako da me ne privlaci. kao da me malo peckalo
ja bila razocarana jer sam mislila da ce bit kao prije jer je bio carski i tako to.....a i navecer smo jedan i drugi premoreni....
Mebi se cini da smo mi u skoku vec dva dana,to mi do sada nije palo na pamet ali moja debelica je nemoguca. Nervoza na najjace jucer i danas,spavanje 3x po 15 min i samo cica,pa pljuje i ljuti se. Srecom su noci mirne pa jedva cekam tih 9 sati
url=https://lilypie.com]
Kleopatra oko mjesec dana mislim čak i koji dan prije.
Prvi put nije bilo najugodnije a ja bila suha ko barut. No nakon nekoliko puta sve doslo na svoje.
Malo me jos zna zabolit ako mi pogodi neku tocku unutra ne znam ni ja sta je to.
Prokrvarila? 😕
Sunshine postoji skok s 2mj? 😕😰
Moj danas samo spava nije odavno imao ovakvi dan.
Curice onda ces mi stvarno bit blizu, sam na pola puta izmedu Splita i Omisa 😉
Dajes curi biogaju?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka sa 9 tjedana ide. A kako nas je onaj sa 6 preskocio sad sam nadrapala. Sad gledam koju da joj dam i popipam ih ajmeeeee pa ono ako ona ovako nastavi jos sutra i preksutra ja sam na pravom putu do sedmice (.) (.)
Ne svidja mi se to,ne volim velike sise. Bila sam zadovoljna sa svojom maleckom jedinicom...
A Tena znaci spava,pisa i jede. S tim da spavanje po 5,10,15 min i onda cica. I to kao da nije jela 5 sati. Ali ona stvarno posise,ne znam uopce kamo joj stane. I kaka jednom na dan.
url=https://lilypie.com]
Miska nadam se da su vas uslikali i da su vam rekli da beba NE mora imati otvorene oci na osobnoj.
Mi danas laganini. Bili na kolacima s frendicom u tatinoj firmi. Ena spava najbolje u kaficima,tatina cura.
Ugolina legendarna sa svojim opisimaja nekako još nisam spremna za druženje s mužem, al morat ću se ohrabrit uskoro
Sanjarka, ne dajem Biogaiu, jer nisu je mučili grčevi uopće....možda mi imamo taj skok, ako kažete da postoji s 6 tjedana? ja sa starijima nisam doživila, jer su one stalno vrištale, a ovo mi sad čudno za takvo dobro dijete
Sortiraj odgovore
Najstariji