Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    10. Kolovoz 2016. 10:40

Jutro.mi zaspali negdje pred.kraj kosarke i odvalili do 10. Bila sveki u 9, nenajavljeno naravno. I valjda 10 put rekla da zasto spava da ju oce drzat. 
    Kad smo kod toga bila nam u nedjelju na rucku. Natocila si je vino u onu veliku casu, pocela gluposti pricat i govorit kak ju je vino udarilo i onda je htjela uzet Enu. Poludila sam. Znam da nije pijana al ne mozes mi nosit bebu ako si pila i tocka... 

Pala temp vani. Otici cemo danas do frendice...

Ugolina
    10. Kolovoz 2016. 10:48

Joooj,ellie..jesi joj probala ikad rec da se mora najavit prije neg dode

miska
    10. Kolovoz 2016. 12:19

Mi smo jucer bili dir po kvartu, 20ak min cisto laganog hoda, bas mi pasalo malo zraka udahnut. Mila je prespavala prvu voznju, izgleda da joj je pasalo, onda je popila 100 ml izdojenog, prejela se , stucala pola sata i spavala od 11 do 5 nije je bilo ni cut, a pelena ujutro kilu i pol 😂😂😂
    I tako danas imamo tjedan dana, kud prije?? 😟😟😟

Danas se moramo slikat za osobnu to ce bit projekt hahah, jucer smo probali ali nikako nije htjela oci otvorit. Dobili smo i rodne listove tako da samo jos osobna pa da mozemo za hr pocetkom 9 mjeseca, jedva cekam!

I da, ja se lijepo izdojim na pumpicu kad ona spava a osjetim pritisak i imam onda za obrok, dva da malo odmorim bradavice!

Ellie00
    10. Kolovoz 2016. 12:22

Joj Ugolina. Probala ja na sve nacine. I fino i s povisenim glasom al sta ces kad ona ne slusa... Jer ona je svaki put evo dosla usput (a kuca nam na kraju naselja). 
    Nikada necu shvatiti tu zenu... 
    Sto se danas kuha? Bez ideja sam...

Ugolina
    10. Kolovoz 2016. 12:54

Ja cu brzinski rucak imat,vratinu na naglo i pire, nista kaj treba previse mozga haha, i narezem paradajz.. Mozda skuham onu brzopoteznu juhu iz vrecice.. Totalno mi se nis neda..to mi ok,taman dok narezem krumpir,skuha mi se voda u kuhalu,tak i za juhu...
    Jutros mm kasnio na posao .. Prije neg je iso velim mu da pripazi na malu dok skoknem pod tus i malo se izdojim jer ujutro su mi ko baloni i zaboravim rucnik i onak gola prodem kraj njega i jos stanem i govorim mu ee,gle mi sise,ko pamela sam,daj pipni kak su tvrde uopce ne razmisljajuci kako zapravo izazivam vraga, ni na kraj pameti,hahaha.. I kaze mi,kaj mislis jel mozemo malu kak bolje ogradit na kaucu da dodes malo u sobu na kviki,hahahaha...ma kak ne,mala gledala tom i jerryja.. Eto danas sve nesto kviki.. 

uykmyjh
    10. Kolovoz 2016. 12:56

Hellou majke!
    Imam pitanje... Koliko vas pije ovaj Heferol koji propišu na otpusom pismu? Meni se tek sad unormalila stolica nakon carskog reza. Tvrda je i tamna sama po sebi, još da i to željezo počnem pit, pa plakala bi svaki put na wc-u. A tlak mi preko dana zna past, zamanta mi se ili se na momente počnem slabo osjećat pa bi tila nešto počet uzimat... Svoju gin nikako nemogu dobit na telefon da je pitam, stalno je u gužvi...
    I da, još u vezi ovih D3 kapi... Jel itko koristi ove D3+K1 od babytol-a? Jel ima grčeva s njima? Mi bi ih trebali početi uzimat ali neću ako netko ima loša iskustva... Radije svaki dan na sunce 

Ugolina
    10. Kolovoz 2016. 13:17

Ja pila heferol u kombinaciji s plivit c..isto problemi s probavom..onda sam pocela pit svaki drugi dan da barem svaka dva dana mogu normalno na zahod.. Moja pije ove oleovit d3 ali nisam primjetila poveznicu s grcevima

Sanjarka88
    10. Kolovoz 2016. 13:33

Jbt gumb ocisti 😬😬😬

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Kolovoz 2016. 13:40

Gle Ugoline kako vraga izaziva 😂😂😂 jel ovo prvi put nakon poroda? Kako vi ostale stojite s tom aktivnoscu? 

Miska bravo za prvu šetnju tako se to radi ☀😎
    Je da veliki prvi tjedan, ide vrijeme kao ludo 😊

Sandrich ja bi tribala pit taj heferol pa sam prestala bas zbog stolice. Jos primala krv i rekli mi da cu ga morat mjesecima pit da mi se krvna slika popravi a jbg krv bila super na kontroli i ja odmah se opustila

Ellie uživajte u druzenju s frendicon 
    A sveki joj bas mi je zao sta svi imate te neke probleme

Za rucak bolognese i to mi ostalo umaka jucer od cufti tako da samo imam tjesteninu skuhat i voila

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.