Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    10. Kolovoz 2016. 00:03

Marigmar nama je doktorica gore na Goljaku rekla da im je dobro kod grceva noge skvrcit i pritisnut prema trbuhu (ako si me skuzila)

Ugolina-da i meni bilo cudno 😊 a najbolje mi ono njohovo pismo uz knjizicu. Da se mora potipisat i javit ako promijeni osiguranje. LOL

Marigmar
    10. Kolovoz 2016. 02:30

Hvala cure na potpori i savjetima, u principu sve pokušavamo kada ima napadaje a na kraju mi se čini da ništa ne pomaze dok to samo ne prođe i da jedino sto on želi je moja blizina. Ono sto mi je jako čudno kako je moguće da u tim napadajima on ipak želi cicu i smiri se na cici, mislim sva sreća da je tak ali onda sumnjam da su grčevi kad ga pusti na cici a nakon cice vec za 10 min krene opet 🤔
    Rekla mi je patronažna da subotom ima i neka radionica za kolike Morat cu se raspitati o čemu se radi, možda vježbe relaksacije za mamu da je smirenija 😂

Rose08
    10. Kolovoz 2016. 03:03

Danas je ocito bio dan za zdravstvene, i nama stigla haha  Ajme ovih 6 tjedana meni smijesno isto zvuci, pa svaka je od nas drugacije izdrzala porod, svaka ima drugaciji tempo oporavka i valjda ce svaka najbolje znati sama kad je spremna za kaj.. Tako da i ja mislim da ne trebas slijepo slusati taj savjet nego idi kad se osjecas spremnom.. Crazy, masaza trbuhabu smjeru suprotno od kazaljke na satu, kako to? Ja sam dobila info da probavni sustav ide u smjeru kazaljke i da na tu stranu treba masirati... Mene inace danas cica boliii za pop, tolko se napunila dok je popodne spavao i dok je dosla na red da boli i sad kad ju je ispraznio! Samo bi mi jos trebala neka upala sad prije mora taman 

Ellie00
    10. Kolovoz 2016. 04:23

Jutro cure. 
    Mi vam bude gledamo Olimpijske Kosarku & Rukomet. Ena jucer spavala od 19 do 23 kad ju budila da joj pidjamu obucem pa je jela i onesvijestila se odmah i naravno da se sad u 4 probudila i ne spava joj se. Gleda me,prica i smije mi se u krevetu. Najsladje moje

Sunshine1
    10. Kolovoz 2016. 08:27

Jutro i od mene!!

Jedem zobene sa nekim vocnim jogurtom od kokosa i uz to kava...bit ce veselo! 
    Curica spava na trbuhu i mirna ko bubica. Skuzila sam novi plac kad bi spavala a treba je dignut i dva puta zanunat 
    Jucer nam je bio dan nespavanja i naravno nakon cijelog dana ludovanja zaspala u 8:50 do 3...cice mi skoro pukle!!!
    Abies sigurna sam da Petra plijeni poglede,ma glavna je tu.

Crazy meni isto rekli masaza trbuha u smjeru kazaljke sata a leda suprotno.

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    10. Kolovoz 2016. 09:16

Jutroooo 😊

Junior spava jos a ja malo po mobu. Mala isto spava a mm se vratio radit vracamo su u rutinu 😊ne znam kako vi al meni totalno vikene bude naopak kad su svi doma 😁
    Doc ce mi ubrzo rodica s malom na kavu pa cekam da se javi.

Moj sin sinoc od 22h do 5ipo odvalio nije se pomakao neznam sta mu bi 😱 i onda pojeo bezveze mlijeka oko 70ml. Nastavio do 7.30h pa se raspricao u kreveticu ja ga stavila kod sebe i evo jos spava.

Sunshine koji je to jogurt od kokosa? 😃

Abies bravo za tvog velikog dečka! 😘

Kika bravo za vas dvoje super ste ❤ samo pisi kad stigneš 

Ellie jeste uspili zaspat opet ?😉

Rose da se pokusas malo izdojit kad on predugo spava? Čisto da si samo malo smanjis pritisak

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    10. Kolovoz 2016. 09:30

Hehe, a bit će ja krivo zapamtila. Ja ću isto malo na yt provjeriti te vjezbice. Navodno da klincima i D vitamin stvara probleme s tom probavom.

Sunshine1
    10. Kolovoz 2016. 09:32

Sanjarka jogurt je Freska,inace kupujem njihove. Fini su mi i imaju velike komade voca.

Abies ja se nikad nisam kupala na rivi,nekako mi djeluje prljavo. Mi smo malo dalje od puntice ali mislim da ce nam sada tamo bit zgodnije.

Za prepune cice...ja iznad lavaboa i spricnem jedno 5,6 puta da smanjim pritisak.

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    10. Kolovoz 2016. 10:05

Hahaha,sunshine,i ja tako, bas maloprije visila nad lavaboom zbog iste stvari..mislila sam da bu mi se ova lijeva raspukla a mala ko top spava i ne mrda..
    I nama isto rekli u smjeru kazaljke na satu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.