Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    14. Siječanj 2017. 10:33

2410 mi odmalena s Enom u autu I bili svugdje. Slovenija 3 put, Bosna, more, Slavonija, a u Vz (80 km) bila s njom par puta I sama bez problema. Tako da se ne bojim puta..
    Mm je na procijeni bas.

Jambica
    14. Siječanj 2017. 10:49

Jutro!!

Mi sinoc bili u kinu, baka cuvala, cak mi se cini da je bilo manje od 100 budjenja nocas, puno puta se uspjela uspavati samo suskanjem, mozda se polako vracamo u normalu. 

Danas nam dolaze u babinje, nikako da to okoncamo, valjda ce do rodjendana dolaziti 😂😂

Kupila oslica, pa cemo danas prvi put ribicu papati

Poceli smo jucer jako lijepo sjediti i otkrili da znamo vriskati 😀😀

Lijepi dan zelimo 😚

Sanjarka88
    14. Siječanj 2017. 11:01

Jutroooo 😘
    Sta se radi? Mi se kolektivno kravimo na kaucu. Vani oblačno i hladno opet dan za nista 😏

Gigi nece da spava. Odustala od uspavljivanja. Evo se s nama kravi po kaucu. Ubit ce me to uspavljivanje.

Noc prosla ok. Dosta nemirno spavao do hranjenja u 1h. Posli nastavio mirno  u 8h bilo budenje. 

Moram do ducana. Neman pojma sta da mu kuham danas. Totalno me bedira sto ne znam di cu kupit povrce i meso pa ne kupim nista 😏
    Rucat ce s nama pizzu 😂😂

Sta vi radite?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    14. Siječanj 2017. 11:21

Evo i nas... Subota bas sam htjela van al pada neki snijeg al ne samo to nego puše 😥😥😥

Brojcana imam neki osjecaj da su nase bebe mozda neke daljnje rodakinje jer se ponasaju isto hahahha samo sto sam ja mislila tj jos uvijek se nadam da ce se stanje popravit sto se tice kolica i auta 😬😬 jos nismo isli u hrvatsku a imamo svega 500km za cas se dode ako si sam 😂😂
    Ejic bravo za noc ponovila vam se! Aha pa zato sam si mislila kako stavis ipad iza haha
    Jambics bravo za kino, al vidim da moja svekrva nece cuvat jer je eto izjavila da se ne treba jos odvajat od bebe ni na dva sata ... 
    Sanjarka tako treba malo se danas kravi na kaucu

Nama losa noc, jedva zaspala ali onda je u snu plakala znaci spava i place i nogicama je mrdala tako da pretpostavljam da je probava? Nosala sam je onda pa je vratim pa ona opet place pa tako u krug neznam dokle ☹️ A muz hrce i onda kad je ustao da pomogne zolko pospan da sma ja morala nastavit dalje jer  mi se cinilo da ce se srusit s bebom. 
    Marigmar sta kaze muz na nervozu? 
    Izdajanje ne volim ali u pocetku sam imala elektricnu posudenu i bila je dobra , a sad mi ni ne treba . 
    Pokusavam mojoj uvalit dudu mozda bi je to malo smirilo ? 
    Elle super za put uzivajte kad vec mozete 👍🏻👍🏻👍🏻

Sanjarka88
    14. Siječanj 2017. 11:24

Crazy bas mi drago da vam je dohrana lipo krenula 😉 jel tm bolje? Gripa? 

Ilani 2 puta po 15min i u 21h je jos budna? Mala je stvarno izdržljiva 😁😁

Sunshine klinci inace puuuno bolje podnose bolesti i temp od nas odraslih. Sreca jer su cesto bolesni. Pogotovo u jaslickoj dobi 

Ellie uzas! Bitno da si ti dobro. I dobro da si zvala policiju. Taj neki seronja 😐

Mare se skrivecki tusira 😂😂😂

Brojcana nedavno sam pocela gnjecit vilicom. Lipo zvace pa steta miksat 😊
    Kako je cura danas? Nervoza?

Ejic super za dobru noc al bit ce to jos i bolje kad nosic ozdravi 😘

Marigmar samo se ti jadaj. Vise manje svi ovdje kukamo 😂

Jambice bravo za sjedenjeee 😎 javi kako se curi sviđa riba.

Sanjarka88
    14. Siječanj 2017. 11:27

Tpol sveki ti je  🔫🔫🔫🔫
    Cupavicu bas nesto muci. Jel se kakica stabilizirala?

Ugolina
    14. Siječanj 2017. 11:34

Prvi dnevni spavanac traje vec 20 min, razmisljam kaj rucku.. bas lijepo da si pizzu spomenula,sanjarko,nisam je zamijesila ima dve godine 😂😂😂 bas bi mogla.. al fali mi sastojaka..kad se mala probudi bi mogla skoknut do ducana s njom..cini mi se ok vani, jucer padalo ko blesavo,sad sunce pici i otapa sto je dosad palo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.