Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    13. Siječanj 2017. 17:34

TPol, bile su pune cekaone kod ped 😮😮 Skoro sva djeca su izasla s flasterom na prsticu i jecajuci 😢
    Mi bi jucer imali cijepljenje ali sam u pon zvala i rekla da je prehladeni pa je teta na telefonu rekla neka ipak dodemo da pogledaju jel jos uvijek prehladeni ili ga mogu cijepiti. I sretna sam sto smo isli jer ta fizioloska sto nam je dao je bolja od one koju sam sama kupila. Tu mjesaju same u apoteci pa je ocito jaca od one industrijske.

Deeka, super sto nema vise temperature! 😊 Nadsm se da ce tako i ostati. Misici mali, svi bubani 😔

Sunshine, kako je kod vas situacija? Prosl temperatura?

I moj je na pocetku bio nezadovoljan sjediti u autu i plakao, ali se smirio. Sad mogu i sama s njim nekud ici (naravno ne na put od 1 i pol sata, ali kratke relacije do pola sata). Ako i pocne plakati, prije ili poslje se ugasi. A ja sam dosla u fazu da mi vise to ne smeta toliko kao na pocetku. Ali ipak pokusavam tempirati kad idem kud s njim da nije bas najvise nervozan.
    TPol, jesi probala s crticima? Probaj je kod kuce stavljati u sjedalicu i okaci neke igracke oko nje. Mozda ce joj tako biti u autu poznatije podrucje pa je nece biti toliko strah. Ja sam na pocetku skuzila da je Marcela bilo strah u autu jer mu je sve okolo bilo nepoznato kad se vozio mozda 1x na 2 tjedna, a oni sad vec tocno znaju gdje su doma i svaka promjena okruzenja im je sok.

Brojcana, naucit ces ti brzo nj. Samo samu sebe forsirati da sto vise pricas 😉 I ne se sramiti pricati! Ako nesto zeznes oni ti to nece uzeti za zlo. Govorim iz iskustva jer sam ja na pocetku imala tu blokadu i nisam se usudila pricati da mi se netko ne smije kad napravim gresku 😉

CrazyPuppet
    13. Siječanj 2017. 19:49

Večer ženske! 
    Evo i mene konačno, satranaaaa.
    Mm bolestan pa sve na meni, i cijeli dan žongliram. 
    Probali i prvu kašicu danas jeeee 🎆🎆🎆😂
    Izdojila sam 30ml i ubacila rižine, pojeo je nekih 5žličica, za prbi put super 👍
    I sad ga stavila spavati, nešto se stalno budi i plače (a to se nikada do sad nije događalo), i na kraju mu izmasirala donje desni i zaspao... Možda ćemo već zubić dobit?!? Bilo bi baš fora, Jakov mi je dobio prvi s 11,5mj 😁
    Začepljen nosić uspješno riješen s kapulom, stavila mu jednu razrezanu (malo žešću) na uzglavlje krevetića, i danas mu uopće nisam trebala čistit nos do popodneva. Sad sam opet stavila jednu, i do sutra smo super. Preporučam, jest da "miriši" al bolje to nego ga cijelu noć zajebavat sa aspiratorom.
    Za odvikavanje od pelena, dakle ako se misli na ono klasično to ide tako da se posjeda na tutu bez pelene od kad beba savlada sjedenje. Pa se na toj tuti sjedi neko vrijeme dok ne obavi... Tamo oko godine dana, kad se beba više uopće ne budi noću, pa i ne pije noću, može se već desit da ima suhu pelenu ujutro. Kad se to desi, onda se lagano ukidaju pelene. A sd koliko su jednogodišnjaci svjesni što se zbiva, ne znam. Nas su uglavnom ovako odvikavali, pa se moja mama ne prestaje čudit zašto Jakov još ima pelene. Sad ću je baš pitat još jednom detaljan postupak, pa možda probam to s Josipom. Kad smo mi bili bebe, nike baš bilo pampersa, i ljudima se nije dalo baš prematat, prat i peglat tetre... 
    A ovo moderno odvikavanje, tek s oko 2,5god... Curke uglavnom skuže prije nego dečki

mare1989
    13. Siječanj 2017. 20:24

crazy ja sam sina probala sa ,2god i nije uspjelo i na kraju 2mj prije treceg rodendana za 4dana se rijesili pelene. Tako da oni bas moraju biti spremni da se klik desi

Abies
    13. Siječanj 2017. 20:50

mare1989

crazy ja sam sina probala sa ,2god i nije uspjelo i na kraju 2mj prije treceg rodendana za 4dana se rijesili pelene. Tako da oni bas moraju biti spremni da se klik desi

Potpisujem. Moj se oko 3 god danju eijwšio pelenw  a noć smo još mjesecima imali

Sanjarka88
    13. Siječanj 2017. 20:31

Odvikavanje od pelena...
    S godinu ipo probali ahaha mislim nije bilo teorije pa ona uopce nije bila svjesna sta se dogada. Nisam puno forsirala jer vidis da nema smisla.
    S 2ipo rijesili u 3 dana doslovno i dnevne i noćne i nikad se vise nije popiskila u gaće. Prelako je islo. Tako da klik. Vidit cemo kad ce ga on dobit s 2? A mozda i s 3 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI