Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    13. Siječanj 2017. 22:23

Ma svi mu krivi bili I snijeg I ja I ralica I sto ja znam ko svi. Ne volim psovke I deracinu. Rekao je da smo oboje krivi I da svako sebi popravlja..bas. njegov auto u mom u mojoj traci. Ma

Da, igracke u As. Ena ima kaze mm cijeli play station. Super joj to. Iako ona odmah zaspi. Neki dan uspjela zaspat od supernove buzin do bauhausa (manje od 5 min voznje)

Ellie00
    13. Siječanj 2017. 22:39

Umorilo ju pjevanje I sarmiranje svih prodavacica po Supernovi. Zlato mamino nasmjeseno

deeka
    13. Siječanj 2017. 23:06

Sanjarka necu se prerano.veselit!
    Ugolina e to...tamo.je odpavala jedan beauty sleep,a nije bilo ni.jedne suze, a 4 sata su je natezali.na sve strane.
    Glumica :)

TPol
    13. Siječanj 2017. 23:11

Elle joj bas bez veze , meni nems gore kad se neko pocne derat... Dobro da nije trajalo duze 
    Auto as definitivno premalo igracki imam mp, ejic pa kako namontiras crtane? Ja sam danas mojoj pustala na ipad al ne zanima to nju ouno. Moram probat par puta
    Bila frendica doneska slikovnicu pa pricala bebi... 
    Danas je generalno dobre volje beba i zaspala je sad
    Sanjarka bravo za nogicu
    Susnhine super za tenu 👍🏻

ejic
    14. Siječanj 2017. 00:13

Ellie, sva sreca pa nikome nista nije. Neka si ti zvala policiju kad se ne moze razgovarati s takvim denilima. Joooj kako to ne volim...

TPol, kako mislis kako namontiram crtane? Kupila sam drzac za tablet za auto, to se pricvrsti za uzglavnik na straznjem sjedalu i na tabletu pustim pjesmice ili crtice. Samo sto ja moram sve skinut s neta jer nemam kartice u tabletu da imam internet na putu. Jedino negativno je sto ne mogu mjenjat ili gasit tablet kad smo nas dvoje sami u autu.
    Moj voli pcelicu maju. To mu pustam svaku vecer prije spavanja 😍 Kako ima puno zelenog, ni ne trepce kad gleda u to, posebno na pjesmice 😍😍

Marcel je danas u podne odspavao 3h u komadu!!! 😮😮 A ja 1h 😆 Ocito mu nocu nedostaje sna jer je vec 1-1,5h nakon ustajanja ujutro opet umoran. I nakon sto je odspavao jutarnjih 40min, za niti sat i pol je opet bio umoran i odvalio ta 3h. I navecer jos 20min. Odspavao bi on i navecer duze ali je poceo kasljati pa sam ga digla jer mi se cinilo ko da mu se taj slajm u grlu zaustavio. I sad vec cijelo vecer tako kaslje. Cujem mu to u nosicu (ili gdje vec), a ne mogu izvuci s nicim. Mislim cak da to i nije u nosicu nego izmedu nosa i grla i uvijek kad se spusta prema grlu, pocne kasljati, a to se cuje ko da se davi 😮😮😣😣😨😵

Ah, danas je bio petak 13? Ja sam to tek sad navecer skuzila 😂😂

Idem se pridruzim mojim deckima.
    Zelim vam mirnu i laku noc! 😙😴

Sunshine1
    14. Siječanj 2017. 07:21

Jutro zene,majke,kraljice!!

☕☕☕☕🍼🍼🍼🍳🍳🎂🍉🍏
    🍗🍖🍞🍟🍦🍫

Drugi red je samo za Bellaru😂
    Mi danas od 6!!
    Miran dan i bez nervoze zelim!

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    14. Siječanj 2017. 08:22

Juuuutro. 
    Evo nas na kavci.
    Lijepo spavali al borimo se s uspavljivanjem..ona se toliko svadja I bori u kinderbetu sama sa sobom. A "problem" je sto ona nije naucena se smirivat/ uspavljivat na rukama.

Bila sad vani, gadnije danas auto izgleda od jucer. 
    Vani lijepo bijelo sve, danas idemo u duzu setnju. 
    Isplanirali put u CH al ne za Uskrs nego pocetkom svibnja. Taman ce biti Enin rodjendan. Idemo do moje tete u Basel pa do Montruex, muz ima okupljanje na faksu. Mislili avionom al ici cemo autom,prakticnije nam je jer imamo obilaske. Bas se veselim.

ejic
    14. Siječanj 2017. 08:46

Dobro jutro!

Jeste se naspavali? Mi konacno jesmo 😊 Zaspao u 20, nakon pola sata kratko budenje-cica i spava dalje. Oko 23h budenje-ciscenje nosica, cica i spava dalje. Oko pol 1 sam opet cula taj slajm pa sam ja njega probudila, stavila kapljice, izvukla sto sam mogla, cica i spavanje. U 3h cica, sljedece budelje u 6 opet za papanje i evo, jos spava!! 😊😍❤ Da je bar svaka noc takva 😊

Zelim svima lijepi i ugodan dan! 😙😙

Marigmar
    14. Siječanj 2017. 09:36

Jutro žene, ili dobar dan, kako kome :-) Nama noć standardna sa sto buđenja, baš ću si dati truda jednu noć da i ja to izbrojim, ovako mi se čini 100 puta a možda je samo 8 kao kod Ugoline :-) Najgore mi je kada se na takvu noć još i nadoveže ranojutarnje gugutanje kao npr. danas od 6h gospodin guguće, i štipa me za glavvu, a mrkli mrak u sobi. odmah me glava zaboli. Meni su jutra najteža, ne mogu nikako doći k sebi, pa sam nervozna, pa se iskalim na mužu a nije jadan ništa kriv, al jutra su mi koma, premorena, znam šta me čeka cijeli dan, glava puca... Tokom dana još nekako i dođem sebi do recimo poslije ručka kada me opet umor ubije. Uf dobro dosta jadanja :-)
    Sad mali spava onih svojih pola sata pa ću mu opet ponuditi jabuku, nisam uspjela ništa izdojiti za rižine pahuljice pa ću mu još danas jabuku dati, a onda možda sakupim nešto tokom dana za sutra za pahuljice. Nikako mi ne ide to izdajanje, od uvijek imam sa tim problema :-) ne znam valjda se ne opustim jer mi to sve tak grozno, ko neka krava muzara se osjećam sa tom izdajalicom i pumpaj, pumpaj. Sigurno ćete misliti da sam čudna, ali meni je to koma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.