Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    14. Siječanj 2017. 14:39

Brojcana, nemoj odustati.Stavljaj je parput na dan po par min u sjedalicu. Probaj skakati oko nje, odvrnuti joj paznju tako da radis klauna od sebe 😁😁 Ja tako s Marcelom sad s nosicem kad mu usisavam. Kad mu to bez rijeci gurnem u nosic, odmah pocne plakanje na najjace. Kad se malo majnunisem, ukljucim prije nego stavim u nosic, dam mu u rukice da sam primi aspirator i za vrijeme usisavanja pricam s njim, onda je tiho i slusa me.
    Kod nas je isto znalo funkcionirati kad se zagledo recimo u tv, onda sam ga polako sasvim oprezno znala staviti u viper (na pocetku nije volio viper, sad provede po sat-dva u njemu bez problema). Poceo bi nakon par min cendrati kad je skuzio gdje je, ali uz majmunisanje bi uvijek duze izdrzao 😉

Deeka, woow! Super za dobru noc! Ponovila se!

Mare, a sta je sad s mojom snahom? Jel ce zubici?

Ugolina, slicno i meni s sminkanjem. Kad uzmem vremena jer idemo nekud pa da se malo sredim, uvijek bude sve naopako. Kau 5min nanesem na lice sve sto planiram onda sve savrseno ispadne 😁😁

Sunshine1
    14. Siječanj 2017. 15:55

Tena spava od pola 2! Mm ode na neko druzenje,mi nazalost odgadamo. Al idem kad se probudi i papa malo van s njom. Na 5 min 
    Ellie dobro da si seronji zvala policiju👍

url=https://lilypie.com]

Jambica
    14. Siječanj 2017. 17:37

Ja vec par dana gledam tko je ta nova cura tu, Brojcana, i vidim da joj svi odgovarate, a ona nikako da se ukaze! 😂😂
    Sad sam skuzila..hahaha, bas sam debil

Gosti otisli, beba prespavala skoro sve, oslic tako tako, brzo je okrenula glavu, ali je maznula odmah poslije par komadica piletine koju smo mi jeli i tjesteninu, ammmm, kaj je fino bilo!! I kad se nakrkala, 2 sata odkrmila, sad se igra, a meni se oci sklapaju 🖒

mare1989
    14. Siječanj 2017. 17:42

ejic tvoja snaha je danas odlucila da me unisti fizicki.

rucak sam pravila tako da je lezala i gledala u mene.
    Pravila sam tortilje,al kad sam smjesu napravila vidim nemam tortilja pa Sam i to isla praviti . Mm je danas kupio sireni madrac pa smo je iz kolijevke napokon prebacila u krevetic napokon

Ellie00
    14. Siječanj 2017. 17:42

Dala sam Eni danas lutku prvi put, uzimala joj dudu I onda lutka plakala 😁 a Eni nist jasno. Presmjesne su bile

Uglavnom posprmam ju. Bit ce joj kasnije zanimljivija

Mm je s par kolega s posla otisao nest pojest. Morat cemo se polako privikavat da ga nema
    Bit ce ko zatvor slj tjedan. Lose vrijeme pa nema setnje, nemamo auto.. uf

Ugolina
    14. Siječanj 2017. 17:58

Hahaha, moja lutki grize ruke i noge

Masha
    14. Siječanj 2017. 18:11

Bokic cure. Nadam se da nema bubanih. Mi smo nest na pola, nedamo se..inhaliramo se..i tako.

Moja menga se ni nastavila pa sam radila test - negativan. Sad sam mirna 😊

Mama otisla doma
    .bilo bas super ovih dana. I meni i mm i djeci..i baki naravno.

Cica mi se jucer upalila.

Citam vas ja da ostanem u toku. A onda ocistim, ne posaljem pa tako..

Pusa svima

P.s. Fabi je lud od zubi.lud. stalno mislim svaki cas ce a nist

Ugolina
    14. Siječanj 2017. 18:21

E bili smo jucer kod svekrica.. ak se ko sjeca price od zadnji put kad sam tamo bila,uzasno zivcana jer je mala imala temp i psovala psa pa se svekar uvrijedio 😂😂 ?!
    E, ispricala sam im se i veli svekar ma joj,pa bila si zivcana.. ja velim da,bila sam zivcana jer je mala bila bolesna..i oni kao ma da,sve kuze.. i muz se nesto nadoveze a ja jasno i glasno velim njemu pred njima:
    Da,bila sam uzasno ljuta na tebe jer si se tu dogovarao,a dijete jos nije ni ozdravilo!!! ja vise nikada necu voditi nigdje bolesno dijete,cisto da se zna!!
    Eto,kao rekla sam njemu,ali mislim da su i oni jako dobro shvatili da je zapravo to islo njih koji su forsali da im se mala dovede jer ju oni zele vidjet,a maloj nije dobro..ma fak of

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.