Sanjarka sveukupno tolko odspava.
Ja se otusirala. Stanje se napokon smirilo. Tolko sam smrdila jos sinoc 😅👃💨 al nije bilo sanse da se bacim pod tus. Po danu je bila tolko dobra ali noc nam je bila jako losa. S vremenom se naviknes na smrad 😂 bitnije odspavat. Sad gledam sliku od jutra kaj sam mm slala....ko emo👹
Danas joj dala cepic u 4 ujutro i nekako se potrefilo pa i u 4 popodne i sad prije spavanja NAPOKON 36/5.
I naravno jucer kako nisam skoro 20 sati spavala,fanas sam svaku minutu lezala sa njom i odspavala svaki spavanac.
Uf...bili je maratonski al nadam se da je to to. Tena mala hrabrica. Ja bi se srusila da cijeli dan tolka temp!!
I idem sad odmah isto za njom spavat. Saljemo vam puse.
url=https://lilypie.com]
Cure vecer.
Ja vam imala prometnu. Nije nist strasno al buduci da je drugi vozac nepotrebno galamio a on bio kriv zvala sam policiju. Vracala sam od frizerke,bila sama srecom. Taman snijeg posteno padao I skretala desno u jednosmjernu ulicu, vozac suprotnog pravca skretao u istu ulicu I malo ga proklizalo I zabio se u zadnji bocni kraj mog auta.
Da ne duljim nikom nist nije, on je kriv, razbijeno zadnje svijetlo, prag I taj dio iznad kotaca.
Auto je u voznom stanju al prepala se, jos ta vika (nepotrebna al on je debeli bradati alfa muskarac u bmw-u a ja metar I zilet pa da se zna) I snijeg pada, mm ne moze doci jer bebo doma..
Auto nam star 2 god.grrrrrrrrr.
Sad bila 1 h u kadi dosla sebi I utoplila se
ja htjela opet veceras kupiti buttertikvicu i sve neke po 3kg u njoj😁
Nista sutra nastavljamo sa batatom i tko zna s cime jos😁
Maloprije govorim mm ajd cuvaj sirenu 3min dok odem piskit a on ok. I ja stvari i pod tus 😁 depilirala se,kosu oprala i otvaram vrata od kupatila a on me ceka a sirena vristi,suza suzu sustize 😞 a on jel tako ti piskis 10min. Jadan pokusao ju je zabaviti al nema sanse
Ellie,ajme debilcine primitivne!!! on je bio lijevi skretac?
Hvala Bogu tebi nije nista..a dugo trajao ocevid?
Ellie nek tebi nije nista i bebo da nije bio s tobom. Sva steta u autu.
A tom debilu si trebala zabit snijeg u usta da usuti. Nek si ti zvala policiju pa nek se s njima raspravlja
Sortiraj odgovore
Najstariji