Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    13. Siječanj 2017. 21:17

Sanjarka sveukupno tolko odspava.

Ja se otusirala. Stanje se napokon smirilo. Tolko sam smrdila jos sinoc 😅👃💨 al nije bilo sanse da se bacim pod tus. Po danu je bila tolko dobra ali noc nam je bila jako losa. S vremenom se naviknes na smrad 😂 bitnije odspavat. Sad gledam sliku od jutra kaj sam mm slala....ko emo👹

Danas joj dala cepic u 4 ujutro i nekako se potrefilo pa i u 4 popodne i sad prije spavanja NAPOKON 36/5.
    I naravno jucer kako nisam skoro 20 sati spavala,fanas sam svaku minutu lezala sa njom i odspavala svaki spavanac. 
    Uf...bili je maratonski al nadam se da je to to. Tena mala hrabrica. Ja bi se srusila da cijeli dan tolka temp!!
    I idem sad odmah isto za njom spavat. Saljemo vam puse.

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    13. Siječanj 2017. 21:32

Cure vecer.
    Ja vam imala prometnu. Nije nist strasno al buduci da je drugi vozac nepotrebno galamio a on bio kriv zvala sam policiju. Vracala sam od frizerke,bila sama srecom. Taman snijeg posteno padao  I skretala desno u jednosmjernu ulicu, vozac suprotnog pravca skretao u istu ulicu I malo ga proklizalo I zabio se u zadnji bocni kraj mog auta. 
    Da ne duljim nikom nist nije, on je kriv, razbijeno zadnje svijetlo, prag I taj dio iznad kotaca. 
    Auto je u voznom stanju al prepala se, jos ta vika (nepotrebna al on je debeli bradati alfa muskarac u bmw-u a ja metar I zilet pa da se zna) I snijeg pada, mm ne moze doci jer bebo doma.. 
    Auto nam star 2 god.grrrrrrrrr. 
    Sad bila 1 h u kadi dosla sebi I utoplila se

mare1989
    13. Siječanj 2017. 21:34

ja htjela opet veceras kupiti buttertikvicu i sve neke po 3kg u njoj😁
    Nista sutra nastavljamo sa batatom i tko zna s cime jos😁

Maloprije govorim mm ajd cuvaj sirenu 3min dok odem piskit a on ok. I ja stvari i pod tus 😁 depilirala se,kosu oprala i otvaram vrata od kupatila a on me ceka a sirena vristi,suza suzu sustize 😞 a on jel tako ti piskis 10min. Jadan pokusao ju je zabaviti al nema sanse

Ugolina
    13. Siječanj 2017. 21:36

Ellie,ajme debilcine primitivne!!! on je bio lijevi skretac? 
    Hvala Bogu tebi nije nista..a dugo trajao ocevid?

mare1989
    13. Siječanj 2017. 21:36

Ellie nek tebi nije nista i bebo da nije bio s tobom. Sva steta u autu.

A tom debilu si trebala zabit snijeg u usta da usuti. Nek si ti zvala policiju pa nek se s njima raspravlja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.