Zajebala sam se u izracunu. 38min je spavao 🔫
Zajebala sam se u izracunu. 38min je spavao 🔫
😂😂😂😂😂 kud ces vise

url=https://lilypie.com]

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tnx Ugolina. Sta jedete kao prilog uz to?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mi spavali od 21:30 do 8:30, budenje jednom u 3:30.
Ponovilo se!
Sanjarka
https://www.coolinarika.com/recept/enchiladas-mexicanas-by-angie/

E svaki put mi trepavice ispadnu savrseno nasminkane kad hodam po stanu i stavljam si maskaru bez da imam igdje ogledalo 😂😂😂 a kad se gledam u ogledalo i sminkam uvijek mi se polijepe

Hello ekipo
Mi smo imali uzasnu noc,budila se,plakala,vristala,nemoguca je bila :( kad god vrisne saku u usta trpa,spavala je otkrivena i skinuta samo u bodi jer roba i vreca su joj smetali. jutros se probudila raspolozena i nakon 1h opet vriska i plac,pa se smiri i sve tako. Veliki bas ne pomazu i oni podivljali,svadaju se i tuku a ja nemam volje da ih smirujem jer sirena trazi punu pozornost

Koristim dan što je mm doma. Čak neće tvor doći jer ne urla u 10 da nema ručka za 12h 😁 Pegleraj ručak još imam 100ideja. Prvo na snijeg dok ga još ima. U šumi kao da kiša pada.
Neću o tome da sam 😴😴😴 noć čak sam imala dva duboka sna. Buđenja tko broji 4-5. Ujutro u 7 oboje klinaca na mene. Dala ih mm i još malo zzzz, nekih pola sata. On se kravi s petricom na kauču.
Ellie super nek si plemenitom policiju pozvala!
Brojčana joj ne pričaj mi. Moja hoda uz kauč i po kinderbetu, puže. Sekunde nemam. Još je i sinov kutak. Jutros je u kinderbetu stajala uz ogradu, spustila se po neku zvečku i digla bez da je pala. Aaaa to klinci rade s oko 12mj ne 7.
Dalje ne znam što ste pisale. Jurim dalje😘

Sanjarka,ne jedemo prilog,to je to, al svasta mozes stavit unutra, sir,vrhnje,salatu

Dan zene.
Mi iz setnje I lidla. Ena nesto malo papala. Steta da. Ima. Auto na popravku bar tj dana. A ja slj tjedan imam hrpu tog plus mm pocinje radit..kako bez auta aaaaa
Tortilje obozavamo. Ja ih jos znam zarolat I stavit u pecnicu I gore malo sira I paradajza
Zaboravila sto procitala idem opet

Tpol svekrva ti je.. reci joj da se pupcana vrpca izmedju mame I bebe prekine jos na porodjaju..
Joj kako ja uzivam bez svoje. Fali nimalo. Zato mm stalno zove a on se javi svaki 5 put. Jucer ga npr zvala da mu kaze da ce kod nas padat snijeg. Ma nemoj mi reci

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji