Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Siječanj 2017. 20:52

Vecer ekipo! 😊

Kravljenje na najjace 💪 i cekam Brigdet Jones 😁

Gigi danas ultra placljiv, bude li i noc takva nahebala sam 😲
    Papali za dorucak marelicu i žitarice i rucali palentu-tikvice. Tikvice kupljena u ducanu jbg. Ne mogu ja vise to gledat. 

Bili popodne na kavi s tajom i naravno da je pizdonja mali odspavao sat ipo bez da se pomaknuo. 

Spava od 20h. I danasnji dan prosao sa 2 spavanca.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Siječanj 2017. 20:53

I da kupila mu hipp caj kruska marelica . Naravno da je pio. Bitno da nije voda 😤

Sanjarka88
    14. Siječanj 2017. 20:54

Ne caj nego sok

Sunshine1
    14. Siječanj 2017. 20:59

Otusirala se i sad se kravim. Sama sam,trebala bi mozda peglat ili nesto drugo ali neda mi se. Sutra rucak kod mojih

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    14. Siječanj 2017. 21:05

Deeka ooo bome bas dobra noc kod vas! Ponovila se 💪
    I hvala na linku za tortilje 😘

Mare nadam se da ce vam noc bit bolja puno od prethodne 🤗🤗

Abies ti definitivno nemas vise mira s Petrom. Krenula cura i gotovo 😁 
    Nadam se da si maksimalno iskoristila muzevo prisustvo 😉

Sunshine wow koji spavanac Tena odradila danas 😎
    Gdje si muza potirala? Ajde gledat s menom Brigdet 😂😂😂

Brojcana aj se ti veceras zaljubi u muza 😂😂

Jambice 😂😂😂 zamisljena frendica brojcana 😂😂😂. Znaci oslic tako tako? Heh. Vidit cemo sta moj kaze kad ga proba. Zasad sve prolazi

Kako se Ena igra s lutkom 😍

Masho nek je malo baka bila, sigurno si se uspila malo i odmorit 😉

Ugolina eto vidis da ti svekici ipak nisu uzeli za zlo 😉

14. Siječanj 2017. 21:07

Vecer mame! 
    Mi došli sa klizanja 😀. Bili kod Arene. Pravo je klizalište izvan samog klizališta, ljudi padaju ko kruške, vidjela sam i hitnu. Ne razumijem kako uprava Arene dopustila takvo nešto. 
    Danas je bilo nešto bolje spavanje, prošla noc - katastrofa,no to nije ništa novo. Brljavi mi i s jelom danima, ne znam što je.

14. Siječanj 2017. 21:33

Sanjarka, Gigi 😂😂😍 Opet nervozan? Tako i Nikolina, malo dobro, malo ne. A jel jede dobro? Bravo za papanje nogica, dočekala si. 

Ellie, prometna - užas! Glavno da si dobro, nadam se da će auto biti ko nov. 
    Ena vadi dudu lutki 😍 Nikolina lutki daje pusu, a onda ju trpa u usta. Još su mali za lutke. Nama je još smiješna lopta i sada još volimo zuzu hrčke,  imam ih od starije djece. Baš je oduševljena s njima. 

TPol, još uvijek probava? I da, kako možeš ostaviti bebu na dva sata??? I to s tatom. Tako i meni moja svekrva prigovorila. Htjela sam joj reći, a šta ću, nemajka sam petorostruka. Ma... Zanemari samo. 

Abies, bili na snijegu? Mogu misliti kako se kod vas sada smrzlo i led. Petra kako je krenula, već iduće zime će na skije, klizaljke😊

Sunshine, gledaj film, stigneš peglati. Moje cure gledaju utakmicu pa eto ja ću ipak peglat. I meditirat. 

Ugolina, super da si riješila sve sa svekicima. Sviđa mi se tvoj način. Iskreno, otvoreno, bez nedorečenosti. 

Brojčana, joj, nije ti lako. A takva je beba, bolje se što prije pomiriti s tim. Možda će ti se u pubertetu odužiti tako da bude dobra 😆

mare1989
    14. Siječanj 2017. 21:41

Vecer curke

Ilani bravo za klizanje

Sanjarka bit ce gigi dobar😁

Brojcani ti nemas jedno dijete vec imas bebu i pubertetliju

sireni sam stavila pola cepica i dala lijeko i toplo se nadam da ce biti dobra. Mm je pomogao oko smirivanje nje i majmunica mala cim ga vidi pocne se amijati,dok sam ja njoj cepic stavila on je zabavljo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.