Vecer ekipo! 😊
Kravljenje na najjace 💪 i cekam Brigdet Jones 😁
Gigi danas ultra placljiv, bude li i noc takva nahebala sam 😲
Papali za dorucak marelicu i žitarice i rucali palentu-tikvice. Tikvice kupljena u ducanu jbg. Ne mogu ja vise to gledat.
Bili popodne na kavi s tajom i naravno da je pizdonja mali odspavao sat ipo bez da se pomaknuo.
Spava od 20h. I danasnji dan prosao sa 2 spavanca.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I da kupila mu hipp caj kruska marelica . Naravno da je pio. Bitno da nije voda 😤
Ne caj nego sok
Otusirala se i sad se kravim. Sama sam,trebala bi mozda peglat ili nesto drugo ali neda mi se. Sutra rucak kod mojih
url=https://lilypie.com]
Deeka ooo bome bas dobra noc kod vas! Ponovila se 💪
I hvala na linku za tortilje 😘
Mare nadam se da ce vam noc bit bolja puno od prethodne 🤗🤗
Abies ti definitivno nemas vise mira s Petrom. Krenula cura i gotovo 😁
Nadam se da si maksimalno iskoristila muzevo prisustvo 😉
Sunshine wow koji spavanac Tena odradila danas 😎
Gdje si muza potirala? Ajde gledat s menom Brigdet 😂😂😂
Brojcana aj se ti veceras zaljubi u muza 😂😂
Jambice 😂😂😂 zamisljena frendica brojcana 😂😂😂. Znaci oslic tako tako? Heh. Vidit cemo sta moj kaze kad ga proba. Zasad sve prolazi
Kako se Ena igra s lutkom 😍
Masho nek je malo baka bila, sigurno si se uspila malo i odmorit 😉
Ugolina eto vidis da ti svekici ipak nisu uzeli za zlo 😉
Vecer mame!
Mi došli sa klizanja 😀. Bili kod Arene. Pravo je klizalište izvan samog klizališta, ljudi padaju ko kruške, vidjela sam i hitnu. Ne razumijem kako uprava Arene dopustila takvo nešto.
Danas je bilo nešto bolje spavanje, prošla noc - katastrofa,no to nije ništa novo. Brljavi mi i s jelom danima, ne znam što je.
Sanjarka, Gigi 😂😂😍 Opet nervozan? Tako i Nikolina, malo dobro, malo ne. A jel jede dobro? Bravo za papanje nogica, dočekala si.
Ellie, prometna - užas! Glavno da si dobro, nadam se da će auto biti ko nov.
Ena vadi dudu lutki 😍 Nikolina lutki daje pusu, a onda ju trpa u usta. Još su mali za lutke. Nama je još smiješna lopta i sada još volimo zuzu hrčke, imam ih od starije djece. Baš je oduševljena s njima.
TPol, još uvijek probava? I da, kako možeš ostaviti bebu na dva sata??? I to s tatom. Tako i meni moja svekrva prigovorila. Htjela sam joj reći, a šta ću, nemajka sam petorostruka. Ma... Zanemari samo.
Abies, bili na snijegu? Mogu misliti kako se kod vas sada smrzlo i led. Petra kako je krenula, već iduće zime će na skije, klizaljke😊
Sunshine, gledaj film, stigneš peglati. Moje cure gledaju utakmicu pa eto ja ću ipak peglat. I meditirat.
Ugolina, super da si riješila sve sa svekicima. Sviđa mi se tvoj način. Iskreno, otvoreno, bez nedorečenosti.
Brojčana, joj, nije ti lako. A takva je beba, bolje se što prije pomiriti s tim. Možda će ti se u pubertetu odužiti tako da bude dobra 😆
Vecer curke
Ilani bravo za klizanje
Sanjarka bit ce gigi dobar😁
Brojcani ti nemas jedno dijete vec imas bebu i pubertetliju
sireni sam stavila pola cepica i dala lijeko i toplo se nadam da ce biti dobra. Mm je pomogao oko smirivanje nje i majmunica mala cim ga vidi pocne se amijati,dok sam ja njoj cepic stavila on je zabavljo.
Sortiraj odgovore
Najstariji