Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Siječanj 2017. 20:35

Novost! Gigi ( tako ga  tata sad zover jer medju ostalim cesto brblja i gi gi haha) stavio nogu u usta!!! Ono wow! Snijeg ce 😂😂😂

Drugo. I danas imali 2 spavanca. 
    Ujutro 10.50-11.35 i popodne 14.50-15.35. Nategla jedva do 19h i onda je zaspao. Prije se probudio za jest i samo nastavio 💪

Mm odveo mudricu na gimnastiku. A ja se napokon kravim kako i spada aleluja! 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    13. Siječanj 2017. 20:54

Niš nemam baš za pisat
    Nema nam Miki dugo. Jel se Ilani javila?
    Čekam noćnu šihtu, neki već spavaju....

deeka
    13. Siječanj 2017. 21:08

Sanjarka onodanas je. bila svjetsko cudo. ura ipo bez douspavljivanjs.

Ejic hahaha ma nije bolesna nego se salim. Nije po danu odspsvala duze od 30min u komadu ima 4 miseca :D

13. Siječanj 2017. 21:14

Vecer mame! 
     Eto, prošao petak 13😀 I nije bio loš. Cijeli dan neko čišćenje, spremanje. Spavanje  haha. Dvaput po 15 minuta, nevjerojatno. Ali je bila dobra cijelo vrijeme,malo sa sestrama, malo s braćom. Navikla se s njima puno igrati, ne znam kako ćemo kad počne skola. Trebali ići danas na vježbe - otkazala sam. Vremenski uvjeti. 😁Nije mi se dalo po snijegu i bljuzgi se probijati u petak navečer kroz cijeli grad radi tete Ines. 
    U 19.30kompletna ekipa išla van čistiti snijeg, ja  i Nikolina smo davali moralnu podršku 😁. I eto sad se napokon smirila i  nadam se da će brzo zaspati. 
    Sad vas idem čitati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.