A moram i ja po sastojke?
2 godine? 😲😲😲😲
Ja bez pizze tjedan ne prezivim. To nam je vec ritualni subotnji rucak.
E, jesi ti pisala recept za tortilje?
A moram i ja po sastojke?
2 godine? 😲😲😲😲
Ja bez pizze tjedan ne prezivim. To nam je vec ritualni subotnji rucak.
E, jesi ti pisala recept za tortilje?
Svoj recept kako ih ja radim, tocnije ono sto ide unutra,same tortilje one listove kupim

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I budnaaaaa jeeeee,pola sata je spavala..ok definitivno si mijenja raspored,midlim ds sam ju prerano stavila spavat, tako mi je i jucer tek oko podne i spavala je vise od sat vremena cim sam ju u auto stavila,i onda nisam dorektno isla do svojih nego se vozikala okolo samo da si odspava..nisam znala gdje da se vozim pa sam isla vidjet gdje je ikea 😂 sad i to znam.. bezveze.. Sutra ju necu prije 12 niti pokusat uspavat pa cemo vidjet..idem pokusat peglat ak ce mi grofica dopustit
I budnaaaaa jeeeee,pola sata je spavala..ok definitivno si mijenja raspored,midlim ds sam ju prerano stavila spavat, tako mi je i jucer tek oko podne i spavala je vise od sat vremena cim sam ju u auto stavila,i onda nisam dorektno isla do svojih nego se vozikala okolo samo da si odspava..nisam znala gdje da se vozim pa sam isla vidjet gdje je ikea 😂 sad i to znam.. bezveze.. Sutra ju necu prije 12 niti pokusat uspavat pa cemo vidjet..idem pokusat peglat ak ce mi grofica dopustit
Eto bar si naučila gdje je Ikea 😂😂
Očito je ovo dob za promijenu rasporeda. Moj spava evo ravno 40min i miceeee se. Ma daaaj.

Brojcana 😲😲😲 mislim da bez premca ima najzahtjevniju bebu na ljetnicama.
Si pokusala u nosiljki nekoj po kuci?
Muz radi i subotom?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji